6tilføjet af

vil hun have mig?

Hey håber i kan hjælpe mig, jeg er en dreng på 16, snart 17.
for ca. 2 måneder var til en privat fest med nogle venner og veninder, jeg har altid haft et godt øje til en flot pige men vidste ikke om jeg ville komme sammen med hende. nå, men til den her fest sad vi sammen (meget tæt) og kyssede lidt. hun virkede meget interesseret i mig, men jeg vidste ikke helt, så afvisede hende en smule. Da festen var slut fulgte jeg hende hjem og uden for hendes dør stod vi holdte om hindanden i lang tid. senere samme aften skrev hun en sms, hvor der stod at hun godt kunne lide mig. efterfølgende skrev hun mange sms'er til mig, og begyndte at sende :* og <3 i sms'erne. det var først der jeg begyndte at få følelser for hende, men nu er det som om hun begynder at tage afstand fra mig. jeg er vild med hende og har sagt det til hende, hun siger bare at hun ikke vil komme og at vi bare skal være venner lige nu.
jeg tænker over det hele tiden.
har jeg spildt min chance, eller den der stadig?
jeg er meget forvirret, men mest fordi jeg er bange for at hun ikke vil have mig, hvad skal jeg gøre for at få hende?
håber i kan hjælpe mig.
tilføjet af

Få kommunen til at ringe til hende og spørge

om hun vil have dig. Så er det hurtigt afgjort.
tilføjet af

vil hun have mig?

Hej.
Det er så skørt, men ofte er vi indrettet sådan, at vi helst vil have det, vi ikke kan få... Det lyder, som om, hun lidt har mistet interessen, da du begyndte at få følelser for hende, selvom det var det hun ønskede til at starte med. Mit bedste råd er at lade hende være lidt. Bare tag det roligt og prøv ikke at tænke så meget på det og læg fokus på nogle andre interesser. Er næsten stensikker på du så nok skal høre fra hende igen. Og når du gør det, så lad hende være initiativtager, for det er åbenbart sådan, hun helst vil have det.
tilføjet af

vil hun have mig?

Jeg synes du skal sige ja til bare at være venner.. Måske kan det virke lidt svært at sige ja, når du nu helts vil i et forhold med hende, men ja kærlighed kan være svær..
Hvis du nu bare er som en ven over for hende, kan det være hun indser at der stadig er ting, som du inderholder, som hun er forelsket i. Så bare snak med hende, som du gør med dine veninder, så kan det være der sker noget, måske ikke.. Men ellers har du forhåbenligt fået dig en god veninde, og det er jo altid noget.. 😉
Held og lykke med kærligheden, lige meget hvad venter dig der nok en sød pige derude et sted 😉 [l]
tilføjet af

Få kommunen til at ringe til hende og spørge

du er latterlig at høre på!!!
tilføjet af

vil hun have mig?

jeg prøver også at glemme hende men det er sateme svært. især fordi jeg har følelser for hende. jeg vil prøve at lade være med akrive til hende, men tror det bliver svært.
men tak for hjælpen, hvis ikke det bliver hende, bliver det jo nok en anden. håber bare at hun vil prøve at tage kontakt til mig igen :D
tilføjet af

vil hun have mig?

hun har skrevet om vi ik bare skulle være venner, og det sagde jeg ja til. men ja det er meget hårdt, og hvis jeg skal snakke med hende bliver det også bare som en veninde.
tak for hjælpen :D
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.