11tilføjet af

Scorereplikker er yt!

Hey...
Jeg hører tit, at de scoreplikker vi alle kender, som f.eks. "har jeg ikke set dig før?" eller "jeg er ved at skrive en telefon-bog og mangler dit nummer" - ja, I kender dem godt og ved vist godt hvad jeg snakker om.
Men så er mit spørgesmål... I stedet for, at fyre en scorereplik af som det første, når man prøver at få kontakt til en pige i byen, hvad vil I så foreslå man siger som det første? "hej, jeg hedder sådan-og-sådan, hvad hedder du?", "må jeg byde på en drink?" eller nogoet helt tredie?
Når man ikke kender jer (piger), så ved man heller ikke hvad I vil snakke om, så kan I ikke løfte sløret for, hvad man evt. kan bruge som "åbningsreplik"? hvad virker på jer?
Mvh
tilføjet af

Ja du har helt ret

Hey... Jeg ved ikke hvor gamle de piger du vil score er, men jeg er 16 og synes du har helt ret. Scorereplikker er yt! Det ville være dejligt hvis fyre bare sagde hvad de virkelig mente fx. "Hej jeg synes du ser ret sød ud, må jeg byde på en drink?" Eller lignende. Alle de der scorereplikker siger jo ikke noget om hvem han er. Bare vær ærlig, og sig hvad du mener! En pige vil gerne høre hvis du synes hun er lækker.
tilføjet af

Men...

... jeg synes bare nogle gange, hvis man går over til en pige man har udset sig og synes man synes virker og ser sød ud, og siger "hej" eller et eller andet, så kigger hun på hende veninder og det virker hun som om, at de tænker "hvad laver du her, jeg er alt for god til dig" eller "det var da noget underligt noget at spørge om - jeg kender dig jo ikke"...
Det kan godt være det bare er mig, men sådan er min opfattelse af, at (nogle!) piger gør, hvis man endelig har taget sig mog til agå over om snakke med dem.
tilføjet af

det kommer an på

Du kan sagtens score på platte replikker, men du får også et resultat derefter.
De piger som virker overlegne og kikker på veninderne efter accept tja er de værd at spilde tid på?
Hvis du lægger ud med at være naturlig og dig selv så får du det bedste resultat.
hvis det er et hurtigt knald du er ude efter så virker scorereplikkerne altid på de nemme piger...
god fornøjelse
mille
tilføjet af

Ikke ude efter et hurtigt knald

Nej, det er ikke et hurtigt knald jeg er ude efter, men savner derimod en kæreste :(
tilføjet af

Fælles interesser gavner sagen

Prøv at overveje noget aftenkursus, fx madlavning eller sprogundervisning eller....
Det du vælger, er du næppe ene om. Og så er det jo ligesom på plads, hvad du foretager dig. Mon ikke der er nogle høns der også melder sig på dit kursus.
Under kurset giver resten sig selv - for mange en
tilføjet af

pas på gåseflokken!

Uh, ja sådan en formynderisk gåseflok, hvor pigen først skal "forhøre" sig hos veninderne om han kan accepteres af kliken, DEM viger jeg selv udenom i en stor bue.
Nej, tag lammet mens det står alene, ubeskyttet på prærien! ;o)
tilføjet af

scoreplikker er ok

Hej
Helt personligt har jeg ikke vildt meget i mod score-replikker.. Men man bliver bare træt af de samme! Smid nogle nye på bordet! Så virker det vel-overvejet.. som om du har tænkt lidt over det.. Den samme kan jo stadig godt bruges flere gange, det skal jo så bare ikke være på den samme pige ;)
\\Rikke
tilføjet af

selvtillid

Min erfaring er at piger bedre "bider" på hvis man bare antaster dem med selvtillid og udstråling nok. Ligegyldig hvor plat din score replik er, så lykkes det som regel kun hvis man gøre det med en selvsikker udstråling. det gælder også hvis man bare er ærlig og siger lige ud "hej du er sød" eller sådan noget. Problemet er bare at hvis man er lidt desperat eller som dig er virkelig savner en kæreste så meget at det går dig på (siger ikke at du er desperat!), så kan det være svært at slå igennem hos pigerne, fordi selvtilliden mangler.
Hvis man tilgængæld scorer en masse, så har man en helt anden udstråling og det opfanger pigerne lige med det samme og man bliver mere attraktiv plus man fremtræder mere naturlig (og måske kostbar) overfor pigerne.
Jeg har selv lagt mærke til hos mig selv og mine venner at man scorer en masse piger i en periode, hvor det slet ikke er et problem at komme i kontakt med dem. Men samtidig kan der også gå lange perioder, hvor man ikke engang tør starte en samtale med en pige der ser sød ud.
men held og lykke med det...
tilføjet af

Måske kan dette hjælpe

Hvis du ser en pige og gerne vil i kontakt med hende, er at fyre en scorereplik af det størst "turn off" ved mindre pigen er fuld nok. Hvis du derimod ved et "tilfælde" står ved siden af hende, og står og snakker med en ven, kan du lige hurtigt smile til hende. Hvis hun smiler tilbage, kan du introducere dig selv over for hende. I stedet for at give hende et direkte signal om at du er interesseret, vender du dig mod din ven igen, og begynder at snakke videre. Nu har du både vist hende at du synes om hende, samtidig med at du spiller kostbar. Tro det eller ej, men dette virker meget tiltrækkende på mange piger. Pigen har mere at sige hvis hun er lige ved siden af sine venner. Så føler hun sig ikke det mindste presset til at starte en samtale med dig. Hvis hyn giver dig det mindste tegn til at hun ikke vil have noget med dig at gøre, så drop det! Det virker mindre hvis du bliver ved. Men hvis i snakker godt sammen og du har fået hende til at grine et par gange, kan du sagtens spørge om hendes telefon nr. og begynde at bruge dine bedste flirte-moves.... Alt dette lyder måske langvarrigt og besværligt, men dette er mit næsten 100% sikre råd til dig, hvis du vil have fat i "en lille lækker satan" :-)
tilføjet af

Jeg er Gud OG Gud har altid ret

Styr dig dukke barn.. hvis vi drenge gik hen til en hot pige og sagde hej:) synes du ser sød ud.. vil du snakke.. så får man det største grin smækket lige i fjæser efterfulgt af en lavine af latter af alle hendes veninder.
tilføjet af

heyyyyyy

hey er en frisk fyr på 20 og holder migg ikke tilbage der er kun en vej frem...............
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.