9tilføjet af

Pandehule betændelse

Da jeg nu gennem ca 14 uger har haft pandehule betændelse, og har prøvet forskellige ting i samråd med min læge. Dog viste det sig ikke at hjælpe og den MR scanning jeg fik foretaget viser også at jeg har det endnu.
Er der noget som ved om alternativ behandling kan løse problemet, eller skal jeg bare hoppe ud i en operationpå sygehuset.
tilføjet af

Hej Jens

Hej Jens
Du må for alt i verden ikke gå ind og blive opereret, med mindre der bare skal ske noget NU & HER..!!
Ring til en biopat og hør hvad du skal gøre. De kan med garanti hjælpe dig... læser selv til det. Som biopat lærer man at få betændelser ud af kroppen forholdsvis hurtigt, og på den måde kommer det heller ikke igen som det tit gør hvis man bare bekæmper de smertefulde symptomer med medicin. Det kræver dog at du følger et ret stramt program i minimum 2 måneder, derefter bliver der checket om du har brug for at fortsætte. Det er meget individuelt hvor meget man skal holde sig fra og i hvor lang tid, så det kan jeg desværre ikke svare mere præcist på.
Jeg kender en masse dygtige biopater der kan hjælpe dig, hvis du har brug for navn og nummer.
Jeg VED at det virker, så prøv det. Du vil blive så glad for det bagefter.
Held & lykke med det..!!
Mvh. En Kvinde.
tilføjet af

Biopati

Hej
Jeg har fundet en biopat på nettet, i Horsens. Vil prøve at høre hende, om hun kan hjælpe. Kender lidt til alternativ behandling fra da jeg gik på Nordjyllands Idrætshøjskole. Så jeg tror på at det ikke er alt der skal behandles med piller o.s.v.
Hvis du ellers kender nogen i Horsens/Århus området som er gode, må du gerne skive dem til mig.
Jens
tilføjet af

En god behandler

Hej Jens
Det er faktisk fedt du bor i det område, for den aller bedste behandler jeg kan komme i tanke om, har klinik i Århus. Han hedder Frede Damgaard og han er simpelthen et omvandrende leksikon. Han har bl.a. undervist mig.
Slå ham evt. op på nettet, der står en masse om ham.
God fornøjelse... Det skal nok blive godt.
Mvh. En kvinde
tilføjet af

Pandehulebetændelse kan helbredes naturligt!

Jeg har selv lidt meget af kronisk pende-bihulebetændelse, indtil jeg mødte en homøopat der kendte det rette middel.
Fra firma Allergica: Sineron, kan fås i helsekoster og Matas.
Desuden skaber almindelig ko-mælk meget slim i kroppen og er ofte betændelses-"fodrer/igangsætter", så hvis du kan undgå ko-mælk og tage sineron 10 dr. 3 x dagl. UDENFOR måltider(KUN vand i munden ½ time før og efter indtagelse, altså minus tandbørstning, smøger eller kaffe/te), skulle der være en god chance for at du bliver helbredt. Husk lægernes antibiotika-kure kun skaber afhængighed og skubber sygdommene længere ind i kroppen.
Du er velkommen til at ringe på: 44 94 37 88
tilføjet af

ionhealing

ionhealing kan fjerne betændelse hurtigt (1-3 dages behandling) søg på ionhealing
tilføjet af

Magnet stråler

Magnet stråler kan også give sygdomme som pandehulebetændelse da de svæker dit imunforsvar og bringer din energi i ubalance sammenholdt mad det store radon nieavou
i Danske huse er det en god grund til som minimum at sikre det rum man sover i.
Jeg har lagt 2mm blyplader med en plastfilm ud på gulvet i mit soveværelse og er aldrig syg.[l]
tilføjet af

Homøopat.

" Husk lægernes antibiotika-kure kun skaber afhængighed og skubber sygdommene længere ind i kroppen."
Du er velkommen til at ringe på: 44 94 37 88"
God forretning hva. Har aldrig hørt noget så dumt skrevet af en person, der vel og mærke ikke har bagtanker over for "lette" ofre.
Det næste er vel en fuldstendig sikker kur mod canser i udbrud, "Virker inden for bare 3 år, eller pengene tilbage".
Gode råd er fint, men husk lige at have hovederne med alle sammen.. over and out
tilføjet af

pandehulebetændelse uden betændelse

Har ingen betændelse i kroppen, men har pandehulebetændelses symptomer,,, øre,næse og hals specialisten samt egen lægen aner hverken fra eller til hvad der er galt, jeg har ondt på 5-6 uge. Skal nu til scanning,,,, hvad gør jeg❓gode råd osv.
tilføjet af

Pandehulebetændelse

Først og fremmest er det vigtigt at faststille årsagen til din pandehulebetændelse. Ifølge http://www.sundhedslex.dk/pandehulebetaendelse.htm kan pandehulebetændelse skyldes virus, bakterier eller svampe-infektion. Den mest almindelige årsag til pandehulebetændelse er virus. Denne infektion fører til en inflammation af de nasale luftveje, hvorved der opstår en forsnævring af luftvejene, som kan føre til åndedrætsbesvær. Desuden blokeres luftvejene af snot.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.