6tilføjet af

AVG problemer

Har store problemer med at få den nye AVG 9 til at fungere ordentligt. Jeg får hele tiden advarsler og netop nu rapportere Windows, at den ikke er slået til og at jeg ikke er beskyttet. slår jeg AVG op i vindue fortæller den mig at alle enheder virker korrekt. Nu bliver man så lidt bekymret, hvad skal jeg rette mig efter og er der andre, som har lign. problemer.
tilføjet af

Ikke problemer

Hej.
Jeg har ikke problemer med AVG, men hvis du er lidt træt af det kan jeg anbefale dette virusprogram. Den kører jeg sideløbende uden problemer med AVG og det fungerer perfekt for mig.
http://www.free-av.com/en/products/1/avira_antivir_personal__free_antivirus.html
tilføjet af

Virus

Det er nok en virus, jeg kæmper med en der lægger sig som AVG og vinduer popper op med advarsler. Prøv at google navnet på advarslen så får du besked.
tilføjet af

Nu har jeg ikke AVG længere

men har skiftet til Avast, men hvad du vælger at bruge er op til dig selv, da de to programmer er nogenlunde lige gode.
Når Windows meddeler at programmet er slået fra kan det skyldes at det ikke genkender programmet som et antivirus program og det kan skyldes en manglende opdatering, virus eller noget i den stil.
For at være sikker på at du ikke har en virus så kør en scanning med denne her:
http://www.spywarefri.dk/software/malwarebytes-anti-malware-free/
Programmet kan du med fordel bare lade blive på maskinen efter problemerne med AVG er løst.
Uanset om den finder en virus eller ej, så bør du afinstallere og geninstallere AVG programmet men hentet fra en anden side på nettet hvis du ikke har downloadet den fra hjemmesiden, f.eks herfra:
http://www.spywarefri.dk/software/avg-anti-virus-free-edition/
Jeg vil ikke anbefale programmet Avira som et af svarene gør, da det er det ringeste af de tre kendteste gratis programmer Avast AVG og Avira.
Ikke at det nødvendigvis er direkte dårligt men hvorfor friste skæbnen?
tilføjet af

Om AVG

tilføjet af

Jeg har....

...tidligere oplevet at Windows ikke genkendte AVG som AV-program.
Selv er jeg skiftet til avast, men hvis du er sikker på at AVG kører som det skal, så skal du blot slå Windows advarslen fra.
tilføjet af

sletter

Tak for hjælpen, det åbnede nogle muligheder. Jeg forsøgte først, at afinstalere og dernæst indlæse igen, men den blev ved med at slå fra. Jeg har nu fjernet AVG helt og installeret Avast, det ser ud til køre uden problemer...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.