5tilføjet af

træthed

Er der en forklarlig grund til at man føler sig træt, men ikke sover så godt om natten. Har kosten noget at gøre med træthed og dårlig søvn?
tilføjet af

ja, enorm sammenhæng

- læs f.eks. kostbog af Eva Lydeking Olsen
Hyppigste emner der trætter er: sukker, kaffe, hvidt mel, komælksprodkter, og så smøger og sprut...
tilføjet af

Hmmm....

Nu vil jeg ikke skræmme livet af dig, men du skriver i to forskellige indlæg først at dine bryster vokser og i et andet at du er træt....Er du sikker på, at du ikke er gravid? De to ting plejer at følges ad...
tilføjet af

Mange årsager

Der kan være mange årsager til træthed.
Psykiske lidelse af enhver art...stress er årsagen til meget ondt, og meget ofte til søvnløshed.
Inaktivitet kan gøre een sløv og ugidelig.
HVIS IKKE DU ER SYG, så kan du prøve at få masser af motion og frisk luft, det plejer at gi´ en naturlig træthed..for trætheden kan komme af mange forskellige ting og kan være selvforstærkende hvis man bare lader stå til og blive mere og mere ugidelig.
Vh..
tilføjet af

graviditet

er helt sikkert ikke årsagen, da jeg faktisk lige har min menstruation. Heldigvis da...:-)
men den første med hvidt brød osv. kunne godt have betydning, jeg elsker hvidt brød, men spiser nu også meget andet. Sport dyrker jeg 3 gange om ugen, og kan bare ikke få mere presset ind snart, samtidig med at jeg er ved at tage mc-kørekort og det skulle gerne give lidt frisk luft i 2*45 2 gange om ugen lige for tiden...:-)
Det ved jeg sgu' ik jeg er nok bare lidt underligt... det sir kæresten i hvert fald...*g*
tilføjet af

....Hey!!!

Jamen så er det nok pga. af at du har menstrausion Bløder du kraftigt er det næsten stensikkert...Det er fordi du blir i underskud af jern(+væske), når du bløder meget!Tag en jernmikstur den giver energi igen!-Den kan idet hele taget anbefales ved træthed og drik extra meget vand(Enaxin virker os mod træthed,og Velzina gør os)eller spis mad der indeholder meget jern!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.