3tilføjet af

Verden er gået i stå..

Hej, jeg er en pige på 15 år.
Jeg har vidunderlig kæreste, som jeg har været sammen med i 19 mrd. Jeg synes selv at vi har et rigtig fedt forhold, og det ved jeg at min kæreste også synes - eller syntes.
Det er nemlig sådan med os, at når vi er inde i en god periode, er det fuldstændig fantastisk, jeg er vildt forelsket og føler næsten at jeg kan gå på vandet. Men når vi er inde i en dårlig periode er jeg fuldstændig nede. Der er desværre ingen gylden mellemvej mellem de to! Det er enten eller..
Men for at gøre en lang historie kort, så holder vi en pause. Han traf beslutningen. Egentlig slog han først op med mig, men indså vist at det ikke var det han ville. Han har én gang før sagt at nu ville han holde en pause(ca. en uge siden) og det gjorde vi så - i 12 timer, for han fortrød.
Men her i går sagde han så til mig at han ikke vidste hvad han ville. Jeg havde set det komme så det respekterede jeg og vi gik fra hinanden som venner. Så nu holder vi altså pause.
Jeg ser han stort set hver dag, da jeg går i parallelklasse med ham. Hvad skal jeg tænke, føle og gøre? Er endnu ikke helt kommet mig over det.
tilføjet af

stakkels dig..

jeg kender alt for godt den der "jeg ved ikke hvad jeg vil med os to længere..." sådan sagde min kæreste, eller eks-kæreste, til mig lige inden jeg tog på skiferie. for mig kom det næsten helt uventet, jeg havde på fornemmelsen der var noget galt men det gik først rigtigt op for mig da hun sagde det direkte til mig. jeg var knust... og jeg vidste godt at det betød at det nok var forbi. hvis jeg var dig ville jeg indstille mig på at der nok ikke er så gode muligheder for at det kan komme til at fungere ordentligt igen, i hvert fald ikke med det samme. vent en måned eller to og se så om du kan vinde ham tilbage.. men drop forventningerne, for det er jo ikke sikkert at det sker. det er rigtigt hårdt, jeg ved hvad jeg taler om. se om du kan undgå ham, lad være med at skrive til ham hvis du kan. det er så hårdt men prøv alligevel..
og så skriver du at du ikke helt er kommet dig over det.. hmm.. jeg er ked af at sige det men det er nok først lige begyndt.. :(
tilføjet af

Tak..

Tak for din medfølelse.. Det er virkelig rart at vide at man ikke er den eneste i verden, der har det sådan! Det gør sgu så ondt.. Der er ikke gået én dag, hvor jeg ikke har grædt! Men heldigvis har jeg nogle virkelige gode venner, der støtter mig hele tiden.. Held og lykke med kærligheden fremover.
tilføjet af

det går nok

kære pige....
nu må du altså til at tage dig sammen....!! du er ikke dronning...!!/( og hvis han vil have en pause bliver du nød til at acceptere det! piveskid...#! helt ærligt ta' at blive voksen... jeg er bare glad for jeg ikke skal gå og høre på dit piveri hele dagen lang...! du fortjener ham sikkert ikke..!! siden du går rundt og skriver om dine problemer mellem dig og ham på hjemmesiden..!!det er bare for meget... hilsen zazupana og karl
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.