16tilføjet af

Skal BT og Ekstra bladet dømme i danmark...?

Det gyser i mig ved tanken..!!!!Tænk sig at blive hængt ud i et af de løgnagtige sladderspalte blade og dømt uden rettergang af nogen art.
Der sidder to mennesker derinde som leger gud og herre.
Det burde faktisk være strafbart at skrive om noget som ikke var behandlet i retten endnu.
Det er nok en af de mest udemokratiske tendenser jeg nogensinde har oplevet alle kan dømmes i tv i bladene eller på nettet uden rettegang af nogen art.
tilføjet af

Hvem snakker du om??

Mener du ham PK? Eller hvem, hvad hentyder du til? Eller er det bare generelt?
tilføjet af

Hmm ja...

Det er lidt for meget en gang imellem med den mediedækning og især når de tager fejl... Det har ruineret nogen....
Jeg synes måske man skulle tvinge aviser og medier til at lave lige så store "undskyldninger" som deres "anklager". Tit ser man jo bare en lille notits på side et eller andet størrelse minimal. sådan noget skulle jo også på forsiden, hvis de har trykt "anklagerne". det kan ikke være rigtig, at de må "svine" enkelte til, men ikke behøver trykke deres fejl eller rettelser med stort...
Jeg synes ellers generelt, aviser og andre medier er gode til at dække "skandaler" (Brixtofte og alt andet), men de skal også være gode til at trykke deres fejl...
tilføjet af

Både og

Jeg mener både genrelt og og i den sag som denne gruppes moderater har taget op om de pædofile.
Man ønsker at Disse to blade dømmer alt hvad der hedder syge og handicappede menesker.
Jeg hader selv pædofile, men jeg håber aldrig de skal dømmes af de to blade.
tilføjet af

Du lyder eller rimeligt fornuftig

Vil bare lige orinentere dig om at sagen (retsagen) imod peter brixtofte ikke er afsluttet endnu, manden er ikke dømt, men det har du allerede gjort på grund af de to blade.
tilføjet af

Eksemplet Brixtofte

Jeg tror ikke, at Brixtofte-sagen udelukkende kan klistres op på BT og EB. Alle andre aviser, har også skrevet vidt og bredt om den.
Jeg kan ikke huske, hvem der startede - men der er jo også mange sager om magtmisbrug, nepotisme og pamperi, der aldrig ville være kommet frem, hvis ikke det var for nogle ihærdige, men måske nævenyttige journalister, der gravede i dem. Du har ret i at EB og BT ofte går til og over grænsen i fordømmelse - men de har også bragt mange sager frem, som først førte til politianmeldelser efter de havde været på forsiden. Jeg er lige ved at tro, at Brixtofte er en af dem. Og skyldig eller uskyldig, så er det vel kun ret og rimeligt, at skatteborgerne i Farum , får vished om, hvad deres penge er brugt til.
tilføjet af

Det er jeg klar over...

og jeg har ikke dømt manden endnu.....
Jeg prøver da at følge den, bare lidt...
Men det er det, jeg mener; de kan godt skrive om det, de skal bare være parate til at komme med en undskyldning eller lignende i samme størrelse, hvis deres udsagn er forkerte....
tilføjet af

Even better..

Eller bedre endnu, de kunne jo være lidt mere grundige i deres research - lidt mere sobre, så de ikke havde behov for at skrive genmæler og offentliggøre kendelser fra Pressenævnet i avisen.
Omvendt, så mener jeg, at EB lever fuldt op til sit slogan: Find dig i hvad som helst - eller find dig i Ekstra Bladet. Det er bare et nødvendigt onde. Nogen skal gå over stregen, for at få sandheden frem. De tør noget, andre ikke gør, de går over stregen og de fejler. Men de har stadig gravet meget strafbart smuds frem, som mange jakkesæt, gerne havde set fejet ind under gulvtæppet i stedet...
Så jeg mener, de har deres berettigelse - også selvom jeg ALDRIG kunne drømme om at købe dem. (jeg smuglæser dem på arbejdet i stedet)
tilføjet af

Enighed

Vi kan vist kun være enige.
Der er vist sagt i en anden sammenhæng: "you can't live with them, but you can't live without them"....
Så hvor meget vi end hader dem, gør de jo meget godt....
tilføjet af

I satser højt

I virker meget lemfældige med andres ve og vel.
Hellere stemple en skyldige og så skider i på om der er røget 10 uskyldige med i købet.
Jeg mener hellere lade 1 slippe en svine 10 til i forsøget på få en score historie.
For i skal huske at for de aviser drejer det sig ikke om retfærdighed eller oplysning til borgere, det handler kun om ussel mamon.
Maia ..ved du havd din komunes penge bliver brugt til...?
tilføjet af

Mammon

Det handler både om mammon, men også om journalistik, hvor pågåenhed sættes over troværdighed og respekt. Ikke destomindre vil jeg stadig plædere for at der er brug for lidt fanden i voldskhed i de danske dagblade, især hvis de ikke alle skal ende som Aktuelt. Hvilke aviser mener, du gør det rigtige?
Nej, jeg har ikke 100 pct. styr over, hvad min kommunes penge bliver brugt til, men jeg sætter min lid til at EB el. BT. vil gøre opmærksom på, hvis der er noget galt.
For jeg regner bestemt ikke med, at de slatne lokalaviser tør stille borgmesteren eller embedsmændene ét eneste kritisk spørgsmål. (man kunne jo blive uvenner, og uuuhhhhh så mister vi en vigtig kilde...)
tilføjet af

Tilføjelse..

Jeg har lige læst indlæggene igennem igen, Soulmate. Og ved nærmere eftertanke, så taler vi om to ting - tror jeg.
Jeg vil give dig ret så langt, at de to blade har en kedelig tendens til at tærske langhalm, og svælge i ulækre detaljer omkring mordsager, pædofilisager, vold osv. De går indimellem tættere på gerningsmænd end godt er. Og du har ganske ret. Det er vist ikke kun inden for journalistiskken, at man har ordsproget: "Sex sælger".
Men - for der er jo altid et men...Jeg mener, stadig at i sager, hvor det gælder pamperi, svindel med offentlige midler og sager, hvor borgerne har krav på at vide, hvad der er foregået, dér går de langt og graver dybt - på den fede måde.
Thi hukom Nixon: "I am not a crook"!
Men det var han. Godnat og sov godt.
tilføjet af

Sejler du i jolle på fjorden ?

med din kæreste, og i drikke øl....men kære maia det er jo spritsejlads, tænk om du kom til ro ind i en lille uskyldig sæl så ville kalfatringen i jolle måske hoppe ud og i ville begge drukne, for fulde mennesker kan ikke svømme.
Det lyder bund hyggelig har selv tilbragt mine ulykkelige barnetimer (de timer mange mener må have været forfærdlige når han kan skrive sådan noget lort)ved limfjorden, her byggede vi selv både og tætnede dem med bomuld og beg.
Kun kloge rolige mennesker fisker og vi skal være glade for tilhøre dem og ikke crookene som nixon og regan
tilføjet af

Spritsejlads..

Ja, jeg gør. Jeg ville udtørre som en vandmand på stranden, hvis jeg skulle sidde derude en varm sommerdag uden en kølhalet pilsner.
Jeg kan høre, at du ved mere om både end jeg. Kalfatring og bomuld og beg, lyder som noget min farfar ville have sagt, men så gammel er du jo ikke...
Har sjovt nok fisket meget i Limfjorden som barn og teenager...Sig mig, var det dig, der trampede i mine sandslotte??
tilføjet af

Sandslotte

Kære Maia.
Det var ikke mig der trampede på dine sandslotte, det var mig der nænsomt dekorerede dem med hjertemuslingeskaller.
Når man interessere sig for træbåde så ved man også lidt om dem. Det kunne såmænd godt være mig du roede rundt med på fjorden.
tilføjet af

Træbåde..

Aha...træbåde...OK, så er jeg med. De er jo fine, men min jolle er jo blot et gammelt glasfiber-lig, med en harkende motor, der lige akkurat kan hoste os ud på midten af fjorden. Det er der såmænd ikke meget romantik i. Det kommer først når motoren er slukket, ankeret er kastet, ploppet af snøren, der ryger i vandet, har lydt, den første pilsner er knappet op, og man bare sidder der....sammen. Stilheden sænker sig, og man synes livet bare er så STORT og man er det mest priviligerede menneske i verden.
(Barbara Cartland, forlad øjeblikkeligt min krop!!)
tilføjet af

Soulmate viser psykopatens karakter

han viser i sine reaktioner en klar adfærd karakteristik for psykopater
Svinger lige fra det sentimentale, og fremstiller sig selv som noget så følsom.
Iskold og upåvirkelig for indføling med andre.
Rå og nedgørende for dem der "sætter skovlen" under ham. Enten er man med ham eller også er man et 0, eller også skal man tværes ud.
Forstår at lefle, snakke efter munden de rette steder, virke begavet, endog virke "sympatisk". Socialt tillærte færdigheder uden bund i den ægte medfølelse og respekt for andre.
Meget selvgod, selvtilfreds, selvforherligende, selvretfærdig og ... "alvidende".
Og rigtig god til at få andre til at synes "synd" om ham, eller få andre til at "forstå" ham. Manipulerende.
Den ene dag med dig, støtter dig, den anden dag, får du "kniven". Hvornår du får hvad kan du ikke vide, - det er helt bestemt af hans luner.
Og "selvfølsom", nærtagende, kan blive noget så sårede hvis andre er "uretfærdige".
Elsker at sole sig i andres opmærksomhed (den eneste måde han kan mærke på at han er til).
Men "Verden er hans"
Vi andre er bare "objekter" som han kan dømme, fordømme, give "sympati" osv. Alt efter hans lune. Aldrig efter vedkommendes behov.
Alt sammen dybt karakteristiske træk for det der kaldes en psykopat. (som i øvrigt ofter er fagligt meget dygtige og intelligente. De ejer bare ikke indfølingsevne og respekt for andre.)
PS det mest irriterende for en psykopat er at blive afsløret, at blive ignoreret eller at blive grinet ud.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.