4tilføjet af

Afhængig?

Jeg er ved at lave en lille undersøgelse til en rapport om stoffer og afhængighed. Jeg kunne virkelig godt bruge Jeres mening omkring dette emne, og hvornår mener I at man er afhængig af stoffer?
På forhånd Rigtig Mange Tak!!
tilføjet af

når man

Man er vel afhængig af et stof, når ens krop begynder at skrige efter det.. når man ikke kan gøre meget andet, end at tænke på at få stoffet.. eller når man rent fysisk såvel som mentalt, bliver svækket indtil man igen får et fix af stoffet..
Vil jeg mene.. men hvorfor ikke spørge en læge? Jeg kunne forstille mig at de kunne give dig ret præcise svar..
tilføjet af

...

Jeg har spurgt en læge, og har fået et mere præsis svar. Jeg spørger blot her på debatten for at få info om "hvor meget" den almindelige dansker ved om dette emne. Og hvad deres mening er...
tilføjet af

selvfølgelig..

..Det tænkte jeg også, at det var nok grunden, da jeg havde publiceret indlæget.. Jeg kan ikke rigtig give dig mere info, om hvad jeg syntes, andet end at jeg tager så stærk afstand fra det, at der egetnlig ikke intresere mig så meget, hvad andre syntes om det..
Håber nu alligevel, at du får nogle gode svar, som du kan bruge, og held og lykke med opgaven.
tilføjet af

det sys jeg

lige så snart man føler at man får lyst til det stof eller andre "bare en gang til". og hvis man tar det uden at man tænker elelr føler at det er forkert, så er man afhæning, efter min mening.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.