13tilføjet af

Til alle kvinder

Jeg kunne godt tænke mig at høre hvad andre kvinder mener om brystforstørrende operationer. Er det op til kvinden selv❓Er det et tegn på at kvinder ligger under for at mandligt kvindebillede❓Hvad er din mening om det ?
Er der nogen af jer kvinder her på SOL, der selv har fået fortaget en brystfostørrende operation❓Hvad er din erfaring❓Og kan du anbefale en god plastickirurg ?
tilføjet af

Hold nu kæft-

med de bryster for helvede...
tilføjet af

tak

Ja min herre. Holder min kæft nu ! *SS*
tilføjet af

Min mening

Jeg synes det er at føre sig selv bag lyset, hvis man tror at vejen til et bedre selvværd går via kirurgens konsultation. For langt de flestes vedkommende sker der bare det, at de efter et stykke tid med tilfredshed over resultatet, så småt begynder at finde noget andet på kroppen, som heller ikke lever op til normerne. Så skal de igen under kniven for at få opereret lår, mave, baller, tænder, kindben, læber osv. osv. Som jeg ser det er det ikke i kvindernes interesse at disse forretninger blomstrer. Ren profitstyret shit!
Det svære er at blive tilfreds med sig selv, som man er og bruge det, man har på kreativ facon....der er ikke nogen genvej til det. Det er der mange, der tror, og det må de jo selvom. Kender bare rigtig mange, der er blevet skuffede, og hen ad vejen viser det sig, at de alligevel kæmper mod de samme problemer med selvværdet, som de startede med. Jeg synes, det er stærkere at bære sin personlighed med værdighed, på den måde man nu er skabt.
Jeg vil dog sige, at en jeg kender fik foretaget en operation, fordi hun havde også to forskellige størrelser bryster og den ene brystvorte pegede opad og den anden nedad. En anden jeg kendte en gang fik gjort sine bryster mindre, fordi hun havde rygproblemer, og det forsvandt da hendes barm blev gjort mindre. Deres motivation, kan jeg godt forstå, og de betalte heller ikke for det selv....men ellers synes jeg kvinder ligger under for et tyranni uden lige på det område.
Det er dog ikke mændene alene, der skaber og vedligeholder det, det er i særdeleshed medieverdenen der skaber presset.
Jeg tror ikke det er sundt i længden at der er så mange der søger at opnå at matche en eller anden standard. Det gør det sværere og sværere at finde sit selvværd uden for standarden, og det fremmer generelt intolerancen, hvor det jo egentlig var det modsatte, der ville være det optimale.
I bund og grund er det vel manglende selværd, eller et meget lille selvværd, der generelt er gør sig gældende her, og jeg synes det er meget mere væsentligt problem at tage op, for hvorfor er der så mange kvinder der har så lidt selvværd? Hvad er det der så massivt fortæller dem, at de ikke lever op til krav og normer? Og hvorfor fanden er de så villige til at lytte og bukke under for det?
tilføjet af

Svar

He he det er da op til Kvinder selv om de ville gå igennem en operation .... Men man skal da kun gøre det for ens egen egen velværds skyld og ikke for at tilfredsstille mændene... Er man ikke god med det man har og det de har fundet må de jo finde noget andet og se om det er bedre :)... Men jooo jeg har da selv stor lyst at få det gjort ...efter et par unger der har pattet i dem hænger det jo en smule:( Men der er ikke lige fundet en økonomi der siger god for det... Men igen er det for min egen skyld og IKKE for en mands skyld.......
tilføjet af

har ikke selv...

.. fået foretaget nogen former for kirugiske korrektioner.
Jeg ser med en vis form for interesse (nysgerrighed eller hvad man nu kan kalde det???) de udsendelser på tv3 og d om skønhedskirugi.
'
Den ene aften var der så en pige som sagde, at hvis der fandtes nogen i L.A., som ikke havde fået foretaget et eller andet, var det fordi de ikke havde råd.
Er det ikke essensen i det hele? "Se, jeg har fået lavet det eller det..."
Et modefænomen der er ved at tage overhånd, men som jeg stadig ikke kan lade være at kigge på når det er i fjernsynet. 8o)
tilføjet af

pleasere

Tak for et seriøst svar !!! Tak for at du kan tage fat i et emne og føre det videre.........
Kvinders manglende selvværd skyldes vel opdragelsen. Ikke nødvendigvis fra forældrenes side, men den verden vi lever i, opdrager den ikke kvinder til at blive "pleasere"? Skal vi ikke være perfekte for at være gode nok? Er det ikke det vi får smasket i hovedet dagen lang?
tilføjet af

Måske

Jeg tror nu der er stor forskel på L.A. og Danmark. Jeg tror ikke ligefrem at man kan kalde det et modefænomen herhjemme .. ikke endnu ihvertfald.
Men i det store hele er det så ikke op til hver enkel kvinde at beslutte hvad hun vil gøre med sin egen krop? Hvadenten det er for at få et større selvværd eller det er for at score en mand. Det er jo hendes krop og hendes penge. Og har vi andre ret til at dømme hende?
tilføjet af

tja

Men har man pengene og lysten, er det så ikke op til en selv, hvad man ønsker at få foretaget? Uanset bevæggrund? Måske lidt provokerende, men... Hvis en kvinde gør det for at kunne score en mand hvorfor må hun så ikke gøre det? Det er da hendes krop og dermed også hendes valg .. eller hvad?
tilføjet af

Jo, selvfølgelig..

.. er det enhvers ret selv at bestemme over egne penge og eget liv.
Men...
Trenden er farlig, for der er mange som vil føle sig mindre ligeværdige.
Det er mange gange dem son i forvejen har overskud og råd til at få foretaget skønhedsoperationer, som får det gjort.
De der virkelig kunne have brug for det, har måske ikke råd. De har måske heller ikke den støtte fra venner og familie der gør, at de kunne lære at leve med deres udseende, så de ikke ville føle sig mindreværdige.
Min 16- årige datter snakker også om at få foretaget fedtsugning på lårene fordi hun synes at de er for store. Jeg håber virkelig jeg kan give hende så meget med hjemmefra, at hun kan se det skøre i det.
Jeg tror at moden og de små anorektiske poptøser har været med til at danne denne trend.
Og jeg tror ikke at det varer mange år før man også i Kbh. siger "..så er det fordi de ikke har råd". Desværre.
tilføjet af

men men men

Men er det egentligt ikke også en god ting at det lissom er blevet "legaliseret" at få lavet plastiske operationer❓Selvfølgelig er der en ret klar grænse mellem hvad der etisk korrekt og ukorrekt.. Vi kan nok alle blive enige om at får man lavet en G-skål så er man nok lidt ude på et skråplan.. men stadig er detvel hendes valg (?) Men sidder man med en AA-skål og føler sig forbigået og har man pengene til det så er det vel ikke så forkasteligt at få lavet en B-skål vel❓... Desuden... er det forskel på om det er en brystforstørrende operation eller en hårtransplantation eller en tandkorrektion eller en ansigtsløftning man får foretaget❓Er det ene mere etisk ukorrekt end det andet ?
tilføjet af

nej

Jeg synes ikke det er en god ting.
Jeg synes at man skal bibeholde sin krop som den er, medmindre der er en rigtig rigtig rigtig god grund til det.
F.eks synes jeg det er i orden ved deformiteter, og ved store vægttab hvor huden hænger så meget at det er uhensigtsmæssigt.
Den anden form for skønhedskirugi, kan jeg kun se som et underholdende element i en ellers kedelig fjernsynsaften. Jeg kan ikke tage det alvorligt.
Jeg synes at de er synd for de unge piger der af moden, pumpede baywatchstjerner og små poptøser føler sig pressede til at få gjort diverse korrektioner på en ellers flot krop.
tilføjet af

du har ret

Jeg kan kun give dig ret ! Hvis en pige får lavet den ene eller den anden form for operation udelukkende fordi at sådan ser Britney Spears ud så er den da helt gal. Men hvis man har et seriøst selvværds problem er det så ikke i orden? Uanset om omverdenen ser det som et problem... For hvem er det lige der definerer hvornår en "defekt" er et problem der er stort nok til at det er "legalt" at gøre noget ved det? Jeg ved da i hvert fald at jeg ikke føler mig i stand til at sætte mig til dommer over for hvornår andres problemer er så store at de bør gøre noget ved dem ..
tilføjet af

selvfølgelig

Det er da kun dig der kan sige om du har behov for en operation.
MEN........ hvad er det, der får dig til at synes at dit selvværd er lavt???????
Det er alle de grunde jeg har givet dig i de tidligere svar.
Det er det jeg mener med at det er en farlig trend.
Det er altid ydre påvirkninger der får folk til at føle sig anderledes.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.