2tilføjet af

Billigere low alc. øl?

Hvorfor skal et low alc. produkt koste så meget at folk hellere køber produkter med højt alkohol indhold?
En Let Carlsberg smager S... godt og slår knap så hårdt her om sommeren. Bare den serveres kold!
En prisnedsættelse kunne medføre at færre drak sig fra sans og samling. Dette kunne føre til at vi fik færre personer indlagt diverse steder. Altså besparelser, og måske et lavere skattetryk!
tilføjet af

Billig low beer

Lavere priser på øl med lav alc. %.
Tja jeg havde engang en gæst som spurgte om jeg havde en øl, hvor til jeg svarede kun lyse. Tak sagde han så vil jeg gerne ha` tre. Så virkningsmæssigt havde han reelt fået 1½. Nej jeg tror ærlig talt ikke at folk drikker øl for smagens skyld her i vort fordrukne samfund, og vi ser jo heller ikke folk til festivaller, koncerter, markeder med mere drikke øl for tørstens skyld for så ville det jo være nok med den ene og skulle man så ikke kunne, tage en vand bagefter, nej den ene bliver til mange. Og der er ingen der øffer over at skulle give 20-25 kr. eller mere for en øl et sådan sted, så hvad får dig til at tro at prisen vil have indflydelse på omsætningen af tynd øl.
mvh Forhenværende alkoholmisbruger
tilføjet af

Ja, du har ganske ret

Nej det ville nok være ukorrekt at sige, at ungdomme og de fleste andre drikke øl for smagens skyld. Ellers kunne de jo for den sags skyld ligeså godt tage en æblemost med i byen. Jeg arbejdede sidste år i en Føtex, og tro mig, ud af 500 solgte flasker øl, var nok rundt regnet 1% lyse øl. Det eneste tidspunkt folk vil nøjes er op til jul - nisseøl!
Godt man i det hele taget ikke kan lide øl!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.