7tilføjet af

Tøser... Hvor latterlig kan man være?!

Det her fatter jeg simpelthen ikke... Hvem f..... køber dog sådan noget skraller?? Hvor PINLIGT at være fake....
se her og græmmes!
http://www.bt.dk/kunforkvinder/artikel:aid=310924:fid=100300182/
tilføjet af

Det må jeg give dig BT

En af grundene står faktisk i teksten.
»Nogle mennesker går meget op i, hvem de er. De tænker over, hvilke mærkevarer der passer til dem. Og overvejer også, hvem de kan identificere sig med, der bruger lige dette mærke. Med mærkevarerne signalerer du, hvilken gruppe i samfundet du gerne vil tilhøre,« siger Anders Bengtsson, der er adjunkt på institut for marketing på Syddansk Universitet.
tilføjet af

Fordi...

Kopivarerne viser hvor latterligt det er at give flere tusinde kroner mere for den samme vare:
"Ved at købe den billige kopi signalerer de, at de er smartere end den »idiot«, der har givet flere tusinde for måske stort set samme ting." Citat:BT
tilføjet af

Unskyld, men

.....are you for real!!!! Hvem f.... interesserer sig for hvem der går rundt med hvad? Du lever da godt op til dit alias "blondie".
tilføjet af

¨Håber da også...

Håber det er en fyr der laver sjov under navnet "Barbie". For hvor pinligt er det ikke at give flere tusinde kroner for f.eks en taske, bare fordi der f.eks. står Luis Vuitton på den. Designerne må sidde og grine et sted. Men er man ikke så meget indeni, kan det være man kan være det udadtil. At købe så dyr en taske. Gad vide om den ville være så populær hvis den kostede kr. 100.- ?
Nej. For så "er man ikke noget, så kan alle købe den".
tilføjet af

Kopier

Når jeg ser en person med en Luis Vuitton taske, går jeg ud fra det er en kopi.
tilføjet af

okay..

Det er da ok at man ikke gider gi 5000,- for en taske (man kan altså også få en til 1250,-) men hvorfor så ikke finde noget andet lækkert? Det er der jo masser af. Jeg forstår bare ikke at man vil give sig ud for noget man ikke er... altså en kopi. Det er da ærgeligt at ødelægge sådan et lækkert mærke, det er jo virkelig kvalitet! Og det er altså MEGET tydeligt hvad der er kopi og ægte. Det siger jo lissom sig selv at man ikke kan lave den samme taske for 150,- istedet for 5000,-.
Der er da mange andre lækre tasker så!
Det er faktisk også ulovligt...!! Og jeg er altså krimminel... Men det er i måske?
tilføjet af

æhhm

du er da lidt for dum a hører på undskyld jeg siger det! men jeg gad da ikke gå ned og købe en taske til så meget når jeg kunne købe en fake! jeg ville ikke udgive mig får at være en anden fordi jeg feks. bare sys det var en flot taske eller sådan! Du er vist lidt for høj a hører på :S
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.