12tilføjet af

skal ..skal ikk

nu er jeg en den heldige situation, uheldige vil nogle nok sige at jeg er single.. men jeg kan jo gøre som det passer mig idet jeg ikk skal stå til ansvar over for nogle..
nu arbejder jeg i denne skønne virksomhed.. hvor der et overtal af mænd ( ret stort overtal faktisk)og der er så en mand ud mange der er ret lækker han er 10 ældre end mig han er gift på 6 år..:o(... men for ca 8 mdr siden begyndte HAN at skrive til mig på mail og sms i arbejdstiden.. de der søde jokes man nu kan sende, meget harmløst og jeg begyndte så også at sende nogle til ham.. han begyndte så at besvare dem og fortælle mig at han syntes jeg var dejlig og alt det der og at han syntes vi skulle mødes en dag... fint nok det er så 8 mdr siden nu og vi har ikk set hinanden uden for arbejdstiden endnu, men vi sms'et voldsomt hver dag fra 8-16..meeeeeen om en uge har vi begge taget en fridag hvor vi skal mødes og have en hygge dag glæder mig faktisk, jeg har ikk følelser for ham ikk sådanne jeg er forelsket følser men jeg syntes han er kær.. men han er gift og har stiftet familie.. jeg ved godt han er et røvhul over for hans kone, men er jeg det også?????? jeg ved jo godt hvad det ender med når vi mødes og jeg har jo også lyst til det, vi har jo kørt hinanden op de sidste mange mdr..så vi er begge på kogepunktet.... men i min verden er der ikk noget der hedder one-night stand personen skal prøves mindst 2 gange og sådan vil jeg også have det med ham...
er jeg et røvhul??????????????
er det meningen det er mig der skal have lidt dårlig samvittighed overfor hans familie??????
eller skal jeg bare hoppe op og nyde det..

hilsen hende der er ved at være utro
tilføjet af

manden er idiot

Det er ikke dig der har et problem. Det er din kollega. Har er da en kæmpenar.
Jeg ved hvad jeg taler om, jeg har selv været i din kollegas situation, men fik heldigvis sagt stop inden det gik helt galt.
tilføjet af

taenk pa dig selv

Jeg tror lige at du skal taenke pa at han sikkert vil sige det videre til minimun én af jeres arbejds-kollegaer og rygtet vil ga videre, hvordan tror du sa at alle de andre maend vil taenke om dig. Hvis der sa en dag virkelig er en kollega du er interreseret i vil han vide det der er sket og vil nok ikke vaere sa interesseret alligevel og sa vil du fortryde det der er sket!!
tilføjet af

Selvrespekt.

Om du er et røvhul hvis du mødes med ham, skal jeg ikke være dommer til at bedømme.
Men jeg synes helt ærligt, at du skulle bevare din selvrespekt. Og helt ærligt, så forstår jeg ikke hvis du mødes med ham.
Tænk dog på andres følelser.
Er det virkelig det værd? Er det virkelig værd at risikere at såre hans kone, fordi du er selvoptaget?
Ja, undskyld mine hårde ord. Men helt ærligt. Du skriver, at du ikke er forelsket i ham. - Hvorfor så gøre det??
Hvis det er et lille eventyr du er ude efter, så find én der ikke er optaget at lege med.
Ja, du er sikkert smigret over hans opmærksomhed. Men lad det dog blive ved det.
Det er slemt nok at være sammen med en gift mand, men det er endnu værre hvis man er det - bare for sjov!
Var du forelsket i ham og ham i dig, så kunne du bakke ud, sige til ham, at du ikke ville gå længere, før han var afklaret med hvad han ville. Det ville stadig være modbydeligt overfor hans kone, men man bestemmer ikke selv hvem man forelsker sig i. Men man bestemmer selv om man vil røvrende folk.
Men du er IKKE forelsket i ham. Du er bare smigret over hans opmærksomhed.
Drop det. Find en mand der ikke er optaget og lad være med at lege med andres følelser.
tilføjet af

Gudfader....

Er det seriøst din holdning?
Hvor er din moral henne??
tilføjet af

Pas på forelskelsen

hej
Jeg er lidt i samme situation, bortset jeg er manden med familien.
For over et år siden kom jeg til at chatte med en pige der er meget yngre end mig. Via mail udviklede vi et godt venskab, hvor vi kunne snakke om alt. For nylig mødtes vi for første gang. Det er allerede blevet til mange gange nu. For vi blev virkelig forelskede. Og vi har det lækkert sammen. Vi ved også at det altid vil blive "stjålne øjeblikke", for omstændighederne gør (bl.a. meget stor aldersforskel) at vi ikke bliver til noget fast par. Det er vi enige om, og nyder derfor bare "nuet". Jeg ved det gør ondt, når det stopper igen, men kan ikke leve uden hende.
Så - det gør både ondt og dejligt på samme tid. De dage, vi ikke er sammen, ringer vi mindst 2 gange til hinanden. Det er hårdt.

Hilsen
Den forelskede
tilføjet af

ttt

JEG ER INVALD
tilføjet af

jeg ville ikke

Hej Mig
prøv at tænke på hvis det var din kæreste der var i det dilema ville du så bryde dig om det,?Nej vel. så tænk på hans kone og lad vær. hvis han så gør det men en anden så er det ikke dig der er skyld i det og du kan beholde din samvittighed..
Tænk over det
tilføjet af

har gjort det nu

og det var skønt... og jeg har ingen dårlig samvittighed,han fortalte mig på vores hemmelige date at han var forlesket i mig og han ville gerne være sammen med mig.. og jeg ved godt jeg har skrevet at jeg ingen følelser har for ham..og jeg har fortalt ham det,jeg fotalte ham at vi skulle tage det roligt og se hvad fremtiden vil byde på, og han var meget indstillet på den ide, så jo vi har set hinanden efterfølgende. og han flytter fra konen her i weekenden og hjem til en ven.. også må vi se om det bliver ham og mig...
så jeg må jo bare konkludere ud fra alt dette at hans forhold har været ret dødt længe..
tilføjet af

Ja Ja

er du også sikker på at han er det
tilføjet af

temlig sikker

vi ses næsten hver aften.. og han har vist mig de papirer der gør han kan blive sepereret.. så jo jeg er sikker på hans hensigter og følelser..
tilføjet af

skrid

Du skal fandme holde nallerne for dig selv. Er du ude på at ødelægge andres liv?
Du har lige så stort ansvar! Nu vel han er en idiot der både vil blæse og have mel i munden. Se det i øjnene. Desuden vil han aldrig forlade konen, han vil bare ha eventyret.
tilføjet af

Møgsæk

Hold da kæft hvor er du bunden. Latterlig og bundnaiv. Det er i begge. I fortjener hinanden, lige sølle begge to. Hvor dybt kan man synke? Håber du selv prøver at blive bedraget en dag, så kan du stå der og græde snot, og få fornemmelsen hvordan det er!
Lede kælling
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.