55tilføjet af

Venstrefløjen har svigtet

Den danske venstrefløj har svigtet minoritetsgrupperne, og har samtidig støttet reaktionære autoriteter.
Dette helt ulig venstrefløen i andre lande.
Ved ikke at tale autoriteterne imod, har de stiltidende set på kvindeundertrykkelse fra den mest dogmatiske religiøse kant.
De har accepteret et parallelsamfund som blev bygget på religiøse dogmer, krænkende for menneskerettighederne.
Ved med alle midler at have fortiet de overgreb som blev påført fra en dogmatisk religion, og skyde på alle røster som ville debattere.
Fra deres ordbog har de systematisk anvendt begreberne racister og højrefløjsfanatikere om alle, som havde en divergerende mening.
På den måde har de gået undertrykkernes ærinder, hvad man normalt ikke forbinder med en venstrefløj. Og heller ikke ser i andre lande.
tilføjet af

Lidt nemt ikke?

Du virker som én der ellers ved hvordan parlamentarismen virker. Lovgivningen. Og når du enøjet giver venstrefløjen for alle de fejl der er begået mht integration/parallelsamfund, så virker det som stemningsmageri. Mod venstrefløjen. Du skelner ikke mellem lokal og landspolitik. Du glemmer at love kræver et flertal, som venstrefløjen i de sjældneste tilfælde har kunnet få.
Mange af de ting du beskylder venstrefløjen for, havde ikke været mulig uden medvirken fra midten/højrefløjen.
Det har ikke været muligt at drive en så stærk blokpolitik tidliger, end det er lige her og nu. Og glem så ikke at vurdere resultaterne senere af det der sker nu. Enøjethed er udtryk for at det ene øje er blindt, ikke sandt?
tilføjet af

Nå, mener du det

Men hvad er det egentlig du mener?
Hvad med at argumentere for de provokerende synspunkter.
Jeg kom til at give udtryk for mine synspunkter, og du bekræftede dem.
Du beskyldte mig for noget, som du slet ikke har kendskab til. Blot fordi jeg har en anden mening end dig. Hvornår er jeg racist?
Det er jo lige netop det debatniveau som der kommer til udtryk når man er uenig med salonkommunisterne.
Tak for hjælpen.
tilføjet af

"Hvornår er jeg racist"?

Er du så venlig at udpege hvor i mit indlæg jeg giver udtryk for at det er sådan jeg opfatter dig? Jeg siger at det er for nemt bare at give venstrefløjen skylden for alt der er gået galt i forholdet til integrationen af vore indvandrere.
Politik er så komplext at det ikke ensidigt kan være nogens "skyld" når noget går galt. Eller skal vi ofre lidt tanker på hvem det er der under regeringsansvar har håndteret Muhammedsagen? Den kan du næppe skubbe venstrefløjen i skoene vel?
Og så virker det på mig som om du ønsker at lege offer. Din bemærkning om at jeg anser dig for en racist, er et tydeligt tegn på det.
tilføjet af

overdrivelse fremmerforståelse!

du ser virkeligt sort hvidt på tingene; og du generalisere alt for groft. venstrefløjen!? hvem indholder det i dine øje? fordi Ø bruger da aldrig nogle direkte kritik, mod højrefløjen. Men selvfølgelig er de nødt til at kommentere regeringens fejltrin. Dette vil jeg dog ikke sige er det overhoved.
de eneste der svigter dansk politik er socialdemonkratiet! de er en skænsel, og fortsætter de deres intolerante tone, ville det ende med at nedbryde det danske demonkrati; som vil være domineret af (endnu mere intolerante folk, som DF og C)....
tilføjet af

Nej, nej-nej

En venstrefløj er i opposition til de bestående magthavere, hvis de er undertrykkende.
Islamismen har undertrykt og undertrykker deres kvinder.
Det har venstrefløjen stiltidende set på, sikkert i misforstået ånd. Men sikkert også i ånden af den såkaldte kulturelite, som falsk har påberåbt sig en social attityde. Det er salonkommunisterne.
Du ved hvem jeg hentyder til, mange kalder sig radikale.
Det er en ulykke, at vi først får den meget nødvendige debat nu, og det skyldes de floskler der er skudt os i skoene, når vi forøgte at hæve stemmen mod urimelighederne. Så var man racist.
Du starter med at påstå, at jeg ikke kender noget til parlamentarismen. Det ved du ikke noget om, og du løber fra debatten på denne måde. Du kunne have vrænget næse på mange måder. Kaldt mig Olsen; fnatmide eller f.eks. racist.
Det jeg pointerer er, at venstrefløjen er løbet fra problemerne ved at gøre sig hellige. Vi andre er racister eller lignende, hvis vi ikke er enige med jer.
Jeg spiller ikke martyr.
Forøvrigt mener jeg, at denne sag har været behandlet godt fra vores regerings side, og jeg får kvalme ved at tænke på, hvad der ville være sket under den forrige regering.
tilføjet af

De har været regeringen overhøring!

Jeg undrer mig over at kritikken ikke kom længe før!
Opgaven er at forløse konfilkten herhjemme, og undgå hertz mod de muslimer, som indgår i det danske samfund
for de de kan ikke hertzes, og stilles til ansvar overfor at store grupper af specielt krigsramte,ulykkelige mennesker!farer op når Jyllandsposten med fuldt overlæg bringer tegninger , som folk med denne "humor" kan storlalle over!
fordi det samler de befolksningsgrupper de steder der er dybt splittede, men kun har religionen oveni alt det kaos, at forenes om, og støtte sig opad
Savner mennesker med synspunkter ala Pernille Rosenkranz Theil, Villy Søvndal til at stå frem, og frit udtale sig, og at de er imod sharia, er en ren selvfølgelighed!det er utroligt at de for hvert ord de siger, skal melde ud om deres modstand mod fanatikere inden for islam, og selvfølgelig også de B.T-afhængige højreekstremister, der tror de redder fædrelandet ved at opildne folk, splitte familer, og påtvinge torturede mennesker at lære dansk indenfor en tidsbegrænset periode, og se med små øjne på det store hele, og selv spille de ufejlbarlige,sort/hvidt-syn er en hindring, dialogen kvæles...
Vi bor i et facitisk land, og Landene i, og omkring Europa ser med bekymring til hvad der foregår i det lille facistland oppe i nord...
7 års fremmedhad, og fordømmelse
frontkæmpere!Den hvide mands frygt når langt, og den skaber grobund for hans egen selvopfyldende profeti, og mediernes bagvaskelse, politisk selvpromovering, og demoralisering, og et debat klima på højde med larmen i en vuggestue
pynter bestemt IKKE på situationen
Længe leve Anarkismen, og dem der står fast ved sig selv, og ikke opdeler verden i kasser, og umuliggør en længerevarende løsning...
Regeringens håndtering er rent til grin, den var for langsom, og meget blod kunne være sparet
Nå, men lad os se, mon ikke at konflikten i denne omgang afdæmpes for en tid
Danskerne er selv splittede omkring hinandens holdning, og folk strides ved aftensbordet, og lægger en meget hadsk tone for dagen
tilføjet af

Du bør læse andet end koranen

Så ville du erfare, at 1800 muslimer på venstrefløjen helhjertet støtter Danmarks nuværende holdning.
At muslimer fra alle dele af den civiliserede verden, taler Sharia imod. De går ind for demokratiet.
Med den civiliserede verden, mener jeg dem, som ikke stadig lever i middelalderen.
Råb bare op. Det gør ikke jeres sag bedre.
tilføjet af

Socialdemonkratiet

er gået hen, og blevet et midtersøgende parti, og venstre rykker ud i højre flanke
minoritetspartiet er skudt helt i sænk
Venstrefolkene har ikke indflydelsen i denne konflikt, som udelukkende er skabt af fremmedfrygt, og troen på at muslimerne overtager landet, hvis man undskylder på vegne af en avis der arbejder under højrefløjens ønsker
det er iscenesat, og de valgte for dem det perfekte tidspunkt til atkomme ud, og lege det nationale fædrelands helte, der beskytter ytringsfriheden hvilket de mindst af alt gør!de ønsker en overvågningsstat, og opdeling blandt grupper
Vi er ikke andet end lutter
forvoksede brølaber, der vil afpisse terrænet
for der brøler højest når først til fadet
tilføjet af

mmmm

Men det hører slet ikke til der, men hvor skulle de melde sig ind i Df de passer ind
lige borset fra adskillelsen i hudfarve,arisk race etc.
De burde danne eget parti, da det er så langt væk venstrefløjens filosofi man kan komme, som bygger på menneskerettigheder, og social retfærdighed!
Men hvor kan disse hovedløse individer(taler om individer...siger ikke at jeg kan dømme hele grupper indenfor)placeres?
de må mænge sig, men bare rolig de får vel vist hvad de vil med tiden, så?
tilføjet af

ups, misforstod dig,Mati?

hmmm, du talte ikke på vegne af dem der går ind for Sharia?
aldrig læst koranen hvor vil du hen?er bare træt af den måde flk agerer på, for ikke at sige befærder hinanden psykisk
er hverken jøde,muslim,hindu eller kristen, men ønsker bare at folk, kan leve i fred med sig selv, og lade leve:-(
indgår kun i konflikten herinde, irl holder jeg afstand, for der skal virkelig lidt til at få folks pis i kog
Hav en god dag, og aften med
tilføjet af

Ordet socialist

Betyder fælle. Betyder at få et fællesskab, hvor man skulle værne om hinanden. Det samfund, som I kalder multikulturelt er meget langt derfra. Det er blevet et parallelsamfund, hvor ingen har noget tilfælles.
Forstår du, jeg vil ikke have at piger og drenge skilles ad i skolerne. Jeg vil ikke have forskel på såkaldte troende og vantro. Jeg vil ikke have, at folk som siger deres mening skal trues på livet, og have politibeskyttelse.
Jeg vil ikke have, at piger som " krænker familiens ære" stikkes ned på gaden.
Jeg vil ikke have, at piger ikke har lige muligheder i samfundet.
Alt det har vi aldrig hørt venstrefløjen alvorligt debattere imod. Kun nu, hvor de har forpasset deres chance.
Det kan være, at nogen kun har deres religion, men jeg har ingen medlidenhed med dette, sålænge de slagter og sprænger hinanden under dække af denne religion.
tilføjet af

Kan jeg til fulde tilslutte mig....

Muhammed tegningerne havde slet ikke været mulige, hvis den politiske grobund havde været en anden. Hvis vi ikke havde oplevet den hetz der gik forud for tegningerne, så havde JP slet ikke haft motiv for at bringe dem.
Frem for alt DF´s hetz mod vore herboende muslimer gav JP den medvind man havde brug for, for at føle sig sikker nok til at bringe tegningerne.
Det var ALDRIG sket i et Danmark med en mindre hadefuld regering. Det var ikke sket med en regering hvor menneskeligheden er vigtigere end at dyrke et fjendebillede.
Det var ikke sket med en regering som hælder mere til midten end den siddende regering gør.
tilføjet af

er ikke islamtilhænger

og Dfs politik er lydhør tale for de svage sind
det er helt nede på krybdyrsstadiet vi befinder os, og lige, for lige(går selv ind for den strategi, men tror ikke den fungerer i praksis, og slet ikke i den målestok der her tales om
man stirrer sig blind, alting blir til en stor sammenhængende klæbrig masse at gå løs på!og kan med garanti sige at det går udover de forkerte mennesker, og de vender måske selv om på hælen, og gengælder!evig gengældelse, der må være nogen til at gå imellem!
Dem der er her nu hører til her, og det er for sent at sende folk ud, og hvor forøvrigt hen?de er på deres facon danske, og vejen er ryddet!men nu må vi så få det bedste ud, af situationen, og tror de fleste ønsker en fremtid
hvorfor går vi ikke på kompromis nu vi har chancen?det er vi desværre nødsaget til, om vi kan lide det eller ej, eller skal vi først gå kringens ærinde, og lade de få overlevende slå op, når de når så langt...bliver vi aldrig klogere os?
har intet klogt at sige!så stopper bare, men forstår godt dit synspunkt, men fremgangsmåden, se der kommer uenigheden til udtryk...
Vil ikke strø salt i såret
tilføjet af

vrøvl og slingerpis

det er hvad det er.
Da der i 70'erne skulle ryddes op efter VKR-regeringens import af billig arbejdskraft, hvem var det så der stod med problemerne.
Det var de socialdemokratiske kommuner og regeringer.
Det har været en stadig kamp, at få samfundet til at tage disse problemstillinger alvorligt - på et grundlag der fastholdt Danmark som et socialt ligestillede samfund og uden at sætte vores rygte i udlandet overstyr.
I alle disse situationer, hvor var da VK henne i arbejdet?
Først i de senere år, hvor man har kunne køre en decideret fremmedfjendsk politik, hvor man ikke holder sig for god til at hænge befolkningsgrupper ud, der ser vi en vedvarende interesse fra højrefløjen.
Men indtil nu har det ikke givet bedre integration.
tilføjet af

Ok. da

Jeg har nok misforstået dig. Men debatten fortsætter jo i et leje, hvor den ikke hører hjemme.
Jeg mener stadig hvad jeg har skrevet, og jeg er bestemt ikke højreorienteret.
tilføjet af

de modarbejder al integration

Det er rigtigt de springer med, men de stiller bare de mest umulige betingelser, de kan slippe afsted med
men det er udelukkende for at vinde stemmer at de besværes!
tilføjet af

Forhold dig til emnet

Og før ikke billig klassepolitik ind i dette her.
Du er socialist, siger du. Forsøg at få fællesskab, og undsig despotiske regimer og ideologier.
Ellers er du bekvemmelighedspolitiker. Undsig det som skader svage grupper og vis solidaritet.
Det er netop det I ikke har gjort.
I har elsket Imamerne, som russerne førhen elskede deres lille far, zaren.
tilføjet af

jamen jeg tager dig på ordet

jeg må hellere lære at forholde mig mere konkret til tingene, ellers bliver det vist for frit svævende
sitautionen i samfundet berører i den grad os alle, og vi må selv tage orde!regeringen er underlagt folket,og taler ikke på vegne af
sikket rod!!!:-(
tilføjet af

Spildt krudt

....... på de borgerliges flæben "uhu .... det er de andres skyld...... altid".
De borgerlige sidder på absolut flertal og alligevel skal man høre på alt det jammer ........ det er en ynk!
1-2-3
tilføjet af

Nej, det erikke nemt, det er rigtigt

Det allerstørste problem for venstrefløjen, er at de er berøringsangste og tror på den tåbelige pladderhumanisme.
tilføjet af

Også de

har svigtet undertrykkelsen blandt muslimer, men næppe i samme grad som højrefløjen.
Venstrefløjen svigter også højreekstremisterne i deres bekæmpelse af anstændighed.
tilføjet af

er du ikke lidt

stereotyp at høre på.
af hvilken grund skulle netop venstrefløjen være mere forelsket i præstestyre end højrefløjen.
Det er trods alt venstrefløjen der anerkender at man er flygtning, når man har gjort oprør mod præstestyret, medens højrefløjen jo mener at man bare er bekvemmelighedsflygtning.
tilføjet af

Venstrefløjen har ikke svigtet.

Jeg mener ikke venstrefløjen har svigtet.
Venstrefløjen, Enhedslisten (gammelkommunistere) SF (lalleglade Leninister) Radikale Venstre (lallegalade humanister med trangt til fascisme) de gør blot det de kan (skal) som følge af, at de er venstrefløjen i Danske politik.
Tomhed, absolut tomhed.
Man kan da sgu ikke regere et land med sådan en gang fjolser, narrerøve og idioter.
Enoch
tilføjet af

Fine ord

Sikke fine ord du kan. Jeg synes, at du er fatuid. Slå det bare op.
Iøvrigt bruger du postulater, om at venstrefløjen bekæmper præstevælde. Ja, sådan har det været i bøgerne, men ikke i dette tilfælde i Danmark.
Du forholder dig til, hvordan det skulle være ifølge doktrinen. Men det er det ikke.
Da du ikke kan abstrahere fra det, er du jo en sand fundamentalist.
Tror du, at du kan klare alle de fremmedord, men du vælger nok som sædvanlig, at lade være med at svare.
Du plejer jo at have indspark fra sidelinjen.
tilføjet af

Dette er Danmark

Og det er her vi har dem. Velfærdssocialister.
Desværre.
tilføjet af

Nej dog

Det ses tydeligt, at du er meget intelligent.
tilføjet af

Du har delvis ret

Men det er venstrefløjens adelsmærke at kæmpe for de svage. Den danske venstrefløj har arbejdet på falske præmisser, og det er forræderi.
tilføjet af

Jeg er nok blevet gammel.

Jeg har en meget intelligent datter. Hun ryster også på hovedet, når jeg ikke kan følge hende.
tilføjet af

skyld

jeg fornemmer at du aligevel skammer dig lidt
den danske venstrefløj er nyttige idioter for storkapitalen.
man er ikke forpligtet ud over sine evner så på en måde er i uskyldige-men stadig pisse irreterende og racistuske
tilføjet af

hvorfor

hvorfor synes du at muslimer skal integreres ?
er der noget galt medden muslimske levevis ?
tilføjet af

Nej vel

Men i et demokratisk samfund er religion privat, og kan på ingen måde stå over lovginingen.
Hvis det overholdes, er der intet galt med muslimer, hinduer, jøder, katolikker, indre mission eller lutheranere osv.
Men overholder man det, når man udsteder dødsdomme over folk, som har krænket religionen????
tilføjet af

Er det måske bedre

kun er komme med de samme påstande hele tiden?
Vedkender du dig, at højrefløjen ikke acceptere, at man kan flygte fra Iran, Irak m.m. med god grund?
Det kan der vel svares forholdsvis enkelt på?
tilføjet af

Højrefløjen

Består af Nationalsocialisterne, eller Nynazisterne, om du vil.
De accepteres ikke af danskere.
Det er de eneste der ikke anerkender politiske flygtninge. Alle vi andre gør.
Vi accepterer derimod ikke medflytning af de teorier, som de er flygtet fra.
Såre enkelt, og faktisk logik for burhøns.
tilføjet af

Vil det sige

at du mener, at flygtninge fra f.eks. Iran og Irak ikke skal sendes hjem så længe der findes risiko for at man bliver forfulgt i disse lande?
tilføjet af

ja tænk sig engang

at man skal finde sig i folk med en anden mening end højrefløjen.
Det bliver nok også snart forbudt.
Lige som alt andet er ved at blive forbudt.
I er nu nogle sjove skabninger. Men fortsæt endelig med jeres udlægning af sandheden. Den kommer nemlig aldrig til at samle flertal.
tilføjet af

Kom til at tænke

over, hvorfor du synes at jeg bruger særlig mange fremmedord.
Tænk sig at ordet stereotyp kunne få dig til at gå så grasat.
Må vel heller ile med en oversættelse for dig:
"Stereotyp er et fremmedord, som har flere betydninger på dansk som uforanderlig, stående, stivnet, uvarieret eller fortærsket. ..."
"oversættelsen" er hentet andet sted på nettet.
Håber at du nu helt forstår betydningen af mit indlæg.
tilføjet af

håb for de glade

den dag "socialisterne" er lidt mindre glade vil arbejderklassen måske stemme på dem igen
den sidste socialist uddøde i 1972
du er en anakronisme og din facistdrøm må vente
nyttig idiot for storkapitalen suk suk
jeg er socialist men absolut ikke glad for
leflene små halvhjerner der smadrer den smukke drøm om det solidariske samfund
tilføjet af

Hvordan???

Hvorda kan en socialist, der ønsker solidaritet tilbage, stemme på det yderste, egoistiske parti vi har?
tilføjet af

Mærkelig ræsonnement.

Kan jeg ikke være socialist, må jeg være højrefascist?
Dersom Osama anser socialisterne for fjende nr. 1, hvorfor gør du det også?
Leflen for nazisterne? Nazisterne var dem Haider ser op til, og Pia ser op til Haider.
Jeg er ikke vinterbader, skulle jeg så springe i vandet nu, fordi jeg var utilfreds med vandtemperaturen i sommers? Det er faktisk sådan du reagerer.
tilføjet af

kold dukkert

jeg ser ikke socialister som min fjende !!
men som en tåbelig 5 kolonne for storkapitalen
ikke af ondskab men af ren autoritets tro
det multietniske samfund er godt for storkapitalen ingen andre.
socialisme forudsætter solidaritet.
du vil skabe et menneske der passer til dit samfund
jeg vil skabe et samfund der passer til sit menneske
er du mere socialist/humanist end jeg ?
i minder mig om jehovas vidner
alle der ikke tror på jeres utopi må være højrefacister.
tilføjet af

Solidaritet?

Solidaritet gælder vel alle der har det dårligere end en selv, også om de skulle være muslimer?
For at få et samfund der passer til mennesket, er man nødsaget til at have erhvervslivet med i billedet, det er trods alt dem der skal skaffe vilkårene.
Lige så længe jeg kan huske tilbage, har OVK lægge forholde til rette for industrien.
Det er kun de højest råbende inden for DF der er fascister, dem kan man ikke debattere fornuftigt med, ellers kan jeg debattere med mennesker indenfor alle partier.
tilføjet af

Ja-ja

Det vil det absolut sige.
tilføjet af

sin egen fjende

prøv og læs mit indlæg igen
jeg tror dit problem er at du hader df mere end du elsker muslimerne
derfor er integrationen af dig i det duokulturelle dømt til at mislykkes
og vise versa- hvilke værdier deler socialismen og islam ?
der er ikke den store solidaritet danskereog muslimer imellem
-integrere det er noget der er mit og dit og de tilflyttedes ansvar.
Det er ikke mit ansvar at muslimske lande fordobbler sin capita hvert 20'ende år.
hvis man gifter sig med lokal befolningen integrerer man sig, hvis ikke- koloniserer man
hvis man gerne vil af med velfærdsstaten så er det duokulturelle samfund
en knald god ide.. så kan vi få det som i usa.... arhhgg ..i bedste fald eller som bosnien hurraa
nej tak for kaffe.
jeg kan godt forstå at almindelige dumme mennesker sætter sit kryds andet steds
ps df var de første/eneste der forsvarede de danske overeskomster vedrørende østarbejderne -hvor var socialisterne❓ikke hos arbejderne
tilføjet af

Forsvarer overenskomsten?

De eneste gange DF forsvarer de danske lønmodtagere, er når det er i isolationens tjeneste.
Dersom nogle lønmodtagere skulle gå i strejke for at en kollega skulle få en thaipige på 23 år, hjem, kom der ingen støtte fra DF.
Selvom partitoppen har besluttet at de vil kalde sig et midterparti, er de det ikke.
tilføjet af

ikke helt med

???- jeg forstår ikke sætningen
"Dersom nogle lønmodtagere skulle gå i strejke for at en kollega skulle få en thaipige på 23 år, hjem, kom der ingen støtte fra DF."
??? hvad skete der?, købte kollegaen thaipigen ?hvad skete der med strejken❓og hvordan skulle DF støtte thaipigen❓
- eller strejken ??
jeg skal ikke kunne sige om df er et midterparti
Hvem er så midterpartier❓sf ?
tilføjet af

Tror dig nu ikke

der er ikke meget socialist over dig. Om du nu er glad eller sur.
tilføjet af

måske af dumhed

men da ikke af nød.
Nøden kommer i givet fald fra den politik som DF og V fører. Mne nogle synes det er sjovere at finde en hel befolkningsgruppe som syndebukke.
tilføjet af

Det er dog uhørt

at påstå, at DF er de eneste der har kæmpet for arbejderne.
Hvor farverig kan man se på sandheden - og så alligevel lade som om man føre en seriøs debat.
Hvem er det der dagligt kæmper for, at der ikke kommer østarbejdere til Danmark på lønforhold som kun virke som løntrykkeri? Ja det er den fagbevægelse som man ellers altid har forsøgt at bekæmpe.
Hvor meget hjælp giver man fagbevægelsen i dens kamp for at sikre de resultater som den danske arbejderbevægelse i adskillige menneskealdre har sikret til den danske befolkning?
Hvor er man i den nuværende situation, hvor det gælder om at sikre folk, som ryger ud af det sociale sikkerhedsnet når man mister retten til sygedagpenge efter 1 år - uden at kunne få nogen anden form for støtte medens man venter på at få sin pensionssag afklaret?
Hvor er man når det drejer sig om at hjælpe folk til rimelig erstatning når man er blevet nedslidt på sit arbejde?
Hvor er man når det drejer sig om at sikre, at minuttyraniet i hjemmeplejen skal fjernes? eller at administrativt bøvl fjernes for at sikre, at der er midler til de gamle?
Men er hver gang det lydige halehæng til regeringen, da man alene har øjnene rettet mod at man kan få yderligere tiltag mod "de fremmede".
Det er en uhellig alliance, som heldigvis ikke holder i længden.
tilføjet af

sov godt

du drømmer der var kun df, socialister kan ikke lide arbejderklassen desværre!
om det var ond vilje eller de bare sov det ved jeg jo ikke
tilføjet af

Den sovende anonyme

DF vil ikke arbejderne det godt, men de kan bruge deres stemmer til at isolere Danmark, og at fjerne den for dem uhyrlige nordiske sociale model. Husk DF står langt til højre for venstre og konservative.
tilføjet af

kan forstå at du er træt

sikkert derfor jeg ikke kan forstå hvad du skriver/mener.
Bortset fra at jeg generelt har forstået at du ser et stort lys i DF. Og det er da helt ok, men overbevisende argumenter mangler - og det er jo også forståeligt.
tilføjet af

okay så

jamen så må jeg jo tro på din påstand,
set i lyset af dine "utallige" gode argumenter,
må jeg give op, og håbe på at venstrefløjen kan køre den skandinaviske velfærdsmodel ind i globaliseringsalderen.
rodvad jeg giver op! men jeg erstadig nysgerrig på
hvordan sætningen med thaipigen skulle forstås??
du kommer jo bare med påstande og svarer ikke på mine spørgsmål
på forhånd tak
tilføjet af

Det er jo helt nye toner fra højrefløjen

For indtil nu har der jo været stærkt pres fra DF om at alle irakere skulle sendes hjem, nu var landet jo befriet.
Og flygtninge fra Iran har jo heller ikke kunne føle sig sikre på, at man ikke sendte dem hjem igen.
Indtil nu har det jo kun været os andre, der har tvivlet på at det var særligt sundhedsskabende for disse flygtninge at blive sendt tilbage til disse lande.
Men hvis erkendelsen er ved at brede sig, så skal I da ikke bebrejdes fortidens letsind. For hver gang I bliver mere menneskelige i jeres omgang med mennesker fra andre lande skal der blot lyde et lettelsens suk.
tilføjet af

citat

"som sagt er socialister i dag nogle historieløse poptøser
folk stemmer på df af nød ikke af lyst"
historiebevidsthed kan være en svær en for demente.
tilføjet af

Du gør det jo ikke nemt

at forstå den store visdom du gerne vil have frem.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.