3tilføjet af

Selvstændig model

Jeg vil meget gerne høre fra andre som har erfaring med at arbejde selvstændig model i perioder?
Fortæller i jeres bureau om disse "ekstra jobs" eller hvordan "snyder" i jer udenom?
tilføjet af

Forstår ikke helt...

Hej topmodel (???)
er ikke selv model (jo, en gang for Prince i min ungdom), men var/er bruger af modeller og har da både haft selvstændige modeller hvor vi afregnede direkte og via agenten. Hvordan de klarede det med direkte afregning ved jeg ikke. Men helt sikkert, hvis du er seriøs så ved du jo at de "løse opgaver" du tar' vil blive publiceret et eller andet sted, så din agent vil ha' rigtig store muligheder for at "finde" dig...og så er helvedet løs. Så mon ikke det i det lange løb kan betale sig at afregne de 10-15%.
Held & lykke
tilføjet af

model branchen

jeg er selv model og har arbejdet både freelance og gennem bureau i nogle år nu. for det meste er det 20 % bureauet tager. men det er kun de opgaver du laver gennem dem du skal oplyse dem. de opgaver jeg har fået uden for bureauet få jeg de 100% for så har de jo ikke gjort noget arbejde for mig, så skal dew heller ikke have noget. men er det der imod nogen der kontakter dig direkte men plejer at gå gennem bureauet skal du oplyse dem om det for det bedste sammenarbejde. husk også at når du arbejder uden for bureauet er det dit egen ansvar!!
venligst athena og alt held og lykke
tilføjet af

hej topmodel,

hej topmodel,
Så lige din profil, og jeg kender ikke noget til model verden eller at arbejde inde for branchen. Men jeg tror, det vil være god ide, hvis du lavede din egen hjemme side. Og det havde da været alletiders hvis du lige have en link til din hjemmeside, hvis du vil lave reklame for dig selv. Jeg har selv en hjemmeside, og kan se der er nogle der ser den på grund af, jeg har selv en link i min Profil. Du kan lave en hjemmeside på 123hjemmeside.dk
gratis i en måned, og bestemmer selv om du vil betale, hvis du vil forsætte med at have den.
Men held og lykke,
Mvh. Claes
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.