22tilføjet af

Spar os for kristendom!!!

Jeg tror, de fleste kristne rent faktisk bare er lige som os normale mennesker. Den enste forskel er, at de kristne højst sandsynligt ryger ALT for meget pot, hvilket er grunden til, at de altid skal belemre os ikke-troende med en masse ævl!!
Burde religiøse udtalelser ikke forbydes på samme måde som man prøver at forbyde rygning flere steder??
For alt det religions-pjat er da lige så meget til gene som tobaksrøg?
Hilsen en ikke-troende ikke-ryger
tilføjet af

Jesus var storryger ...

... eller ikke.
Jeg forstår godt, at du ikke må ryge fjolletobak. Du er jo faldet i gryden med fjolletobak som lille.
tilføjet af

Hvor har du ret!

Jeg er helt enig med dig. Jeg synes at kristendommen og religon i det hele taget er den største hjernevaskelse nogen sinde! Jeg kan virkelig ikke se hvad vi skal bruge det til.
tilføjet af

Du er selv faldet i

dåsen med fjolle tobak. Du er bare så hjernevasket at du ikke fatter det selv.
Som Karl Marx sagde: "Religion er opium for folket".
Det er muligt din opium ikke giver lungekræft, men én ting er sikkert: Du er helt sikkert på denne opium, og det er en opium der skaber "passive rygere" i hobetal.
Men du fatter det ikke i din lille indoktrinerede tågerus.
tilføjet af

Pas nu på

Du vil fortryde dine ord en dag.
tilføjet af

Latterligt!

Du kan da ikke sammenligner rygning med kristendommen??
Rygning = Kortere liv
Kristendommen/Jesus = Evigt liv
....tag den :)
Jeg kunne selvfølgelig have kommet med et langt længere svar, men jeg håber at en anden kristen vil følge op...
tilføjet af

who wants to live forever?

"Du kan da ikke sammenligner rygning med kristendommen??
Rygning = Kortere liv
Kristendommen/Jesus = Evigt liv"
Som overskriften siger, "who wants to live forever"? Desuden, hvad kan man bruge et evigt liv i himlen til når man alligevel ikke har andet at give sig til end at kigge ned på Jorden? ...og hvad ser man så dernede? Ser man de elskende, de forelskede og de lykkelige? Hvis det er det man ser, så er det fordi man er snæversynet og kun ser hvad man vil se! Hvad viser de i nyhederne og skriver i bladene? De skriver om katastrofer, ulykker og andre folks skader, hvis alle disse troende virkelig mener at Gud findes....hvor i helvede er han så henne?
Som I sikkert kan forstå er jeg ikke troende, men jeg har heller aldrig haft nogen god grund til at tro på noget, nogen der er af anden mening skal være velkommen til at komme med gode argumenter...
tilføjet af

Hæ hæ, hvorfor sagde han det.

HVORFOR sagde Marx, at ”religion er opium for folket". Jeg kender godt forklaringen. Men gør du? Jeg vil i hvert fald godt høre den.
Kunne Marx ikke lige så godt have sagt: ”Nationalromantisme er opium for folket”?
tilføjet af

Jesus ryger tjald

Klart han røg hash, det har vi jo alle gjort ik!
Jesus var ærlig derfor skulle han ryge tjald!
tilføjet af

wooow

"Jeg tror, de fleste kristne rent faktisk bare er lige som os normale mennesker"
wow, der er nok en der er kvik der hva=)?
Og udover det, hvad er det for en tosset oplæg?
hvis jeg vil snakke om kristendommen, så gør jeg det da, som du også snakker om dine interresser!!

/Karina
tilføjet af

respekt for andre

Eller rettere sagt manglende respekt for andre. Enhver form for ekstreme holdninger er tåbelige, men generaliseringer er noget af det værste jeg ved. hvis kristendommen kan være en trøst og noget at gå op i for mange mennesker, hvorfor skal du så nedgøre det på den måde. det må da være folks egen sag. Jeg respekterer fuldt, at andre har en anden holdning end min. Jeg reagerer kun, hvis de unødigt prøver at påtvinge mig den, for jeg vil også gerne bestemme selv. Derfor er det ikke de kriste, der er tåbelige, men din manglende respekt for andre mennesker.
tilføjet af

Et ord

håb
tilføjet af

Træt af religiøsvanvid

Jeg er en hedning, som er træt af al den religiøse vanvid, som er i vores land og i andre lande, og her i Nordeuropa.
Indimellem drømmer man sig 1000 år tilbage i tiden, hvor vi havde vores egne Nordiske tro, ASA-troen. Måske skal vi tilbage til Vikingetiden igen, og dyrke vores egne Nordiske guder som, Odin, Thor, Freja og hvad de ellers hedder. Vikingerne tabte desværre slaget, da kristendommen kom til Danmark, og andre nordiske lande.
Men måske har vi mere brug, for en helt ny Tro, som er tidssvarende, og som bygger på gensidig Fred og Frihed, og en Fredguds eller fredgudsinde, som kunne skabe en mere harmonisk verden uden krige, undertrykkelse og sult og nød.
tilføjet af

Jesus er sten død.

Jesus er død,så enkel er det.Ingen med deres sunde fornuft i behold,tror han lever,eller steg op af sin grav.Tænk klart.Hvordan kan en død mand,stige op af sin grav?Man har da hørt om opstandelsen fra de døde,men nej,den er for langt ude.
tilføjet af

Stands al religion og skab fred på jorden

Hvis blot FN kunne udfører en seriøs og modig handling, så burde de, måske bare i en periode, forbyde alt hvad der har med religion at gøre. Det vil standse stort set hver eneste krig og splittelse på jorden i dag. Og så skulle vi heller ikke gennem dette sindsyge juleræs.
tilføjet af

Nej der

Tager du fejl!! Slaget blev ikke tabt!! Vi er skam mange der hænger mere til de gamle Aser. Se det var Livstil Dengang for 1000 år siden :o).PS: Og der er mange der ikke GIDER at diskutere RELIGIØS Pladder. MIN TRO ER MIN TRO. Og den skal ingen blande sig I!!!!!.
tilføjet af

helvede eller Himlen

problemet med det evige liv er ikke at man kommer til at kede sig, det er tværtimod at hvis man ikke kommer i Himlen så kommer man i helvedet og det blir sandsynligvis ikke lige det fedeste.
For da himlen og helvedet er modsætninger, og himlen hvad du åbentbar ikke ved, er fuldstændig perfekt, er helvedet total ondt.
du spørger efter et godt argument tjaa...
Hvis du tror på Jesus og det viser sig at han ikke findes mister du intet.
Men hvis du ikke tror på Jesus og det viser sig at han findes så mister du alt, inkl. det liv du aldrig fik på Jorden, da Jesus siger at han er snadheden, vejen og livet.
tilføjet af

Spørgsmål om tro!

Det er jo et spørgsmål om tro!
tilføjet af

Ytringsfrihed

Tja, det er jo en interessant tanke, og dog... Der jo den lille detalje som kaldes ytringsfrihed. Så vidt jeg ved er der ikke noget som hedder luftforpestningsfrihed?
Misforstå mig endelig ikke, jeg har intet imod at folk ryger. Hvis de gerne vil, så skal de da have lov til det. Jeg ønsker bare ikke at blive udsat for konsekvenserne når jeg ikke selv har valgt det.
Ingen tvivl om at kristne kan værer utroligt irriterende, tag for eksempel enkelte trosretninger som kræver at medlemmerne går ud og opsøger folk i deres hjem. Det er da træls når de kommer rendende hver eneste måned! Men generelt er kristne heldigvis ikke sådan.
tilføjet af

ja nemlig ja.

ja han gør så..hm..eller gjorde.hm..eller..nå..fuck det.hehe
tilføjet af

han lever

jesus er ikke død jeg så ham nemlig på gaden igår inde i byen (århus)hvis i ikke tror mig så tag i kirke og spørg en præst...
tilføjet af

fuck jer

don't drink and drive smoke weed and fly
tilføjet af

hhååhåhåhå

jesus er død satan lever..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.