1tilføjet af

Andelsboligen på vej ud??

Hørte igår i TV at flere små andelsboligforeninger opløser sig selv med den tanke at ejerne kan sælge deres lejlighed til næsten-markedspris til en investor.
Det kan jeg godt forstå. Min andelslejlighed vil idag koste omkring 350.000 hvis jeg vil sælge. Genboen har en ejerlejlighed i samme størrelse og stand og den står idag til 995.000. Hvordan kan man undre man sig over at der er "penge under bordet" (????)
Jeg har dog hørt forslag om at lave vurderingerne om så andelsboligen kommer op i pris, men det vil jeg se før jeg tror det...
tilføjet af

tja

Hejsa,
jeg har selv en andelsbolig,og jeg er egentlig lidt arrig på mig selv over at ha købt en....selvom det dog er en pragtfuld lejlighed. Det jeg bor for om måneden incl afdrag på lånet,ville jeg sagtens kunne ha haft en ejerlejlighed for! Endag en pæn en..... Det er en lille forening, så hvis tilbuddet om at sælge skulle komme på tale,så er jeg ikke den der står i vejen for det da!
Min lejlighed er dog slet ikke så dyr som din,men mon ikke vi bor forskellige steder i landet!? Den har kostet 140.000 og ligger i aalborg. 70 kvm og 3 værelser. Ikke dårligt,vel??? :)
Mange hilsner M.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.