0tilføjet af

Bedste jul - uden familie!

Ja, jeg vil bare sige at min bedste jul var for to år siden hvor jeg og en række venner var blevet trætte af at høre os selv tale om hvor belastende julen med FAMILIEN er.
Altså: de evige brokkerier over hvem juleaften holdes hos, hvad vi skal spise, hvilke sange der skal synges af hensyn til mormor osv. 1000 gaver til de små forkælede børn ..... hysteriet!
Så vi aftalte at holde vores egen jul, med det bedste af det bedste: vi skrev alle de bedste og værste ting ved julen ned og fandt så frem til lige præcis den juleaften vi ville have!
Med god julemad, personlige & sjove & beskedne gaver fra hjertet, glade børn & voksne. Egentlig var det en "almindelig jul", men det gode lå i, at det ikke var med vores egen familie. Lidt trist, men sandt. Vi slappede sgu' af, hvis I forstår?

(det endte selvfølgelig med, at vi gik i byen senere og mødte nogle andre glade "udbrydere" - og der blev scoret for vildt i den glade julenat)
ja, det var bare til inspiration til jer alle - bestem selv; man skal da ikke bare gøre som altid fordi det er FAMILIENS tradition, vel?
God jul til alle på SOL
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.