0tilføjet af

3 fodbold fans

3 fodbold fans der snart skulle dø ville snakke med en synsk.
Den ene spurgte: Hvornår vinder mit elskede Danmark EM??
Det bliver ikke i din levetid men døden er barmhjertig.
Den anden spurgte: Hvornår vinder mit elskede Viborg et mesterskab?
Det bliver ikke i din levetid men døden er barmhjertig.
Den sidste spurgte: Hvornår vinder mit elskede F.C. København et
mesterskab igen?? - Aner det ikke men det bliver ikke i min levetid..
__________________
Hvem overlevede
På første sal boede Alli, på anden sal boede Muhammed, på tredje sal boede Jafar, på fjerde sal boede Fatima og på femte sal boede Bjarne..
En formiddag styrtede hele huset sammen, ved du hvem der overlevede?
Det gjorde Bjarne for han var på arbejde..
_________________
Mattæus evangeliet kap. 4 vers 7
En ung fyr kommer kørende i en smart sportvogn, da han ser en lårkort pige der tager den på stop. Han holder ind og tilbyder kørelejlighed. Da de har kørt lidt, lægger han en hånd på hendes lår. Hun sidder stille et øjeblik og siger så: - "Mattæus evangeliet kap. 4 vers 7."
Pokkers tænker han, skynder sig at tage sin hånd til sig og køre hende hjem. Da han selv kommer hjem tænker han over det hun sagde. Slår det op i biblen. Mattæus evangeliet kap. 4 vers 7. og læser til sin fortrydelse: DU ER PÅ RETTE VEJ..
__________________
Et par druk kammerater, som var fly mekanikere, var i en hangar i København. Landingsbanen var tåget og der var intet de kunne lave.
Den 1. Har du ikke noget at drikke?
Den 2. Nej, men jeg har hørt at man kan få en pind i øret ved at drikke jetbrændstof.
Så de blev enige om at prøve og blev plakat fulde og havde det rigtig hyggeligt... som druk kammerater nu engang har det.
Næste morgen vågnede den 1., og frygtede at stå op pga. tømmermænd, men endelig tog han mod til sig og stod op og blev overrasket over at han havde det godt, ingen tømmermænd.
I samme øjeblik ringede telefonen, han tog den og sagde: Hallo.
Den 2. Jeg ville bare til høre hvordan du har det!
Den 1. Jeg har det strålende, ingen tømmermænd!
Den 2. Det har jeg heller ikke!
Den 1. Det skal vi da gøre noget oftere
Den 2. Ja, men har du pruttet endnu?
Den 1. Nej...!?
Den 2. Så lad endelig vær, forbi jeg står i Århus nu!
_________________
En indvandrers erfaringer med det danske sprog
Da jeg kom til Danmark og skulle til at lære sproget i det daglige, fandt jeg bl.a. ud af, at man ikke købte en is hos en isenkræmmer, selv om det forekom mig at være det mest indlysende sted.

Jeg var længe overbevist om at være kommet til verdens mest hygiejniske land, da jeg ofte kom forbi en møntvask. Jeg forhørte mig, om vi selv skulle aflevere mønterne til rensning, eller om pengeinstitutterne klarede problemet. Megen morskab!
Min far, der var på besøg, ville vide, hvad ordet "udsalg" betød. Jeg forklarede ham, at man til nedsat pris solgte gamle rester. Dagen efter kom han hjem og fortalte, at det havde forbavset ham, at der på en bagerforretning, hvor han skulle købe brød, stod "Brødudsalg!" Det krævede
jo en forklaring.
I tidens løb har jeg lært mange udtryk, man i hvert fald ikke skal tage bogstaveligt. Når man f.eks. skal tænke sig godt om, lægger man hovedet i blød, og er man sur på hinanden, kan man hører denne opfordring: Du kan
rende mig...
Anatomisk set må danskerne være et elastisk folkefærd. Jeg har i hvert fald aldrig før mødt nogen, der kunne løbe med benene på nakken, hoppe på tungen, have sommerfugle i maven og sluge kameler. Den stakkels mand, der ikke kan få den pige, han gerne vil ha', bliver brændt af.
Går det hele skævt for en, så brænder lokummet. Og hvis der er en person, man helst ikke vil have med at gøre, er der barske muligheder: Man kan gøre kål på ham eller slå hånden af ham..
_________________
Hvad vil Du helst undvære; vin eller kvinder?
Det kommer an på årgangen..
_________________
Råd til den svedige kondiløber
Pas på du ikke løber for stærkt
du når slet ikke at tabe dig..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.