6tilføjet af

Bare han var min

Jeg har et ret stort problem! Jeg har en skøn kæreste som jeg har været sammen med i 1½ år, problemet er at han har en endnu skønnere ven. Hver gang vi er sammen med ham kan jeg ikke koncentrerer mig eller noget, jeg bliver svimmel og utilpas. Jeg kan mærke at han også har et eller andet over for mig. Hvad skal jeg gøre, det er meget frækt med de uskyldige blikke og hede tanker, men det holder jo ikke i længden vel? Hvad gør jeg?
tilføjet af

du burde

da kalde dig røde i stedet for. Du burde være rød af flovhed fordi du har den slags følelser for din kærestes ven. Når du har det, er dine følelser for din kæreste temmelig lunkne og du holder ham for nar. Hvis du gør alvor af at dyrke den anden, vil du med statsgaranti ødelægge deres venskab. Er det det værd? tænk hvis det bare er en grille, en idé? Hvad med at holde en pause fra fyre i en periode for at mærke efter hvad du har brug for i det andet køn? lad være med at ødelægge andres forhold. Man kan ikke bygge sin egen lykke på andres ulykke. Husk det!
tilføjet af

Brug det dog!

Det er altid dejligt at blive begæret af en anden - og selv at begære.
Du skal ikke falde for trangen til at lade det blive til virkelighed mellem jer. Men brug det dog, brug det i din fantasi når du er alene og har lyst - brug det når du er sammen med din kærste, når I elsker. Lad fantasien skabe smukke billeder af dig og ham - og måske endda dig, ham og din kærste. Det gør ikke noget! Der er ingen der kommer til skade af det - og det kan være en pragtfuld stimulans for dig i dit sexliv.
Kærlig hilsen - noveller69@hotmail.com - cyberlove
tilføjet af

hmmm

Hej mig.. Ja undskyld, men lad mig først gætte på din alder... 12? Tror ikke du ved meget om den slags, du ved åbenbart ikke endnu at forelskelse ikke er noget du selv er herre over, så hvordan kan du sige at jeg skal være flov? Prøv at svar når du selv har noget erfaring!
tilføjet af

til orange

Hey! fuck det med erfaring! Jeg er over 25 og jeg kan fortælle dig at venskab er meget vigtigere end en eller anden fling du har i hovedet!
Næsten alle mine venners kærester syndes jeg er en dejlig mand og det er da også en meget rar fantasi at gå rundt med, men drop det dog, det er skodkarma at være utro med sin kærestes ven, hvis du ikke kan lade være så gå dog i byen og få løbet hornene af.
Ha dog lidt værdighed menneske!!!!
tilføjet af

Føler med dig

Hej Orange
Man er nu engang ikke altid herre over sine egne følelser. Mit råd til dig er, at tænke lidt over, hvad det er der får dig til at føle sådan. Er det mangel på spænding og kærlighed til din nuværende kæreste eller er det fordi du virkelig har mødt den store kærlighed. Hvis det er fordi du har mistet følelserne for din kæreste, så gør det forbi og hold en tænkepause. Så kan du måske derefter gøre noget ved din forelskelse i hans ven. Men lov mig, gå ikke direkte fra din kæreste, til hans ven, det ville være ondt.
tilføjet af

slå op!

Du skal slå op med din nuværende kæreste for det der holder ikke i længden... Og gør det for det ender med at du spilder din tid og ender med at såre din kæreste jo længere du venter! Og det synd for ham...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.