5tilføjet af

BT:overfaldt 8 gange!

Nå ja- KULTURBERIGELSE!!!!!!!!!!!!!
tilføjet af

Øhhh

Nu er det ikke lige alle der læser BT.
Kunne du hjælpe os andre lidt på vej?
Jeg tror godt jeg ved hvad det går ud på og man kan vel kalde det kulturberigelse. Når vi dumme danskere ikke kan fatte at det er mindretallet der skal styre vores land, ja så er de jo nødsaget til at banke det ind i knoppen på os. Vi skal lære at det er dem der bestemmer og det sker bedst gennem voldtægt, overfald, røverier og kriminalitet i alle dens afskygninger. Det burde du da vide ;-)
Vi er alligevel laverestående individer som ikek fortjener respekt! Vi er en samling vantro racister og kommende voldtægtsofre! Vi kan kun bruges som sandsække til en gang boksetræning. Nå jo forresten vi kan også betale lidt understøttelse, lidt familiesammenføring osv. Faktisk er vi ganske udmærkede slaver! Brokker vi os for meget skal man blot råbe racistiske svin til os, så skal vi nok falde til patten igen.
Jo Danmark er et dejligt land!
tilføjet af

BT:overfaldt 8 gange(1)

Nå i har ikke "Menu-kort" hvor du er!, trist!
Få dig et liv!
MOSKE, OK HELLIG KRIGER!
tilføjet af

Nu tabte du mig da helt.

Kære Århus.
Nu har du fuldstændig tabt mig! Var det ironien i mit indlæg? Eller var det fordi dit oprindelige indlæg gik på noget helt andet?
Det kan måske lære mig ikke at svare på indlæg der er uden indhold! :-)
tilføjet af

Forresten..

Jeg glemte helt, at jeg hverken går i Moske eller hellig kriger, tværtimod er jeg etnisk dansker, kristen og bange for at møde en flok2.generationsindvandrere en mørk aften. Sorry, men jeg kan ikke gøre for det!
tilføjet af

ironi

det er godt med dig, skabsmuslim, gå dig en tur i det elendige vejr, der er luner i islamabad, jeg tror du skal gå dig en tur med dit kamelskind på knolden.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.