2tilføjet af

ved ikk hvad jeg skal gøre

Mig og min kæreste er rigtigt uvenner lige nu.
altid når vi skendes så føler han at jeg bare vil diskotere hele tiden, når han siger han ikke gider at snakke om det mere så bliver jeg ved.
jeg føler at han aldrig vil snakke om tingene, og hver gang jeg prøver på at få løst det eller vil løse det så gider han ikke.
det er så pisse svært fordi jeg føler hvis vi skal vente hele dagen så ender det med jeg sidder hele dagen og tænker over det og han kan sagtens lave alle mulige andre ting.
men jeg, jeg kan ikk tænke på andet ind hvad det er vi er uvenner over.
så tit når vi bliver uvenner så ender det med vi bliver mere uvenner over vi skal snakke om det istede for at prøve at løse det. jeg ved virkeligt ikke hvad jeg skal gøre.
selv hvis jeg ringer for at sige undskyld så bliver han sur over det og fordi så vil jeg snakke om det igen. men jeg kan ikke bare lade tingene ligge for så at vide vi får et kæmpe skenderig nogle dage efter.
tilføjet af

samme problem

plejer ha det samme problem som du ! og ved virkelig heller ikke hva man skal gøre hehe har virkelig os fået nok af det. det giver mig total spat.
tilføjet af

livet er bare for kort

ved ikke om jeg kan hjælpe men vil alligevel prøve.. prøv på et tidspunkt at tale om at du/i ikke altid får afklaring på problemerne, men lad være med at tage et konkret eksempel, medmindre at du/i bliver bedt om det.. og gør det eventuelt på et tidspunkt hvor i ikke har diskuteret først.. sæt nogle konkrete ord der er til at forstå på følelserne og forklar at du bare vil fortælle det og have en stille og rolig dialog (ikke diskution) igang. eventuelt spør om modparten kan forklare hvorfor det slet ikke går den på.. det kan være der så kommer nogle ting frem du ikke var klar over.. se om det hjælper og hvis det ikke gør, så gør op med jer selv hvor lang tid i vil blive ved med at leve sådan.. livet er bare for kort til det bøvl.. tro mig.. det er ikke så lang tid siden jeg selv var i et lign forhold og det dræbte langsomt al den gnist der var og man bliver så træt og udkørt at man bare ikke er sit glade jeg mere og det har heller ingen godt af...
held og lykke med hvad end i finder bedst for jer
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.