4tilføjet af

Værd at leve!

Hejsa
Hvad gør man, når ens kærste slår op, som man troede var den eneste ene, har skolen på nakken her op til eksamerne, og bare ikke føler det er værd at leve mere! Jeg har haft store humørsvingninger efter hun slog op, men spørgsmålet bliver heletiden ved med at komme forbi mig, er det her liv værd at leve?
Jeg savner sådan at have en kærste. Er af den meget generte type, som ikke siger meget, og ikke kommer så meget ud blandt andre mennesker, end familien. Har haft svært ved at snakke med piger før, men det har ændret sig lidt, efter mit forhold. Jeg ved bare, der vil gå lang tid inden jeg finder en ny, hvis det er muligt. Kan ikke se nogle lyspunkter i mit liv, ud over skolen snart er overstået. Står detsuden i gæld til halsen, så længe jeg kun har min SU🙁alt er bare sort for mig, og jeg vil have nogle hjælpene ord med på vejen, i alt min sorg, inden jeg køre mig selv helt ned. Har en del venner, men ikke rigtigt nogen jeg føler at kunne snakke med, om det her emne, derfor skriver jeg her.
Hvad kan mine lyspunkter være? hvordan møder jeg nye mennesker uden det koster penge?
HJÆLP MIG!!!
tilføjet af

Livat er altid værd at leve!!

Hej mig, hvem ellers
Livet er altid værd at leve. Der er altid nogen der er dårligere stillet end dig. Jeg ved godt, at du nok ikke kan bruge det til så meget, men jeg vil prøve at belyse, hvad jeg mener. Jeg ved ikke, hvor gammel du er, men du må være over 18 siden du får SU. Jeg er en pige på 24 år, og jeg er enlig mor til en dreng på knap 1 1/2 år. Jeg læser i øjeblikket og er derved også på en snoldet SU. DET er hårdt. Godt nok får jeg altid at vide, at jeg jo også får børnepenge osv., men de dækker stadig alle de omkostninger der er ved at have et barn. Jeg har også en gæld der vokser og bliver større og større for hver dag der går. Det virker til tider håbløst, men jeg VED, at jeg nok skal klare det og komme på fode en dag igen. Det er jo derfor jeg tager en uddannelse. For at blive klogere og få et bedre job, så det bliver nemmere for mig at betale min gæld tilbage og få et godt liv... engang...
Det er altid hårdt, når ens kæreste slår op, og især hvis man regnede med at han eller hun var den eneste ene. Dog ved at personen slår op, viser det "bare" at det ikke var tilfældet. Det lyder enormt hårdt, men det er jo sådan det er. Jeg er OVERBEVIST om, at der er én bestemt person til os alle her i livet. Det kan blive en lang rejse. Min mor f. eks. fandt først hendes eneste ene i en alder af 44 åt. Ikke at der kommer til at gå lige så lang tid for dig eller mig, men det er bare vigtigt at blive ved med at prøve. Selvom jeg nu står alene med et barn og det er sværre for mig at finde en mand der vil acceptere mit barn, så opgiver jeg da bestemt ikke håbet! Jeg VED at han findes, et eller andet sted derude! Din eneste ene er også derude!!! Det er jeg OVERBEVIST om!!
Det er selvfølgelig ikke nemt at komme i kontakt med mennesker, når man er genert. Det kan dog lade sig gøre. Jeg vil også lige sige, at det er ikke på diskotheker man finder sin potentielle kæreste. Ikke der hvor jeg kommer fra... Det er i vennekredsen, til forskellige arrangementer eller endda en tur man går ved søen eller i gågaden. Dertil kommer også, at man altid møder den potentielle kæreste, når man mindst venter det. Hvis man går og leder, udsender man automatisk et signal om desperation, og det kan ses.
Brug i stedet din singel-tid til at finde dig selv. Gransk dig selv og find dine værdier i livet!! Find ud af hvad du skal arbejde på ved dig selv og gør det!!! Bliv stærk som individ også vil du udstråle dette, helt automatisk.
Livet er en kamp og vil altid være det, men det er bestemt en kamp der er værd at tage op!!!
Med venlig hilsen
hopefull1
P.S. Dette er en meget kort udgave af mit råd, men skal ind til min søn igen. Han er lige vågnet.
Held og lykke med det, ven!
tilføjet af

tag det roligt

Hej
jeg ved ikke om jeg er til så stor hjælp men jeg vil prøve.. Du har måske svært ved at se lyspunkter i dit liv lige nu og du skal være indstillet på det før det vil hjælpe og det er mega svært (jeg kender det alt for godt selv) men på et tidspunkt vil det begynde at gå frem ad tro mig.. Det er altid hårdt når nogen lige har slået op for begge partner men det er et punkt du kommer over med tiden .. Det er et meget dumt tidspunkt hun har gjort det på og det ville have været nemmere for dig hvis hun havde ventet lidt endnu men du må bare prøve at se frem ad.. jeg har selv altid være meget genert ang. det modsatte køn og troede at jeg nok ikke ville finde en som kunne lide mig som den jeg var men har da været sammen med min kæreste i over et år. det jeg vil frem til er at der ikke bhøver at gå lang tid før du finder en ny og får lagt dit gamle forhold bag dig så du kan komme videre med dit liv. Det handler om at tænke frem ad og prøve at fokusere på de gode ting som sker omkrig dig i dit liv for der er altid noget godt. Det er bare meget svært at finde frem til.. Det gælder ikke kun for kærligheden men generelt lige meget hvor lang nede man er. Hivis bare man kan få noget hjælp blandt venner eller som du har gjort så kan man komme igennem selv meget svære perioder. Det er lidt svært at hjælpe dig i detaljer da jeg ikke ved særlig meget men håber at du kunne bruge lidt af det.. Jeg har selv prøvet at have en masse ned ture men har altid kommet op at stå. Jeg tror også at hvis man ikke engang imellem kommer ned og mærker bunden så mærker man heller aldrig hvordan det er at være helt oppe på toppen..
Ville ønske at jeg kunne hjælpe dig noget mere men jeg kan ikke rigtig sige mere lige nu..
Hilsen Line
tilføjet af

Rolig..

Hej..
Værd at leve? Selvfølgelig.. Jeg har selv været meget genert, men jeg har prøvet at komme af med det.. Og det er næsten lykket..
Går ikk så meget ud, er jo kun din egen skyld.. Der er sikkert mange der ville ønske, du tog mæ dem i byen.. Begynd at gå ud, når du har tid..
Piger? De fleste ender op, med at finde en de elsker, og hvis man ikk gør, er det ens egen skyld.. For ingen piger er de samme, og ingen har de samme følelser.. Derfor vil der jo også vær en, eller flere, der vil elske dig.. Dit liv er jo ikk over..
Møde mennesker? Gå i byen, og snak med nogle piger, når du er i byen.. Eller når du ikk er, selvfølgelig..
Men held og lykke..
Kyss fra me..
tilføjet af

I dig selv

Hey der.Jeg tænkte på at du skrev at du følte dig så ulykkelig uden din dame. Tror du ik at du først og fremmest skal finde lykken i dig selv. Husk på, at vi er ansvarlige for vores egen lykke. Du må aldrig nogensinde gøre en anden ansvarlig for din lykke. Deréfter fører det nemlig til afhængig af denne person, og så at du ikke kan være glad uden personen i dit liv. Jeg syntes at du skal starte med at lede efter lykken i dig selv, du har så meget kærlighed at give, så start med at give den til dig selv. Ang. din gæld skal det nok være overstået en skønne dag. Og Skolen: Nogle ting er hårdere end andre her i livet, men hvis det er noget du virkelig gerne vil, så hold ud, og vær stærk. Hilsen en ven
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.