2tilføjet af

Alkoholforgiftninger

I nyhederne her til morgen fortalte de at flere og flere unge kommer på skadestuen for alkoholforgiftning.
jeg synes at det er skræmmende og kan ikke lade være med at tænke på min egen søn, hvordan får jeg præget ham til ikke at drikke så meget når han bliver 15-16 år.( drikker ikke selv, så måske det hjælper, men tvivler).
Hvorfor drikker de unge så meget?
Hvad skal der til for at minske deres forbrug?
tilføjet af

Tal med ham !

Tal med ham om tingene - vis ham avisudklip - fortæl ham om evt. konsekvenser senere i livet o.s.v. .....
Jeg har selv en søn på snart 18 år,- som selvfølgelig drikker til fester o.l. .... men har endnu aldrig oplevet ham fuld !
Han bryder sig simpelthen ikke om at drikke for meget, og kan ikke forstå at vennerne har lyst til at "miste kontrollen" på den måde .....
Jeg har snakket meget med ham, uden at gøre ham "anti-drikker",- men prøvet at fortælle at det er ok at sige fra, selvom der er pres på i den aldersgruppe.
Jeg tror selv på at det er der "problemet" ligger hos de fleste teenagere - presset .....og det ikke at turde sige fra .....
Fortæl ham at han har lov til at være sig selv, uanset hvor han er, hvem han er sammen med og hvad han foretager sig - hvis hans venner virkelig er venner,- så accepterer de ham også som han er !!!!
tilføjet af

Forbrugerne skal straffe detailhandelen

CSTINE, du skriver hvad der skal til. Jeg tror det handler om, at forbrugerne skal blive til såkaldt "politiske forbrugere". En sådan er jeg fx selv.
Som du ved, har ARLA Food tromlet alle konkurrenter ud af billedet (mælkeprodukter). Jeg har på min egen politiske baggrund derfor valgt udelukkende at købe mælk i ALDI, for ikke at risikere ARLA produkter.
Hvid du og den øvrige forældre-befolkning lagde et pres på supermarkederne markedsledere (Dansk Supermarke / COOP Danmark), at vi ikke vil se fx sprut forklædt som diverse sodavandsreklamer (Smirnoff m.fl), ja så kan de jo blive presset til at hive lortet væk fra hylderne, hvis forbrugerne alternativt vender butikkerne hælene
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.