3tilføjet af

p-pilleskift

Jeg overvejer meget kraftigt at skifte p-piller, da jeg
bliver vildt deprimeret af mærket Yasmin, som jeg nu har taget i 14 måneder - i starten troede jeg bare, at det drejede sig om, at min krop skulle vænne sig til at få p-piller, men efterhånden er det bare blevet værre og værre!! Jeg er trist, nedtrykt og grædefærdig hele tiden, og det påvirker jo desværre også forholdet til kæresten, der ikke altid forstår, hvorfor jeg græder. Men jeg ville høre, om der er nogen herinde, der
har erfaring med at skifte p-piller - jeg er især meget
interesseret i at høre, om I er steget i vægt i forbindelse med skiftet fra ét mærke til et andet?? Jeg tog 10 kg på, da jeg i sin tid begyndte på p-piller, men det ønsker jeg bestemt ikke at gøre igen, da jeg i forvejen er kraftigt bygget.
På forhånd tak for alle svar...
tilføjet af

novynette

Jeg har ikke skiftet p-piller, da jeg absolut ingen bivirkninger har oplevet ved dem jeg startede med. De hedder Novynette
tilføjet af

kommentar

Jeg har i 3 år taget yasmin og jeg har ikke haft nogle bivirkninger med dem overhovedet, men er alligevel skiftet til novynette fordi de er billigere. Jeg har kun taget dem kort tid, men er lidt spændt på at se hvordan jeg reagerer på dem. Jeg tror mest af alt det handler om at finde et mærke din krop har det godt med. Og hvis du ikke allerede har gjort det, så tag en snak med din læge, der helt sikkert kan give dig de bedste svar!
tilføjet af

Davs

Hej. Jeg er en af mange piger som tager p-pillen, Novynette.Og er godt tilfres. Har ikke haft nogen Bivirkninger. Dov er mine bryster dov blevet lidt støre.🙂Men det gjorde nu heller ingen ting. Kan anbefale dem.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.