1tilføjet af

SPAM på sol og andre steder! Er jeg den enste?

hej alle sammen. Jeg har en mail her på sol, og her på det sidste er det begyndt at vælte ind med spam, som IKKE går i SPAM kassen, men i min inbakke. Jeg arbejder også med IT til hver dag og kan se det også vælter igennem min e-mail server der. De heder noget alle sammen ala:
Super stick
Joy stick
A pretty-pretty fly
Magic is real
Magick stick osv.....
Jeg kan se der er tilføjet en Billede fil som linker ud til nettet. Er jeg den eneste der har fået det? nogen der kender til en løsning på det? Eller hvad den virus/spam heder?
tilføjet af

Nix, du er bestemt ikke den eneste..

Også jeg får en masse af den slags. Og specielt den type med en lille vedhæftning.... Typisk er det med teksten som du beskriver og vedhæftningen er på 16 b.
Jeg har, klog af skade, ikke forsøgt mig med at kigge, men blot slettet permanent.
Jeg kan undres over, at så meget spam og virus ??? slipper igennem på SOL.
Har også en mail på Yahoo, men der slipper der ikke ret meget igennem af den slags, og det, som alligevel slipper igennem bliver pænt placeret i mappen SPAM; man må sgu tage hatten af for YAHOO, for det virker som om at de har et langt bedre program til at fange den slags skidt.
En ting der kan undre er, hvorledes den slags egentlig slipper ind i ens mailboks; de er jo ofte blot forsynet med en tilfældig adresse, og sjældent med min specifikke adresse... Sært at de kan ramme så bredt......
Gad forresten vide, hvad den der "STICK" indeholder....?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.