4tilføjet af

Vi er mange der har det svært!

Hej!
Jeg blev lidt provokeret af den person, som i debatten her skrev noget lignende "der er dem (danskere), der har oplevet værre end at flygte fra sit hjemland og føle sig udenfor".
JA. Der er mange danskere som har oplevet frygtellige og grusomme ting igennem deres liv og opvækst. Dem håber jeg, at vores smafund formår at række en hånd ud til og hjælpe, det er i hvert fald meningen.
Men, så vil jeg gerne spørge: har du prøvet at bo i et andet land og føle dig udenfor? Ikke forstå sprog og vaner og jokes og adfærd og rutiner og uskrevne såvel som skrevne regler? Så er man meget alene, siger jeg dig. Ikke kunne læse avisen og finde ud af, hvad dette land er for noget, hvordan det hænger sammen, hvor man kan få hjælp og oplysning? Har du prøvet at være sulten, tørstig, træt, og totalt afhængig af andre menneskers nåde og gode hjerte?
Sådan er situationen for flygtninge.
Jeg vil STÆRKT anbefale at se filmen "In This World", som gør, at man sætter pris på at være født i trygge DK, og som ydermere viser, at venner og familie er vigtigere end materielle goder. Hvis man forlader alt kendt i eget hjemland og elskede mennesker, så har man OFTEST meget gode grunde dertil.
Og jeg vil varmt anbefale at læse den lille bog i pas-format "Hvis der var krig i Norden" af Janne Teller.
Hvis der blev krig i den by, ville du så blive og spise græs og brænde alle dine bøger og møbler for at holde varmen og ryste af angst i årevis samt blive såret og syg og ikke kunne få lægehjælp, eller ville du forsøge at flygte?
I kronikken "Mostar-broen: en stiv protese" på www.politiken.dk (under debat - kronikker) kan du få en fornemmelse af, hvordan livet er i dag i en krigshærget by, hvor mange flygtninge i DK er kommet fra.
Det er rigtigt, at der er mennesker som har det svært overalt. Jeg synes også at livet kan være pokkers vanskeligt at få til at lykkes.
Men skal vi ikke hjælpe hinanden med at gøre det så godt som muligt?
Med mange venlige hilsner!
tilføjet af

Men hvorfor er de HER ???

At det er forfærdeligt at være civil i en krig er ikke til diskussion. At de rædsler som folk har været igennem er helt og adeles horrible er ligeledes også indiskutablet, men hvorfor er det lige sådan at man kan find epå at flygte gennem 200 lande for at ende op hos os eller i Norge eller Skotland for den saga skyld ?
Er man ikke sikker i de andre lande eller er der andre grunde til at man vælger dette land ?
Hvorfor er det således, at vores flygtninge strøm blev halveret da man annoncerede straminger i Danmark's asylpolitik ?
Desuden går diskussionen mest på den opførelse og de holdninger som vores indvandrer og flygtninge har efter de er kommet til lille sikre Danmark, hvor de straks begynder at tilsvine os og vores levestil samt undertrykke deres egne én gang til med deres vederstyggelige religion og hadske ideologi. F.eks. at en somailer lader sin døtre omskære, sender sine drengebørn på "genopsdrageleseslejr" i hans hjemland, tager på FERIE !!! i det land som han er flygtet fra og fortsætter med at undertrykke og dominere kvinder og børn finder jeg uacceptabelt i aller højeste grad. At man ikke selv kan trække den ligning mellem den "undertrykkelse" man selv har lidt under og den man selv gør sig skyldig i, fordrer ikke til den store tolerance fra min side.
Man spørger sig selv hvorfor disse mennesker ikke flytter videre fra Danmark hvis vi virkelig ER så racistiske og fordomsfulde som vi bliver skudt i skoene at være.
Man undrer sig ligeledes hvorfor man ikke valgte et land hvor gældende kulturnormer og civiliseringsgrad er tættere på det land som de flygtede fra ?
Man undrer sig over, at vores godhed ikke endnu engang bliver misbrugt, til ugunst for de flygtninge som i virkeligheden har brug for hjælp. Hvis ens naive hjælpsomhed bliver misbrugt og man føler sig pisset på bagefter, så har man ikke lyst til at hjælpe meget mere, vel ?
Vi kan ikke frelse hele verdenen og hvis vi ikke passer bedre på vores eget lille land og dens særpræget kultur og medmenneskelige holdninger, så mister vi det. Vi passer ikke på disse ting ved at tillade umenneskelige og hadkse ideologier at vinde indpas, hvad enten det er Danskerne selv der tror på disse ting, eller det er indvandrer og flygtninge, og så giver jeg pokker i politiske korrekthed og den slags mundlort.
Vi skal hjælpe dér hvor vi får mest for vores penge...nemlig i de tilstødende lande og ikke i selve Danmark eller Europa. 100 kr. rækker langt længere i Sudan end i Svaneke og hjælper langt flere mennesker.
tilføjet af

Har det svært...

Jeg syntes også at de er en nedværdigende måde infødte
Danskere mig incusivt behandler udlændinge her i det L...
kan jeg tit føle skam over.. Egentlig handler der ikke
og kulture eller fremmede. Men om et meneskesyn og om
grådighed, misundelse og frygt.....
Menneskeheden er del op i tre kategorier....
Dem der er grådige og besideriske...
og dem der er med meneskelige - solidariske - imapatiske
og dem der bare følger strømmen og let lader sig nare...
Dem der høre til den første kategori snyder også dig ved
ikke at betale skat og ved at udhule den Danske økonomi.
De er oftes stolte at hvor meget de får i tilskud her og
der. Trikset er bare at få de dumme til at ro at alting
er de fremmedes skuld.. Og så ellers skovle penge sammen
Den humaistiske solidariske gruppe betaler hele gildet.
og arbejder som gale for at tjæne penge til Beukratiet.
som så er venner med de grådige der ikke betaler skat..
Den sidste del pukler også og er for dumme da de bare
gentager det de har hørt andre fortælle og ikke selv
har taget stilling til noget som helst her i livet....
Det er jo også lettest at de er de fremmedes skyld...
at mange snyder i skat... Fatigdom kommer af uvidenhed
og mangel på overblik...Det er egentlig pisse lige meget.
Grønne hilsner Henning
tilføjet af

Send en masse nødhjælp

Jeg ville ønske vi ville bruge en del flere penge end vi gør idag på at hjælpe mennesker i nød, så det ikke har behov for at rejse så langt. De skal hjælpes i deres nær miljø og ikke her i det kolde nord. Vi er så forskellig fra hinanden og forstår ikke hinandens kultur o.s.v. Dem der så er nød til at søge længere væk og kommer hertil de skal hjælpes og hjælpes hjem igen når det kan lade sig gøre. De må også gerne få lidt start hjælp..... Kære debatører - det her vil de fleste danskere være med til. Tror I vi som danskere i nød ville få så meget som en krumme nede i et muslimsk land - Niks! Der må man klare sig selv ellers er der ingen mad eller bolig. Du skal bare kunne tale deres sprog ellers må du sulte. Stjæler du, så bliver du straffet hårdt. vi er så hamrende blød søden herhjemme og nogle vat nisser... Vi skal hjælpe og behandle dem der er kommet til landet og give dem bedre forhold, men laver di kriminalitet så er det efter min mening pænt farvel. De børn der er født her er danske hvis de opføre dig som sådan. Her tænker jeg på at vise hensyn og respektere andre end sig selv o.s.v. - Folk mentalitet er ikke fedt! At råbe luder efter danske kvinder - ja der er tusind ting de gør. De skulle tages fra forældrene efter 2-3 advarsler og sættes på døgn institutioner. Første gang for et 1/2 år det kunne så være i længere tid, men der skal slåes til meget meget tidligt. I råber nok om at jeg er rasist, men venner det er jeg bestemt ikke.... Vil bare have at det skal være trygt at leve i danmark og i kokkedal,ishøj, brøndbystrand, avedøre og alle de andre steder hvor der er mange fra muslimske landet. Vi har en del fra asiatiske landet her og dem er der squtte problemmer med.
tilføjet af

Til 'kreativ@sol.dk'

.

Hør her Kreativ! Du kan kun tale for dig selv! Mit menneskesyn er der ikke noget galt med! Jeg har altid behandlet folk pænt uanset hvor de kom fra, jeg misunder ikke nogen noget! Jeg er ikke grådig! Men jeg frygter de bøller der løber rundt og slår folk ned! Jeg giver ikke NOGEN udlændinge skylden for andet end det de HAR skyld i!
Glem dine opdelinger, og økonomi, det er ikke det det drejer sig om. De ændre ikke på kriminaliteten og volden! Prøv den på din egen krop, så forstår du måske hvad jeg mener.
Det er mærkeligt, men jeg har aldrig hørt nogen sige at de kan godt forstå hvis danskerne bliver ligt sure på grund af den måde DE bliver behandlet på!

.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.