5tilføjet af

Unge , med udenlandsk baggrund.

Det siges , at mange unge der stammer fra andre lande, ikke kan få fodfæste på arbejdsmarkedet. I Danmark er der mange projekter , *gammel danskerne* får valget imellem at komme på et projekt , eller også er der oo,oo kr. De skal aktiveres på den ene eller anden måde , det SKAL *gammel danskerne*. Der er for meget kriminalitet , de er registreret for meget grov kriminalitet. Mange opsøger ballade , provokerer til ballade. På arbejdsmarkedet kræves der *fine papirer* , de ødelægger deres eget liv. De SKAL aktiveres , vi vil ikke finde os i grov kriminalitet i Danmark. Mere effektive metoder. Tænk på ofrene , det gør de ikke.
tilføjet af

fakta

i byretten var der 63 unge under 18 år i år 2003 heraf 53 andengenerations
jo det skal nok hjælpe at de bliver her i flere generationer
det er hermed bevist at vi får det spændende med flere
generationer muslimer
TV avisen handler dagligt om:
5 musim-problem-indslag og
1 radikale venstre tåbe idé
Hvor længe skal vi finde os i at muslim problemer skal fylde alle nyhedsudsendelser
Muslimske fundamentalister vil ha muslims tjetjenien
og hvem andre end muslimer kan finde på at dræbe 25o børn
mellem 8 og 14 år ?
Der findes 19 arabiske lande = alle 19 er diktaturer
God weekend danskere så længe vi vantro ikke alle er dræbt endnu. Jeg håber aldrig marianne helved får magt for hendes perkerpolitik er helt ude i hampen.
Henrik Winther Jensen
2000 Frederiksberg
tilføjet af

enig men med tilføjelse

hej jeg er selv indvandre der også som dig er riiigtiig træt af at se udlændingsemner styrer hverdagens nyhed.
men fakta kan læse på mange måde. det er sandt at unge med indvandrebaggrund topper klart i %. men hvis man ser mere grundigt på det, så er det de samme navne, der optræder hele tiden.
det er disse møgunge der ødelægger det hele for andre. som forældre til 2 unge, er jeg meget ked af at tænke på deres fremtid
tilføjet af

Til 'indvandre',

.

Nej jeg læser aviserne hver dag, og det er ikke de samme navne hver dag.
Den undskyldning skal du længere ud på landet med! Vores fængsler er overfyldte, og der går ca. 5.000 rundt som der ikke er plads til i fængslerne, derfor skal der bygges nye fængsler. Men det er ikke de grove voldsforbrydere, de sidder inde
Alvorlige Kniv-overfald er steget med 100 mere en sidste år, ( og knivvolds-mænd går ikke rundt på gaderne. på årets 7 første måneder, og det er altså ikke nogen der går igen, de sidder inde! Det samme gælder narko. Og lillebror-banderne tager det op.
Og hvad med hærværk, svindel, og alle andre kriminaliteter de er heller ikke stoppet!
Men du har ret, det er de møjunger der ødelægger det for alle jer andre! :0)

.
tilføjet af

Til "Lone"

jeg tror nu ikke at det kun er indvandre der er skyld i at JERES fængsler er overfyldte.
danmark er proppet op og ned med pædofile... her er det danskere jeg snakker om... ikke nok med det. igen i danmark sker der masse voldtægt af danske mænd, fordi "manden" ikke kunne se om den danke tøs gav tegn til en omgang sex eller om det bare var et uskyldigt "hej", eller også var han pissefuld til at stoppe sine erotiske lyster. og nu hvor jeg nævner det kan jeg vel ligeså godt sige at det er igen hos JER, der er så respektløse og selvegoistiske at I ikke kan se verden omkring jer, men vil kun se på jer selv i spejlet.
som De nok selv ved det Lone, er det mig ikke en overraskelse at se en dansk pige på knap 13 år snerre sammen med en fyr, eller rende rundt (med en carlsberg i hånden) ude på gaden kl 23 en fredag aften.
en gammel ordsprog siger: Ret aldrig andres fejl, før du har rettet dit eget...
Q.
tilføjet af

Til .Q.

Du påepeger at der er en masse Danske pædofile i vores fængsler og lader det ligge i luften at der i hvertfald ikke er pædofile blandt indvandrer, men forklar så lige muhammed's giftermål med aisha, en 9 årig pige der ifølge muslimmernes eget udsagn stadig legede med dukker da muhammed så og begærede hende.
Dette har bevirket at alle piger ned til lige akkurat 9 års alderen betragtes som tilladt af muslimmerne.
En af grundene til, at man ikke hører så meget om pædofili blandt muslimmer er ikke fordi det ikke findes men udelukkende fordi deres religion og kultur ummuliggøre al efterforskning, idet det sex er skamfuldt, kroppen er skamfuld og alt er pigens/kvindens skyld fordi hun jo vakte mandens begær ved at lææge op til ham. Lige præcis samme syg holdning jeg sporer i det indlæg, der ud over at være kaotisk sammensat, også bærer tydelige præg på den typiske islamiske propaganda med at sammenblande alkohol med alt ondt. Det er de færreste voldtægter hvor manden har været så fuld at han ikke kunne kende forskel på et skrig af nej og en tilnærmelse. Det er faktisk kun vores herboende indvandrer der er så langt ude mht. tolkning af de signaler folk tilkendegiver mht. kontakt med hinanden.

Mht. voldtægter, så burde du måske undersøge tallene lidt nærmere, for det viser sig nemlig at muslimmer står for uforholdsmæssige mange af de voldtægter vi har i Danmark, inkl. de bestialske gruppevoldtægter.
Du er måske klar over de mange uanmeldte og gemte incest/voldtægtssager der huserer i Mellemøsten, hvor søstre, kusiner og andre kvinde folk bliver voldtaget af nære familiemedlemmer? Dette er et kæmpe problem som ikke kommer frem pga. de latterlige holdninger islam indoktrinerer folk med. Du kan ikke påpege Danske problemer og fejl uden at ahve et sammenligningsgrundlag, og dit sammenligningsgrundlag er så mørkelagt og uafdækket, at dit oprindlige udsagn på tolkes som det rene hysteri.
Vi har mange fejl i Danmark, det er rigtigt, men det største vi har, er en for stor andel af muslimske indvandrer. Det kunne være ønskeligt at denne fejl blev rettet.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.