10tilføjet af

7.500 milliarder kroner

koster det USA, at føre krig i Irak og Afghanistan op til nu. 100.000 kr pr husstand i USA.
http://politiken.dk/udland/article429082.ece
Jeg ved ikke, der er meget at sige om den ivrighed, hvormed der føres krig i dag, men det er mange penge ikke?
7.500 milliarder ville kunne gøre en ende på sulten i denne verden. Alle vill kunne få en uddannelse, hvilket ville give tredieverdens-lande en mulighed for at komme ud af deres problemer. Alle kunne have rent drikkevand.
Fattigdomsproblemet ville formodentlig kunne se anderledes ud også.
Man ville vel egentlig også kunne komme langt med klimaproblemerne?
Der er nu noget enfoldigt over denne verdens prioriteringer.
V.H. Modild
tilføjet af

det må de jo slås om

derovre.
De penge de brugte på at redde os fra tyskerne kunne de sikkert også have brugt på alt muligt andet og de havde sikkert også gjort det, hvis der havde været afstemning om det.
Det kan vi jo idag kun være evigt taknemmelige over at der ikke blev.
tilføjet af

hurra

Så bliver Vatikanet glad. De har nemlig aktier i den amerikanske våbenindustri. vi@gra
tilføjet af

750 million barrels af olien

til idags priser.
Se om regnestukket holder når landet er pumpet for olien ,o)
vh
Tom
tilføjet af

Hvis pengene blev brugt

som du ønsker, ville verden være et død-kedeligt sted... gaaaaab!
Det handler ikke om at overleve, men om at leve! -For at leve har vi brug for dynamik, uforudsigelighed, spænding, risici osv. -Bush er den rette mand til at komme lidt farver på hverdagen!
tilføjet af

Peace..

Hvis pengene så bare var givet godt ud.. Tror ikke et sekund på, at terroismen bliver bekæmpet ved at besætte Afganistan, tror snarere, at der bliver mere terrorisme/modstand mod den kapitalistiske verden..
tilføjet af

..................

Ja lad os se noget mere blod.. Narrøv
tilføjet af

Idiotisk Regnestykke ! !

Typisk for en humanist, som kun har ecelleret med den lille husholdningspung, siden puperteten! Man tager USAs brutto national produkt og dividerer dette op med de cirka antallet af husholdninger i de 52 stater på det nordamerikanske kontinent.
det er jo utopi og drømmesnak for døve burhøns, som heller ikke har det fjerneste begreb om hvorledes forholdene hænger sammen.
Der føres ikke krig med uvidenhed længere!! - igen fejl!! - men om der føres krig med klogskab længere i IRAQ, kan diskuteres. Det er mange penge ja, men læser vi ikke lige i disse dage at folk i Baghdad er begyndt at gå på markeded igen og terrorismen er på kraftig retur??
7.500 milliarder kunne gøre ende på sult og få gang i uddannelse i afrika og den øvrige tredie verden. - bullshit!! - udtalt af en dybt UVIDENDE idealistisk, snævertsynet, forblændet teoretiker som intet kendskab har til de egentlige forhold som ses i Zambia, Angola, Sudan, Indonesien f.eks.
Hvert eneste sted er forskellig, hvert eneste land har forskellig tyranni, sygdomme, diktatur, muligheder, korruption, adfærd, klima, interesser, osv, osv.
Fattigdomsproblemerne kunne se anderledes ud, mener modille!! - ho, ho er man klar over hvor mange hundreder af millioner bare dette lille land har postet ind i udvalgte lande i Afrika de sidste 30 år?? tusinder af danske "frivillige" fra Mellemfolkeligt Samvirke har styrtet rundt på små motorcykler! - det samme har endnu flere fra det svenske SIDA og de norske og finske dittoer!! Milliarder er hældt ud.
Og svar mig - hvor er pengene? -hvor er resultaterne? - det har været een stor fejltagelse! - alt er mislykkedes, landene er fattigere og mere korrupte og mere sygdomsbefængte end da alle de europæiske lande satte deres massive hjælpeprogrammer ind for fyrre år siden. - Det er IKKE penge der mangler, men modtagernes manglende evner til at administrere hjælpen på ærlig vis, så den kommer alle til gode, og ikke bare havner på lukkede bankkonti i Schweiz, Dubai eller Liberia.
jeg kunne godt bruge fire sider på at fortælle hvorfor, men så ville man blive kaldt for det Nyrup var så god til!!
realisten.
tilføjet af

Det du siger og mener,

er der glimrende belæg for at sige og mene.:)
Verden har ikke set så megen terror siden vesten gik i krig mod det imaginære spøgelse i form af Bin Laden.
Det er dog ikke penge ud i den blå luft, der er nogen der tjener styrtende på disse vanvittige situationer, ligesom at nogen befæster deres magt for fremtiden.
Men det er virkelig en underlig prioritering, hvis vi skal se på, hvad verden egentlig har brug for.
V.H. Modild
tilføjet af

Der er ikke tale om

et regnestykke, selvom dit bedøvede og urealistiske hoved mener det.
Du skal blot fortælle mig, hvor stor den verdensomspændende økonomiske indsats er i dag, og så kan vi sammenligne.... det må sådan en lille selvudnævnt realist vel kunne finde ud af, eller hur?
Jeg er vel vidende om, at de enfoldige kan se logikken i dette vanvid, men vi er nogle stykker, som mener det ser forfærdeligt dumt ud.
V.H. Modild
tilføjet af

Upps ,o)

En lille svipser.
Der burde stå, 75 million barrels
Lidt sent, men jeg beklager fejl.
vh
Tom
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.