17tilføjet af

At forstå mænds sprog.

Jeg har et spørgsmål til jer mænd.
Hvad betyder det for DIG når du siger til en kvinde at hun er "sød" ?
Har nu kendt en mand igennem 1½ mdr. Vi har været i seng sammen flere gange, men han vil ikke mere end det. ikke engang være fast b.ven. Han vil have sin frihed til at kunne gøre hvad han vil.
Det er ærlig snak, men lidt øv når jeg er blevet glad for ham.
Nå, men det som undrer mig er så... Hvorfor siger han gentagne gange - du er sgu sød❓Hvis man ikke vil andet end uforpligtende sex, så forstår jeg ikke at man behøver fortælle om man syns den anden er sød.
Var så til en fest i går, hvor jeg er ude at danse med en - som så også siger : hvor er du sød... spurgte så hvad han præcis lagde i de ord. Han sage så, at det var fordi at jeg sang med på sangen, og i det hele taget bare var meget naturlig.
Det der undrer mig er....
For mig er små børn og hundehvalpe og bamser søde. Er det i stil med sød på den måde i mener når i siger til en kvinde at hun er sød ?
Eller hvad lægger DU i de ord, og hvornår vælger i at bruge dem ?
tilføjet af

det er nemt nok

Sød betyder simpelthen bare sød, i ordets egentlige forstand. Ikke så mange dikkedarer dér hos os fyre. En spade er en spade.
Sådan er det ikke med piger - et "nej" betyder et "ja" og et "jaa" betyder et "nej"...og mange andre ord har overtoner og nuancer, som vi simple fyre hurtigt mister overblikket over.
En invielse for dig i hankønnets verden: den er sgu ikke så kompliceret endda.
Og en lakmusprøve : siger fyrerne at du er sød før eller efter I har haft sex? Du er sikkert garanteret meget sød, men det gør det jo ikke alene, hvis man kun er "sød" og ikke "wow jeg elsker dig sgu" fantastisk til et fast forhold.
Vi bliver hos dem vi svinger med og kommer og går fra dem vi "swinger" med. Ikke så svær kryds & tværs, tak fordi jeg måtte hjælpe dig.
tilføjet af

Han siger, at du er sød

fordi det virker. Du siger det selv: Han vil kun have sex med dig og indtil videre har det jo virket at nøjes med at kalde dig sød ;-)
Hvis han siger at du er sød, så er det nok fordi du ikke er andet end dét for ham. Se det som en udelukkelse af alt andet end sødhed.
Hvad vil du egentligt med ham? Pas på med at begå den dumhed at tro at du kan ændre ham! Det er i hvert fald en fejl!
tilføjet af

det undrer mig

Citat fra Just me:
"Det der undrer mig er....
For mig er små børn og hundehvalpe og bamser søde. Er det i stil med sød på den måde i mener når i siger til en kvinde at hun er sød❓"
Dét undrer mig da godtnok lige en anelse, har du aldrig sagt til en kæreste, at han var sød? Ordet "sød" er da vist et af de ord vi er allermest enige om, hvad vi lægger i. En sød person er lige så sød som små hundehvalpe. "sød" betyder nemlig bare.. ja.. overraskende.. tadaa...: SØD!
Sød er sød, hverken mere eller mindre, men ligepræcis sød. Man kan så være "meget sød" eller "lidt sød", men der bruger man jo et yderligere ord, til at vægte ordet.
At du så begynder at lægge alle mulige overfortolkninger i ordet, det undrer jeg mig over. Fordi nogen siger, at du er sød, forventer du så, at de vil giftes med dig med det samme? Eller hvor skal vi hen?
tilføjet af

Meget enkelt

Du er en sød og nem pige, men du kan
ikke give ham et modspil. Derfor vil
du fortsætte med, at være hans bolle
engang i mellem veninde.
Drop ham i en fart!
tilføjet af

just excactly

"Hvis han siger at du er sød, så er det nok fordi du ikke er andet end dét for ham. Se det som en udelukkelse af alt andet end sødhed. "
De par sætninger håber jeg at Just Me vil nærlæse. Sød er nemlig ikke andet end lige præcis det ordet betyder.
tilføjet af

Takker

For din hjælp.
Har ofte hørt at mænds verden er ret ukompliceret, men da kvinders er så meget modsat, så kan det være svært at sætte sig ind i hvad det modsatte køn mener ;o)
tilføjet af

Nu var der

Ikke tale om at jeg skulle have fat i denne mand.
Men havde talt med en veninde om dette ordvalg, og vi undrede os over hvad mænd lagde i det ord.
Intet andet ;o)
Man kan og skal ikke omvende folk, så det gider jeg ikke bruge tid på ;o)
tilføjet af

Jamen altså.

Han er skam droppet....
Men derfor kan man som kvinde godt undre sig over at mænd bruger det ord. især da de jo helst ikke selv vil kaldes det samme.
Og som skrevet i mit indlæg, så er noget der er sødt, noget helt andet for mig ;o)
tilføjet af

Noget du ikke forstår

Pæne psykopater vil ikke kaldes for søde, men
en kæreste bliver glad. Hvis du kalder ham
for en sød fyr!
tilføjet af

Jamen

Så må jeg jo bare huske på det - griner.
Så kan man jo sortere psykopaterne fra ret hurtigt ;o)
tilføjet af

Helt enig

De har hellere ingen følelse, så
de er ikke værd at samle på. ;o)
tilføjet af

jamen altså, altså

det er nok derfor du går forkert i byen med fyrene...sød er nemlig bare netop "sød" og ikke en millimeter mere.
At nogle fyre så er bevidste om at "Sød = guld og grønne skove" for nogle piger - og udnytter det, ja det er ikke nogen nyhed.
On the bottom: det er vel heller ikke nogen for dig, hvis du skal være ærlig? Er din egentlige hensigt med indlægget ikke bare at komme af med dine frustrationer over at være hoppet i denne fælde?
tilføjet af

Jeg føler nu

Ikke at jeg er gået i en fælde.....
Ham jeg skrev om i mit indlæg, har været meget ærlig, så jeg har jo vidst hvordan det var.
Han er først begyndt at bruge dette ord senere. Men undrede mig over dette ordvalg, da en anden nu også begyndte at bruge det, og ham har jeg altså kun danset med - griner.
Så alt i alt, handler dette indlæg ikke om frustrationer, eller forsmåede følelser. Men om HVAD i lægger i det ord, og hvornår i vælger at bruge det.
Måske I ville være søde at svare på det, i stedet for at forklare mig en masse andet ;o)
tilføjet af

Hmmm det er

nok svært at svare generelt på. Hvis jeg havde sagt som du siger han/de siger så havde jeg ment mere med det. Jeg tror det er meget forskelligt hvad man lægger i ordet sød. Jeg er ikke en der går og stryger om mig med komplimenter så havde jeg sagt at en pige var sød så ville jeg mene at du var protientel som kæreste. Men noget kunne tyde på at dem du har mødt ikke mener det samme som jeg med det ord. Mit råd er lad være med at tænke så meget over det for du bliver ikke klogere af det. Nogle mener noget andre noget andet .... lad handling være det der betyder noget ikke ord. Altså de må jo gå mere til den hvis de vil noget med dig ellers lad dem sige alle de ord de har lyst til. Tror ikke du kan finde neget generelt at tillægge ordet ...
tilføjet af

Nej

Det er omvendt - det er kvinder, der elsker at tingene bliver skåret ud i pap og at man er helt sikker på, om man mener det samme :-)
Mænds sprog er fuldt af koder...
Og vi foretrækker, at det aldrig er 100% sikkert, hvad vi har ment... og bilder os ind, at vi godt kan leve med, at vi heller ikke selv er 100% sikre på noget som helst.
Det er nok ikke 100% rigtigt, at vi foretrækker det sådan, så derfor elsker vi kvinder... fordi I tvinger os til at blive virkelige :-)
Men jeg giver dig ret i, at der er rig mulighed for misforståelser undervejs.
tilføjet af

Sød er bare sød

Generelt skal man passe på med at tage ord ud af deres kontekst, men hvis en fyr man har set nogle gange bare siger "sød", er chancerne nok at den ikke er meget længere. Dermed: du er ikke prinsessemateriale, men du er sød og det var rart at have sex med dig. Men er du nu smaddersød, sukkersød, bedårende og uimodståelig sexet og sød, så er vi ovre i en anden boldgade.
Et generel tip om mænd: en spade ér en spade (altså sød er bare sød).
/sushiplanet
tilføjet af

Forklaring

Hvis jeg siger at en tøs er sød, så mener jeg faktisk at hun er sød.
Det behøver ikke at være så svært eller tvetydigt. Det er jo ikke kvindesnak.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.