5tilføjet af

Tro/utro

Det er sjovt at læse alle indlæg og besvarelser igennem. Jeg kan godt forstå at så mange af dem der er utro skriver ind. Det er jo tydeligvis her man får at vide det er iorden det man har gang i. Helt fantastisk så mange der mener at de kan tillade sig at skide på andre folks følelser, selvom at disse folk stoler på at det er kærligheden de har fundet!
tilføjet af

du lader dig rive med

og også du tillader dig at skide på andres følelser. Det er alt for let blot at sige - i kærlighedens navn, måske er det netop i kærlighedens navn, at ens kæreste/ægtefælle giver den glæde fra sig. Dem (os) der er afklaret omkring hvem og hvordan vores sexualitet skal leves/udleves, spørger ikke om lov her. Jeg skriver/læser ikke her for at blive bekræftet, jeg læser div. indlæg og synes det er spændende at se, hvad der kan få folk op på tastaturet. Det får mig igang, at du fremstiller dig selv som en lille stakkel, der ved hvad kærligheden er, og hvad det indebærer.Jeg mener, at kærligheden har så mange ansigter, og spørgsmålet om tro eller utro er et samfundsbestemt fænomen. I nogle andre kulturer har de ikke de samme "ejer-fornemmelser" over deres partner.
tilføjet af

Parforholdets grundregel

Alt er tilladt så længe det er aftalt og samstemt.
Hvis partneren insisterer på monogami og trofasthed, har ingen overhovedet ret til, at bryde denne tillid, uden at tilkendegive anderledes.
Så enkelt er det, yderligere ord er overflødige.
tilføjet af

Utro

Det er utroligt så mange der er eller har været utro. Bare det at nogen kan være sin partner utro, det synes jeg er for lavt.
Jeg har selv været i et forhold hvor pigen var utro og det gør fandme så ondt så jeg kan ikke forestille mig nogensinde at være min partner utro. Det er nok det værste man kan gøre ved et andet menneske. Jeg mener personligt, at kan man ikke holde sig på måtten så er man heller ikke moden nok til et forhold! Det er så ondt at lege med andre´s følelser, så det kan ikke tilgives 100%.
tilføjet af

Ejer-fornemmelser...

Hvad er utroskab?
Det er nok for de fleste at være sammen med en partner som har givet én grund tro at man har en fælles fremtid, og så opdage at vedkommende - uden éns viden og samtykke - har været/er sammen med en anden.
Med andre ord er utroskab at føre folk bag lyset - en endeløs række af løgne og fortielser.
Udlev dog jeres seksualitet, men ha´ den respekt for jeres uvidende partnere (ja, ham/hende med "ejer-fornemmelserne") at afslutte forholdet først...
Hvad er kærlighed så?
Skidt med det - så længe I er afklarede omkring med hvem, hvor mange, hvor og hvordan I udlever jeres guddommelige seksualitet... skal I endelig ikke spørge om lov, da slet ikke fra dem der mærkværdigvis stoler på jer, og elsker jer.
Og skilsmissebørn er jo så almindelige, så det gider vi da slet ikke at tænke på.
Jeg kunne blive ved, men hyg dig nu med kærlighedens mange ansigter...
tilføjet af

Godt sagt - lige fra hjertet

Hvor er det rart at høre at nogen stadig har hjertet og fornuften placeret det rette sted. I forhold hvor man stoler på og haraftalt at man IKKE er sammen med en anden kan der være tale om utroskab. I forhold hvor man ikke har denne aftale er der vel egentlig bare tale om kinky sex med flere....
Utroskab er for de FEJE........
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.