7tilføjet af

Turde du rejse til Bangkok?

Rejser selv til Thailand en gang hvert år.... men som det er med al den uro fra de rødklædte holder jeg mig hjemme og afventer med sindsro til røgen har lagt sig.
tilføjet af

Ingen problemer....

Bare hold dig væk fra problemområderne; det er iøvrigt heller ikke svært da de er afspærrede af militæret...
tilføjet af

Nej

Jeg er en kylling og vil ikke risikere at få ødelagt min ferie. Så jeg vælger fredeligere himmelstrøg.
tilføjet af

Ingen problemer

Hvis du bare holder dig væk fra Bang Kok, vi var i PUKET, som ligger 800 km væk fra problemerne.
Noget andet er at jeg kan godt forstå at de rødklædte laver den ballade, for at få ændret systemet i Thailand, for kommer du ud for problemer i Thailand, så kan du her betale dig fra ALT, alså uden kvitering, bliver du stoppet af politiet, fordi du har kørt for stærkt, så sætter du bare en pengeseddel i hans lomme, så vil han bare sige god dag, kør nu forsigtigt.
De store kanoner i landet rager til sig til ret store private summer på bekostning af den lille mand, så skulle de noget så skulle HELE landet rejse sig i protest mod det styre de nu har, men den lille alm. er bange for at TURISTERNE skal sige Thailand fra, og rejse andre steder hen, for de er MEGET afhængige af turisterne, så ta' bare til Thailand på ferie, men opfør dig ordentlig, så får man en god ferie.
Det eneste problem vi havde på vores tur til Thailand, det var at vi ikke kunne komme hjem på grund af denne askesky, og det kan man jo ikke laste Thailænderne for.
Hej
tilføjet af

Jeg tager til demo-mand

Jeg skal da helt klart til demo, er faktisk paa vej til Bangkok fra koh samui (hold kaeft hvor er der varmt!). Det er faktisk praktisk med den roede farve, saa kan man ikke se blodet.
Ned med den udemokratiske VKO regering.😃
tilføjet af

ja...

ja det vil jeg godt godt turde. har lige selv været dernede hvor det var slemt. og bare du ikke tager en rød trøje på sker der ingenting.
tilføjet af

UM om Bangkok

tilføjet af

Rejs du bare

Jeg tror ikke det er noget problem overhovedet. Ihvertfald ikke hvis man holder ferien et andet sted end Bangkok.
Men hvis ikke du vil til Thailand har du jo chancen for at vælge et andet sted. Så oplever du måske noget nyt.
Mvh.
Anders
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.