11tilføjet af

6.000,00- Kroner?, har du det ekstra

Hvert år, det vil jeg håbe!, for det skal DU betale ekstra næste år i ekstra skatter og afgifter, det vil sige sig at Ca 1- millione "hjem"/familier skal af med Ca 500-Kroner ekstra hver månedet i afgifter og skatter.
Hvor meget fik DU ud af skatteomlægningen?, Mærsk fik sidste år Ca 35- milliarder- Kroner ekstra, hvad fik DU, hvem tror DU der skal betale de Ca 35- milliarder som Mærsk fik ekstra Pga skatteomlægningen.
Jeg sagde det, og jeg siger det igen, mellemklassen får på puklen efter nytår, Ca D: 1/6-7 der kommer krisen til at smadre DIT hjem[:*(], men PYT😕, Mærsk har sit på det tørre😃.
Men så kan i lære det, tænk på andre end jer selv når i stemmer, for Venster tænker nemmerligt kun på sig selv, så dem behøves DU ikke tænke på, husk det.
Poul Jørgensen
tilføjet af

Igen

kommer du med forkerte oplysninger. Mærsks ekstra 35 milliarder skyldes ikke skatteomlægningen. Sidst du skrev det, blev du gjort opmærksom på det.
Hvorfor skriver du så det samme vrøvl igen?
Og ja, jeg har 6000 kr ekstra.
Hvorfor er der spørgsmålstegn efter kroner i din overskrift? Ved du ikke hvad 6000 kr er?
tilføjet af

Fortæl

lige,pouljoergensen, hvad det er pengene skal bruges til.
Fortæl også, hvad S og SF har i støbeskeen for vores økonomi.
Men det vil du nok ikke svare på?
tilføjet af

Godt at tegnedrengen er godt polstret

eller noget....
Husk nu din forargelse over højere skatter, hvis S vinder næst valg.
De har jo direkte lovet skatteforhøjelser - samt tilbagerulning af de seneste skattelettelser.
"Socialisme er en god ting, indtil man løber tør for andre folks penge"
tilføjet af

Dybt god nat

Poul Jørgensen
tilføjet af

Igen plat fra "blå stue"

Du kan selvfølgeligt godt se hvor malplaseret det var det du skrev ikke?, nu er det jo ikke socialdemokraterene der er kommet med de EKSTRA skatter og afgifter, NIX putte, det er DIT lille VKO Osv der er kommet med de ekstra udgifter, og DEM der har sørget for det underskud, du kan ikke give andre skylden, det vil være meget dumt at prøve, husk lige på at vi har lidt under VKO i alt for mange år nu.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Det er jeg sgu nødt til at have...!

Og det bliver endnu dyrere hvis Helle og Villy kommer til fadet....
Ja - det ER dyrt når vi skal brødføde det halve af Mellemøsten - enten med kontanthjælp eller udgifter til fængselsceller...
Såe - JEG er begyndt at lægge lidt mere end de skide 500 til side hver måned...
- men det er jo også lidt lettere for os som går på arbejde hver dag - endda selv om jeg også skal tjene lidt penge til dig, Poul....
tilføjet af

At du skal betale min pension

Er sgu ikke min skyld, jeg så helre end gerne at dem der har skylden for at jeg er indvalid, skulle betale det, og at de skulle betale erstatning til både mig og staten fordi de har ødelagt mit liv.
Men èn ting du ikke kan slippe for at betale er, ALLE de ekstra ministrepensioner som "lille lars" lige sørgede for at du skal betale til resten af deres liv, Pga ministerrokaden.
Om helle og villy vil være dyrer i drift?, se det ved vi jo ikke, vel, men overklassen kommer nok til at betale noget ekstra, jeg kender èn, han arbejder for "overklassen", han tjener mange penge, rigtigt mange penge, problemet er bare, de fleste af pengene er ikke helt "hvide", for de har så mange penge som ikke rigtigt lige er betalt skat af, og de penge kan han ikke oplyse noget om til nogen, kan du se "fidusen" i det.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Jo jeg ved hvad 6.000,00- Kr er, men

Jeg tvivler på at DU ved hvad 6.000,00-Kr er, men det er lidt mere end 5% af hvad jeg får i pension om året, jeg ved ikke om du ikke kan se det uretfærdige i det de har lavet, men hvis du lige et øjeblik ligger egoismen væk, for hvis jeg skal af med 5% for at rette op på samfundet, hvorfor skal du så ikke også af med 5%, og hvorfor skal Mærsk så ikke også af med 5% og "dyne" Larsen.
Det kan da ikke være rigtigt at det er de svage i samfundet hver gang, de svage har sgu ikke råd til det, det har de rige, Mærsk kan betale alt det der skal spares i Danmark uden at han selv nogensinde vil komme til at mangle noget.
Jeg har aldrig kunne lide Mærsk, nok fordi jeg kender historien om hvorfor han er så rig, den enorme formue er i teorien slet ikke han`s, det er Danmark`s, det samme gælder "adler presse", den formue de har, var tiltænkt Danmark, ikke de to familier, det er der bare ikke ret mange der tænker over, men hvorfor tror i Mærsk "slikker" usa i røven, Mærsk var i krig længe før Danmark ofisjælt deltog.
Den slags "firmaer" er der mange af i Danmark.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

6000 kr!

Har alle da ikke råd til så lille et beløb?............... jeg takker min skaber for Socialisterne ikke sidder ved magten i dag...... så havde det sandsynligvis været nærmere 60000 Kr det havde kostet årligt!
tilføjet af

Det er som sådanne ikke beløbet som sådanne.

Men det at det er noget over 5% af hvad jeg får i pension efter skat, og hvis der skulle være retfærdighed til, så skulle alle jo så betale Ca 5% af hvad de får udbetalt efter skat, inden deres fradrag, det regeringen har lavet nu er svineri, det er de svageste der igen bliver ramt hårdest.
Hvis jeg fik 100.000,00-Kr efter skat, så er 6.000,00-Kr jo 6%, og det gør altså ondt at skulle skaffe de penge.
Havde jeg fået 1.000.000,00-Kr efter skat, så er 6.000,00-Kr jo kun 0.6%, og det kan man jo nok undværre uden det gør ondt.
Og hvis jeg F.eks havde 1.000.000.000,00-Kr efter skat, så ville der være tale om en helt latterlig lille %del, så er vi nede i promiller i ekstraskat 0,06%, eller 6-promiller.
Prøv at sammenligne det med spiritus, du kan køre bil med en promille på 6, med det er livsfarligt med en promille på 60(hvis du ikke er død), og død er du hvis du har en promille på 600.
Du skal lige huske på en ting, afgifterene er lagt på noget som vi alle skal bruge lige meget af, noget som man ikke kan undvære, vand, strøm, varme, energi, man kan ikke sparre på de ting.
De svage giver så en betydelig stører andel af hvad de har til staten, end de rige, det er ikke retfærdigt, jeg er udemærket godt klar over at de "rige" eller dem som tror de er det, syndtes det er en meget fin fordeling, men forestil dig at man så blev behandlet i det offentlige efter den % del af èns løn man havde betalt til det offentlige, og ikke som i dag.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

ALT i dine beregninger er forkert

6.000 kr. af 1.000.000.000 er IKKE 0,06. Det er faktisk 0,000006.
0,06 er IKKE 6 promille. 0,006 ER 6 promille.
Promille staves uden r til sidst.
Er alle dine andre "fakta" lige så korrekte??
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.