27tilføjet af

Ord fra en klynker.

Disse ord er skrevet af en dansk mand, en ynkelig mand, en stakkel. En man kun kan ynke. En, der bare burde få det overstået, uden al for megen ynklighed.
En klynker.

Ja, Jeg har også lige fået en skrivelse fra statsamtet om at jeg ikke må se min datter, Maria. Jytte Thorbeck, advokaten, har skrevet en masse slemme ting om mig.
Og, da Maria bor langt væk, jeg ved ikke hvor hun bor, og at vi ikke har haft kontakt længe, de har nægtet mig kontakt.
Så afgør de at jeg ikke må se min datter, jeg kan anke dette til Familiestyrelsen.
Ja, jeg har et groft sprogbrug, ja jeg hader kvinder. Fordi Olga tog mit barn fra mig.
Ja, jeg skræmmer alle væk. Og, ja jeg har fået nogen slemme knubs. Min mor og far og min ene lillesøster døde for 7 år siden i en flyulykke. Helle døde fire md. før min datters fødsel, min datter blev født på Helles fødselsdag. Jeg har haft epilepsi i 30år med grand mal og abscencer, krampeanfald.
Jeg bor alene, fejrede min fødselsdag, som jeg plejer, alene. Jul alene. Jeg har ingen venner, jeg har skræmt dem alle væk.
Lige nu, er jeg mærkelig inde i, jeg er meget meget ked af det, jeg har lige fået statsamtets brev.
Jeg kan anke det, men jeg ved det ikke nytter. Jeg har kæmpet i ti år, for at få samvær med min søn, det har været ti meget frustrerende år, ulykkelige år. Jeg elsker min datter, jeg var med til hendes fødsel, alle de overvågede samværs rapporter, skriver at far og datter leger fint og har en fin kontakt. Når Maria kommer løber hun direkte op til far. Hun hopper i min favn og sidder hos mig i to minutter, før vi går ud og leger.
Jeg har det skidt, ja jeg er udadgerende og rasende, og beskidt i mit sprogbrug. Jeg er det, fordi jeg kan vælge imellem at begå selvmord, bryde sammen, græde eller skrive mine føelser.
Jeg har det skidt. Fordi jeg ved med mig selv, at jeg ikke kommer til at se hende igen. Jeg så min søn, for tre md. siden. et samvær med 1md. imellem a 1,5 time. anden gang 10minutter, så kørte de igen. Sidste gang fem minutter, hvor han sagde at han hadede mig.
Nu, sprang jeg lige ud i gangen og smadrede min hånd ind i væggen, og skreg.
Jeg, ved jeg ikke ser Maria mere, og det gør ondt i mig.
Jeg synes helt ærligt det er uretfærdigt at jeg ikke må se min datter. Jeg synes det er uretfærdigt at hvis jeg er en kvinde så må jeg gerne.
Hvorfor er så mange mænd ikke gode nok til at se deres børn?
Jeg er bange for kommunen og det offentlige, fordi de har magt til at tage mine børn, og sætte mig i fængsel.
Jeg føler mig overvåget, og frygter for, hvad der vil ske, hvis jeg for børn, med en anden kvinde.
Den frygt, lever jeg også med.
Jeg har det dårligt, jeg ryger ikke jeg drikker ikke jeg tager ikke medicin, jeg er helt klar i hovedet og kan føle hele mit hjerte og jeg har det skidt.
Når jeg har det skidt på denne måde, over ikke at se Maria. Så, går jeg ud i skoven og skriger af mine lungers kræft, eller jeg sover og sover for at komme væk fra smerten i mit hjerte.
Jeg har det skidt, og nu græder jeg, er det ikke godt? Jeg er helt alene, og jeg har det skidt fordi jeg lige har fået et brev, hvori der står at jeg ikke må se min datter.
Og, jeg ved at jeg aldrig kommer til at se hende igen, fordi jeg har dårlige papire.
Ja, jeg er bitter og vred og derfor har jeg skrevet alle disse skrivelser, fordi jeg vil vise, hvordan mænd har det i Danmark, hvad det medføre at nægte mænd at se deres børn.
Fordi jeg vil forandre verden. Jeg kan ikke gøre andet, jeg kan ikke sidde med mine hænder i skødet, og jeg kan intet gøre, jeg kan intet gøre, og jeg er meget meget ked af det, og føler virkelig trang til at ændre på de ting der gør at jeg ikke kan se min datter.
Jeg har det skidt. Jeg er en rigtig mand, er jeg ikke? Jeg står med min smerte alene, i min lejelighed. Jeg kender ingen. Der er ingen der græder når jeg dør. Så bliver jeg også en af de mænd, der ligger i kisten kun i selskab med præsten.
Jeg savner min datter, og jeg bliver beskyldt for at, at være psykopat, og voldelig.
Ja, jeg har været 4mdr. i fængsel for at en vagt hos kommunen, fik en rift af at jeg kastede en skraldespand i hovedet på ham.
Ja, jeg var to mdr. i fængsel, og er efterfølgende i kriminalforsorgens varetægt i fem år. For at tæve min eks-kone.
Alle kan forstå det. Men i 7mdr. torturerede hun mig psykisk, sagde at vi kunne finde ud af det, hvis bare det og det, fik mig til at gå til lægen og sige jeg var syg, og skulle have depressiver, fik mig til at gå til et center for mænd der begår vold, selv om jeg ikke havde været voldelig over for hende.
Og i retten brugte Jytte Thorbeck det imod mig.
Jeg har det skidt, og jeg kan ikke gøre noget.
Jeg har lyst til at tage en kniv og skære mit håndled over, se mit mørke blod flyde, sprøjte på denne skærm, dryppe og sive imellem mine finger i tastaturet.. Men jeg vil ikke gøre det, det ved jeg fordi jeg har haft denne lyst mange gange de sidste tre år, uden at gøre det.
Jeg har det skidt, og jeg er udskældt af alt og alle.
Hvorfor kan i ikke være mere rar over for mænd der ønsker at se deres børn. Hvorfor kan i ikke være lidt mere venlig over for mænd.
Kan i ikke se, at der er noget galt?
Jeg er sikker på jeg ikke er den eneste ulykkelige mand, på grund af dette her, hvorfor er i så glade for at jeg ikke skriver mere. hvorfor lægger i kun mærke til de grover ord, og ikke kigger på baggrunden herfor, hvorfor vil i ikke ændre på sagerne, så mænd, mange mænd kan få det bedre. Vi vil intet ondt, vi vil bare se vores børn.
Mange mænd begår selvmord 7/8 som jeg har sagt mange gange, jeg forstår dem godt. Det er ufaglærte mænd, der er blevet alkoholikere, narkomaner fordi de er ulykkelige.
De er ulykkelig over den måde, deres liv er formet sig på. Kan i ikke gøre noget så det ikke bliver så slemt at mænd begår selvmord.
Jeg ved jeg har det skidt, og ja jeg råber og smadre min hånd ind i væggen, og skriver grove ord, men hvorfor gør jeg det, må jeg ikke gøre det? Skal jeg bide smerten i mig, som alle mænd, må jeg ikke skrive disse linjer, fordi jeg er ulykkelig og ikke ved, hvad jeg ellers skal gøre.
Der er mange mænd, der i frustration og ulykkelighed har gjort mange alvorlige ting. Og, så bliver de straffet igen.
De er i fængsel, fordi de ikke kunne se anden udvej end at begå en forbrydelse, i desperation, frustration og afmagt over for det kæmpe buraukratiske system, der kun kæmper for at forhindre dig i at se dit barn og i processen, bliver du stemplet som psykopat og voldelig. Det skal du se på når du kommer hjem fra job, og åbner afslaget på samvær.
Og, hvorfor skal det være sådan. Jeg ønsker ikke at støde. Jeg ønsker at skabe debat om hvorfor vi skal have det så slemt i vores hjerter, smerte i mit hjerte, det gør ondt i mit hjerte.
Jeg er blevet hånet meget, det gør ondt. Men jeg gør noget, jeg gør noget, hvad gør i for at lave en bedre verden?
Jeg står her nu, jeg er bange for at gå væk fra skærmen. Jeg ved ikke, hvor jeg skal gå hen, i min stue. Jeg kan ikke se på noget. Jeg kan ingen ting, jeg er bange og ked af det.
Og alene, alle myndigheder, advokater og jer har travlt med at fordømme mig. Jeg er meget ked af det.
Meget.
Meget ked af det.
I´ve.. seen things you people wouldn´t belive. Attackships on fire of shoulder of Orion.
I´ve watch seAbeaMs, glitering in the dark near the tenhouse of gate.
All those..
moments.
will be lost in time..
like..
tears.. in.
rain.
Time..
to die.
tilføjet af

Mere fornuftigt indlæg i forhold til at forstå, hvad det er som du mener..

og fint du lægger kortene på bordet, så man kan se det fra din side. Lyder satme ikke sjovt at være i dine sko. Jeg kender både mænd og kvinder som er alt for grove overfor deres ex'er og gør hvad de kan for at begrænse samværet. Aner ikke om det er sådan i dit tilfælde. Jeg kender også nogle mænd som jeg ville være en del bekymret for at overlade et barn til, men så kunne der måske være tale om en form for overvåget samvær i det mindste.
Men du har fuldstændig ret - man eksploderer til sidst eller ender som alkoholiker og narkoman, når livet går sådan en imod.
tilføjet af

Sådan provo...

...så kunne du jo godt skrive, så vi lytter:-)
At jeg svarer dig nu, til trods for at du ikke vil svar mig´på mit tidligere indlæg, skyldes at fornuft sq skal belønnes. Og det der er jo et fornuftigt indlæg:-)
Jeg er ked af alle de tab, du har oplevet gennem livet og at du slås med en svær epilesi og ensomhed. Hvis du havde lagt sådan ud, som du gør nu, tror jeg mange ville have hjulpet dig...
Det er jo ikke kvinder, der er din fjende - det er dig selv. Hver gang du har fat i noget godt, kommer du (ubevidst?) til at fucke det op og mister det igen.
Uanset hvor højt du råber og hvor mange du skræmmer, så kan du ikke overbevise dem om dine gode intentioner. Der er kun en måde; fornuft:-)
Havde du været en kvinde, der opførte dig, som du gør, havde du heller ikke fået lov at se dit barn. Jeg kender kvinder, der har mistet deres børn for mindre...
Måske skulle du opsøge præsten inden du dør, måske h*n kunne hjælpe dig, lytte til din smerte?
Det allerbedste du kan gøre, er at få styr på dig selv, få behandling for din psykotiske tanker og dine vredes udbrud. Jeg ved, du synes, at loven er hård og ubønhørlig over for fædre, men faktisk åbener den også mulighed for at genoptage sagen, når ændringer indtræffer; og det ville da være en ændring af de store, hvis du kunne bevise, at du har lært at tackle dine følelser og har erkendt, at du har opført dig grænseoverskridende og sindsygt? Det er din eneste mulighed her...
De bedste ønsker til dig, Johannes. Jeg håber virkelig for dig, at det lykkes at få styr på dit liv, om ikke andet for dine børns skyld. Det er den største sorg for at barn at miste en af sine forældre og om det er til død, sindsyge eller som fravalgt, det gør stadig ondt på barnet. Måske ikke i dag, men så som voksen...

...mee:-)
tilføjet af

msåke et godt råd?

tjaa, jeg tilhører altså den halvdel af befolkningen du per definition hader...men jeg vover at skrive alligevel, for har man råd, økonomisk eller menneskeligt, så skal man række en anden hånden. Jeg er hverken religiøs, særlig politisk eller misbruger, bare en helt almindelig "medlæser".
Jeg har set mange af dine indlæg...lad det nu ligge, nu ved vi hvorfor. Men du skal vide, at ikke alle kvinder er sådan, derfor dette svar. Hvis du virkelig gerne vil se dine børn, så burde du måske hellere bruge din tid og energi på at forbedre dine odds? altså noget motion, gøre noget for at hive dig selv op både fysisk og mentalt, gerne i en sammenhæng hvor andre deltager (så du kan bevise din ihærdighed), noget der beviser at du er mere "omgængelig"...prøv at tænke i positive muligheder, i stedet for negative muligheder.
Jeg har også siddet alene i mange år til både jul og fødselsdage, mens mine børn var hos deres far, en meget dominant familie. Men jeg lod det ikke bide på - det er nemlig også et valg man selv kan træffe ;-)
God jul til dig i tænkeboxen - op med humøret!
;-)
tilføjet af

Løs dit problem

Find ud af hvad dit problem er.
Det er ikke at du ikke må se Maria. Det er et resultat af dit problem. Dit problem ligger indeni dig selv og det er der du er nødt til at starte for at ændre det hele.
Hvis du får taget hul på at ændre de mekanismer der gør du hele tiden bliver så frustreret, og føler at du bliver sat ryggen mod muren, så får du også mulighed for at reagere og føle på en anden måde. Det kan godt lade sig gøre, men du skal jo først finde ud af hvad problemet er og hvor det er..og det ligger aldrig hos andre mennesker. Det kan du ligesågodt gå ud fra først som sidst.
Et råd vil være at spørge dig selv om nogen ting indenfor 4 punkter:
Hvordan kommunikerer du? Hvad ER kommunikation? Hvordan kommunikerer andre? Hvad betyder det for et menneske IKKe at have succes?
Hvad er indflydelse? HAR du indflydelse? Hvordan ønsker du at indflydelse skal være? hvad betyder det at få indflydelse? Hvad betyder det for et menneske IKKe at have indflydelse?
Har du succes? Hvad ER succes? Kan du opnår succes? Hvordan? Hvad betyder succes for et menneske? Hvad betyder det for et menneske IKKE at have succes?
Hvad er kompetence? Er du kompetent? Hvordan opnår du kompetence? Hvad betyder det for et menneske ikke at være kompetent?
Bare som input...Detb er altid godt at arbejde med definitionen af de her ting, sammen med andre fordi der foregår nye processer i definitionerne i dialogen.
Good Luck.
tilføjet af

man behøver ikke blive alkoholiker

fordi man har problemer, det er bare en dårlig undskyldning for de nasserrøve som ikke selv kan tage ansvaret for deres eget liv, desværre er denne undskyldning acepteret her i landet, i lighed med de frygtelige ord__jeg gider ikke.
jeg har arbejdet på thule air base i 17 år, hvor jeg mødte en sniger, som desværre blev gravid, dengang var der en lov der hed fødselskriteriet, hvilket betød, at børn født i grønland var grønlandske, og børn født her i landet var danske.
loven er ophævet nu.
min datter blev født her i landet, men moderen skulle konstant ud og hore, og naturligvis drikke sig skidefuld, hun fik 5 aborter, som jeg ikke var far til, hun havde en liste med navne på 26 mænd.
jeg var imod abort, så derfor blev min datter født.
jeg måtte tilbage til basen, da jeg var på kontrakt, men hun sagde, at hun sagtens kunne klare sig selv, indtil jeg kom hjem 8 måneder senere.
da min datter var ca. 3 måneder gammel, havde snigeren besøg af en mand fredag aften, han ville bare det frække, men hun ville i byen, så mandag morgen ringede han til kommunen, og fortalte dem, at der lå en baby uden mad og bleskift.
kommunen fjernede min datter, og sendte dem begge på mødrehjemmet bethesda i århus, her skulle moderen selv passe min datter, men hun gik alligevel ud om natten, og bollede vildt.
jeg fik en advokat til at lave et dokument der overførte forældremyndigheden til mig, hvilket også blev godkendt i århus amt, men en uge efter jeg kom tilbage til basen, fik jeg brev fra kommunen om, at de havde tilbagekaldt erklæringen.
min datter blev fjernet fra moderen, da hun også fik en søn, som også blev fjernet, i 9 år vidste jeg ikke hvor min datter var, og jeg kendte heller ikke adressen på moderen.
engang jeg var hjemme på ferie, hørte jeg tilfældigvis moderens hylen og skrigen i byen, og jeg fulgte efter hende, og opsøgte hende en uge senere.
i begyndelsen boede de begge i min lejlighed, men når moderen kom fuld hjem om natten, kunne hun ikke finde låsen, så hun faldt i søvn på trappen, min nabo arbejdede om natten, og lagde min datter ind i deres seng.
jeg betalte naturligvis børnepenge, samt 50 %, desuden alle faste udgifter, barnevogn, og alt udstyr, samt en rejse til nord grønland, som kostede ca. 36.000 kr. for mor og min datter.
helikopteren måtte jeg charter, da den ikke var i ordinær rute.
efter 9 år fik jeg lov til at besøge min datter 1 time hos hendes plejefamilie, jeg betalte hendes konfirmation, selvom jeg ikke kunne være hjemme.
moderen brugte forfærdelig mange penge, hun kunne ringe og sige, hvis du ikke sender penge, dræber jeg søster, det var før hun blev anbragt, og senere fandt jeg ud af, at jeg havde betalt hustrubidrag for en af hendes elskere.
banken ville ikke have hende på besøg, så min mor måtte hente penge, eller jeg måtte sende pr. telegram.
pludselig brænder den barrak jeg boede i, og jeg mistede alt, også adressen på plejefamilien, jeg fil et billede fra konfirmationen, det brændte også.
jeg kom ud af det med en gæld på 1½ milion, så jeg kunne ikke rejse hjem.
jeg har aaldrig drukket spiritus, eller taget stoffer, jeg arbejdede 18 timer i døgnet hver eneste dag, i 8 måneder, inden jeg kom på 28 dages ferie, og jeg skrev utallige breve til kommunen, uden at få svar.
jeg havde fundet en gammel amerikansk skrive maskine, men jeg kunne ikke bruge karbon, så jeg kunne ikke få kopi af mine breve.
jeg havde ikke adgang til en kopi maskine.
jeg skrev til kommunen, og bad om adresserne på nævnet, og som jeg skrev, hvis de er døde, så vil jeg også gerne have deres matrikkel nummer, så jeg kunne pisse på deres grav.
2 lede kællinger i kommunen styrede hele sagen, og jeg har også stået og skreget under nordstjernen, men intet hjalp.
endelig på en ferie fandt jeg plejefamiliens telefon nummer, og jeg ringede til dem, men jeg kunne ikke se min datter.
meget meget senere, da jeg igen kom hjem hørte jeg moderens skrigeri i hendes fuldskab, og jeg fandt ud af, at nu boede sammen med en fyr, næste dag gik jeg derop, og så nogle billeder af min datter.
vi aftalte, at jeg kunne komme næste dag, så kunne jeg låne nogle fotoes, og få lavet nogle kopier, men moderen var igen skidefuld, så det blev ikke til noget.
en dag fik jeg et meget kort brev__mit navn__mor siger at du vil møde mig, måske fordi jeg er i lykkelige omstændigheder, nej tak, og så min datters navn.
efter hun havde født sendte hun mig et brev som jeg smed ud, uden at læse det, den forpulede plejefamilie har haft et stort ansvar for at holde forbindelsen ved lige, men de gjore intet, de hævede blot de ca. 32.000 kr. pr barn, pr. måned.
hver eneste juleaften og nytårs aften skrev jeg breve til kommunen når jeg kom hjem fra arbejde, men naturligvis intet svar.
jeg kan ikke skrive hvad der vil ske, men inden jeg sætter træskoene, vil 5 mennesker få en lille pervers henstilling, jeg har fundet adresserne.
min arv skal gå til gadebørn rundt omkring i verden, min datter får intet, hun er slet ikke klar over, hvilke sorger jeg har været igennem på grund af hende, når stormen trak i bardunerne, lød det som et grædende spædbarn, en lyd jeg har hørt tusindvis af gange.
jeg er naturligvis heller ikke kriminel, eller voldelig, jeg har de bedste papirer, men når narrøve styrer landet, går mange skæbner tabt.
tilføjet af

Kære Provokator

Har i en psykiatrisk skadesture i din by ??
Eller hvordan har du det med din læge❓Måske en præst som en af de andre foreslår. Du har det skidt, det skinner igennem alle dine indlæg, også alle de foregående meget hadefulde.
Det er svært også for os andre at hjælpe dig, men jeg er sikker på som et af de andre skriver, at havde du startet ud på denne måde, havde du fået langt mere forståelse og sympati end du hidtil har opnået.
Jeg har selv en nu voksen søn der i sine teenage år af bare frustration reagerede udad, og smdrede ting - ja hele værelser fordi ingen forstod ham ( ud over jeg og hans far - og en del af familien - den anden halvdel forstod ham heller ikke )
Han har det godt i dag, og er glad og velfungerende har fået en god sagsbehandler fra kommunen med mere. Bor alene, men har det fint med et, har ingen børn, så alene det gør en forskel i forhold til dig.
Ok han har været heldig at være velsignet med forældre og familie der har kæmpet hans sag og kæmpet for at han har ret til et værdigt liv på lige ford med andre. Så jeg kender godt til livets mere svære sider.
Du ved jo godt at du har det skidt, og det er rigtig godt at skrive sine følelser. det er en måde jeg selv har brugt i mange tilfædle. Alt jeg har skrevet til sociale myndigheder har sikkert heller ikke været lige velovervejet, men trods alt aldrig direkte hadefuldt - blot fyldt med frustration og sorg.
Jeg kan ikke huske hvad de hedder, men der er forskellige frivillige hjælpeorganisationer hvor man kan henvende sig og blot snakke med et andet menneske. De hedder somregel nogen med "tjenesten" og er måske også i nogle tilfælde tilknyttet noget religiøst, men hovedformålet er så vidt jeg ved at hjælpe anonymt blot med samtale. Jeg synes du skal prøve det.
Kærlig hilsen
Carmen
tilføjet af

Fandt denne

http://www.kirkenskorshaer.dk/aktiviteter/nictjnstbeskrivelse.html
Måske kender du den, og måske også andre jeg ved det ikke.
Det er også blot et forslag til at du måske kan komme lidt videre med at hjælpe dig selv, for ad den vej at få bedre mulighed for at se dine børn
Kærlig hilsen
Carmen
tilføjet af

mangler ord...

Jeg er mundlam, jeg kan kun sende dig et vemodigt smil og de aller varmeste tanker!
God jul!
tilføjet af

Åh! Holdte du ud..

Du kan kun to tings og der fra flere ting, som du kan gøre;
1. Tag det rolig og med fornuft.
2. Forsæt med dit liv.
1. Mere du sidder, ligger og roder med dine tænkere, desto værre. Det bliver værre for dig, fordi du bliver betragtet som sindssyg, og det er klart, at den eneste chance du har for at se din datter, bliver opløst. Hvis du ved godt, at kvinderne ikke har skylden i det. Så, spil ikke dine kræfter på det. Skriv dine følelser, måske. Og spil hellere ikke kræfter ved at glæde dig fordi nogle afrikanske kvinder får amputeret deres kønsdele.
Synes du selv at adressere dine (mærkelige? Sjove?) tænkere og vred til det, hjælper dig videre for at se din datter?
2. Du mangler selskab og at tage dig af dig selv, så du kan tænke på andre ting. Og ja, måske du burde overveje at finde en kvinde i dit liv, får børn, og har en ny familie. Og lidt efter lidt, kan du få plads den sag om din datter. Og bygge lidt op. I stedet for at revne ned mere.
Henvend dig til en eller anden terapeut, som du burde har ret til fra staten, fordi du har mistet tæt pårørende, og får din fornuft på plads, for at skabe dig et nyt liv og håndtere din frustration og din fortid. Fordi du skal lære høj sandsynlig at leve med mangel af din datter, det mest af tiden.
Og nej, du vil ikke begå selvmord. Du vil være lykkelig og har en familie, og du drømmer stadigvæk om en kvinde der giver dig et barn til, og du kan stadig væk nå det. Ja! Selvom du brækker dine to hænder ved at smadre dem mod en væg eller muligvis åbner du dit kranium af den samme grund. Der er dig, dine tænkere og dit attitude der kan afgøre det. Og som individ, du har også planer for dig. Du burde have dem, og hvis nej, så søg for at have dem.
Og din søn? Er biologiske bror af din datter?
Altså, alligevel der er nogle kludder i dit liv, men hvis du søger en person, (tænker på en terapeut) du kan have en god nutid samtidig med din fortid. I det mindste, du ved at din datter har det godt? Hun lever? Det er ikke fordi hun er død. Så lær dig at forholde dig til det.
Ja,, først og fremmest inden man definerer dit køn (tits, tissemand, osv.,.) Du er et menneske. Efter kommer din sex, derfor er ligegyldig, hvis du er en mand eller ej, lige nu. Ja, græd. Mennesker græder.
Hvorfor tævede du din eks? Hvorfor tog hun barnet fra dig?
Hvorfor smidte du en skraldspand på en vagt?
Det ved jeg ikke!
Det er fortiden nu, men du har måske lære noget ud af det?
Og jeg tror, at du også skal betragte, gå ind, mødes og lære at kende andre frustrerede mennesker. Og jeg tror, at der findes flere frustrerede kvinder end mænd. Ikke nødvendigvis danske kvinder, ja, hvorfor ikke en fra Afrika?
I stedet for at koncentrer dig om hvem har vaginaer og hvem har et slapt lem, udvid dine horisonter. Der er mange mennesker omkring der har smerte, og de løser deres liv på en eller anden måde, så lyt også, hvordan de giver udfald af deres smerte. Måske en mor, hvilke lille datteren blev voldtægt og myrdet af en pædofil som render rund fri, kan fortælle dig, hvad gør hun for at blive samlet?
ps. Og en grund at "loven" har overbeskyttet kvinder, nu 2006, KUN I NOGLE RETninger..! vågn op! Det er for kvinden var diskrimineret, undertrykte, benhanlet som dyr og genstand uden rettigheder de sidste 8 tusinde år. Hvis mændene havde være sødere, de sidste 8 tusinde år, du måske havde set din datter i dag. Det er ikke kvindernes skyld det her, det er mændenes.
Det var heller ikke Eva der korrumperede Adam i paradiset, det svin var liderlig,punktum. Ja, det var nemt at sige at det var Eva fordi hun er "kvinde" og har en "kvindelige krop"❓Og tændte den anden møg? Eller hvad?
Ja, sorry, mennesker indfører smerte til andre mennesker uden grund. Det ved kvinden. Spørg de afrikaner du taler rom, hvad de føler? I kan snakke om smerten sammen.
VHH
VP
tilføjet af

you stinks!

Du er ikke en helt almindelig medlæser.
Du er en store stupid, der tror (fremhæver tror, fordi det lykkedes ikke) at kan rende rund og håne mennesker, som ikke har dansk som modersmål.
Hvis mit dansk gjorde dig pisse iirrriterende,
så fucking kælling, læs aldrig mere udlændinges indlæg,
din stupid.
Og
Først,
Mit indlæg var ikke til dig?
Var det, din arrogant-emsig?
Nej, vel.
Så til næsten gang,
har hjerne nok,
til at se dig for.
Men nu du ved det til næste gang.
Du er en hvid stupid kvinde,
Ganske som mange
andre
af jer
stupide hvide danskere,
der tror blot,
at fordi deres bagdele og skeder er hvide,
I er overlegne andre mennesker.
Er den eneste grund?
H’V’O’R’ ’Y’N’K’E’L’I’’G!!
Ja, du kan dansk fordi det er dit sprog!
OG IMPONERET FOR DET,
Er jeg IKKE.
Nej, dansk er ikke mit sprog.
Og du råder mig ingen ting
Råd dig selv
at ikke være så emsige og så
stupid,
som tilsyneladende du virker

Hvad var du ud på, MED at kalde mit dansk for ”kiosk-dansk”,
din møg so arrogant, dansker?
Jeg vidste IKKE ,
der var noget der hed ”kiosk-dansk?
Jeg vidste ikke,
at I overlegne mennesker,
havde ”opfundet” dette tillægsord.
Dette begreb
For at prøve at synke
en anden medborger ned
MEN
Nu ved jeg det.
ELLER VAR DIN HVIDE RØV, DER OPFANDT DET?
MEN
nu er forbedret for at møde flere idioter som dig.
Du er en kvinde, uden menneskelige værdier!
DIN DANSKEHEDEN STINKS!!
So
Håber at.
I denne jul er du alene.
Du er udholdelig!
tilføjet af

Kioskdansk

ja ja, du leverer selv beviset her...
Kan ikke stave, kan ikke skrive - men bandeord og eder DEM kan du stave til - ha-ha!
Du har lige bekræftet min teori KIOSKDANSK! og det har det faktisk heddet i mange år, men du omgåes åbenbart ikke DANSKERE nok til at vide det! ha-ha

Lær sproget eller hold din kæft! Sådan ville I også selv sige i yallahland!
Julen alene? næh vi skal såmænd rigtig hygge ;-)
Og jeg har læst HELE Koranen, bare for at finde ud af hvad I har "gang i" - måske skulle du bruge julen til at genopfriske nogle af de muslimske dyder, du skal jo ikke fejre jul ;-)
god læselyst!
tilføjet af

stupid og ignorant SO

ja ja, du leverer selv beviset her...
VP-QUE?
Kan ikke stave, kan ikke skrive - men bandeord og eder DEM kan du stave til - ha-ha!
VP-kan jeg ikke stave?HVOR?? Donde?
Du har lige bekræftet min teori KIOSKDANSK!
vp-TEORI??????
ÅÅh idiot, dansk bleg so, en teori, ved du hvad en teori er for noget?
Hvis du havde en højere uddannelse end 8. klasse, måske...måske..kunne vi genneføre en udveksling af et par sætninger. DIN HJERNE RÆKKER IKKE MERE.
og det har det faktisk heddet i mange år, men du omgåes åbenbart ikke DANSKERE nok til at vide det! ha-ha
VP- Jeg omgås kun med veluddannede danskere,det er jeg altså KUN vant til fra min opvæskt.Og de har faktisk ikke dit mentalitet. Det folk fra handelshøjskoler er modne, pæne og vant til forkellige kulturer. JEG TROR AT DE KENDER IKKE DINNE YNKELIGE GLOSSER. Sorry,din lave klasse fordrukket kvinde.

Lær sproget eller hold din kæft! Sådan ville I også selv sige i yallahland!
VP- Jeg kan sproget, og det er dig, so, der holder din kæft. DIN VOLDELIGE PATTEREJER.
Julen alene? næh vi skal såmænd rigtig hygge ;-)
VP-ærligt, jeg er lige glad.
Og jeg har læst HELE Koranen, bare for at finde ud af hvad I har "gang i" - måske skulle du bruge julen til at genopfriske nogle af de muslimske dyder, du skal jo ikke fejre jul ;-)
VP- ... Din mangel af intelligens, viden og din store ignorance..fortjener ikke flere ord.
Farvel!
So!
god læselyst!
tilføjet af

Livet er en underlig fisk.

Tiden fyldt med smerte og ulykkelighed vare en evighed, lykken så kort, du dårligt når at smage.
Håbet er det du har, imellem ulykke og lykke.
Det, vil være børnene til gavn, hvis man gav mænd rettighed, på linje med kvinders, til samvær.
tilføjet af

Mit svar, kvinde.

Så, lad mig da også svare dig denne gang, kvinde.
Er du dronningen? Jeg mener, du omtaler dig selv som vi? Er du repræsentant for en større gruppe?
Jeg er ligeglad med om du/i lytter.
Jeg vil ikke have din/jeres belønning.
Jeg er ligeglad, om du/i er ked af, alle mine tab.
Jeg vil ikke have din/jeres hjælp.
Min fornemmelse af dig er, at du er en falsk, arrogant, nedladende, selvglad, fed, ildelugtende, tyndhåret dum kvinde, kvinde.
Den dag, jeg for brug for din/jeres hjælp, vil ikke være.
tilføjet af

Tak, for dine tomme råd.

Og, god jul til dig også, kvinde.
tilføjet af

Hej Vanilje-pige.. Ahh ha ha

Jeg synes ikke der er noget galt med dit sprog. De fornærmelser, du har kommet med imod min person, har jeg alle forstået. Det der udtryk med "kiosk-dansk", har jeg heller ikke hørt før, ganske morsomt..
Hvis, jeg skal sige noget, vil jeg sige at du repræsentere danske kvinder, på lige fod med de andre kvinder, herinde.🙂Der er intet som helst galt med dit dansk. Ahh ha ha
Der er kun to ting galt med kvinder.
Alt, hvad de siger og alt, hvad de gør.
Ahh ha ha
tilføjet af

Dit dansk er være.

Hej grengnaver.
Dit danske, er være end Vanilje-pigens.
Du er en sørgelig repræsentant for det danske sprog. Hvis, du er en ægte dansker, en arketype på dansker og danskheden, så er jeg en kvinde.
Min tagen standpunkt imellem dig og vanilje-pigen. En vanilje-pige der har været ret negativ, over for mig.. Hvad betyder det så, om min mening om dig, kvinde?
Hun har humor, hvad har du?
tilføjet af

Har jeg??

kommet med fornæmelser til dig??
Ja, men til gegæld har jeg ringet til dig og sat en mini koncert til dine ører..
Ja, du sagde undskyld fordi du generaliserede, men jeg så det ikke, så jeg havde skrevet i andre tråde. Men nu, modtog jeg dine undskyldninger.
Og håber at du har det bedre i dag.
Nå, men så vi ses!
VHH
VP
tilføjet af

Vi fordi VI var to...

...der skrev til dig med nye øjne (indlægget ovenover også), men det var så spild af tid, kan jeg forstå.
Resten...glem det:-/
Det er ikke besværet værd!
...
tilføjet af

Undskyld?

Jeg har ikke sagt undskyld, jeg synes stadig, at du er ulækker, at tale om min datter og mines genitailer, er klamt. Du er klam.
Ja, jeg hørte godt du ringede til mig, og ikke sagde noget? Hvor dumt er det?
Hvor dum er du?
Undskyldning min bare røv, kvinde.
tilføjet af

Tak for de pæne råd.

Har ikke brug for dem.
tilføjet af

Hvad vil du have jeg skal skrive?

Jeg kan ikke skrive noget.
Men, jeg drikker og ryger heller ikke, er heller ikke blevet alkoholiker. Fik, lov til at se min søn 1,5 time, efter 10år og han sagde, han hadede mig.
Jeg fik 1 "brev"/10 sætninger, og et foto på 10år.
Jeg er stolt over at have noget tilfælles med dig.
Hvorfor du ikke har kvalt kvinden, forstår jeg ikke.
At, du samler adresser, naturligvis uden kriminelle hensigter, gør jeg også selv.
Jeg vil ændre på det her, ikke på sædvanlig parlamentarisk vis.
For nylig, satte de en mand, 3,5år bag tremmer. De havde tvangsfjernet hans fem børn. Han blev dømt for trusler mod de kvinder, der havde tvangsfjernet børnene, og brandstiftelse.
Nu sidder han der, i en celle.
Jeg betragter ham som en helt. Synd, han ikke fik slået nogen ihjel, ved den brand.
Alle Mænd, der har handlet og vil handle er mine helte, uanset handlingen.
Jeg opfordre alle Mænd, til at handle.
Jeg opfordre ikke dig, det finder du selv ud af.
Jeg kan ikke sige noget til dig.
Det her er bare noget pis at skrive, i forhold til det du skrev.
Det er dig, der har skrevet det heftigste indslag, jeg har set, overhovedet.
Jeg vil kopiere det, og sendet det til alle ligestillingsordførerne.
Personligt, jeg er fyrre år. Jeg lægger penge til side. Jeg vil familiesammenføres med en kvinde, fra Rusland. Jeg vil have børn, jeg kan stadig nå det.
Jeg har erfaringer, jeg måske kan bruge, det går måske godt, denne gang.
Du har også tid, til at starte forfra, og gøre det rigtigt, denne gang, hvis du vil.
tilføjet af

Ved du, hvad kvinde?

Du har nøjagtig lige så meget forstand på mænd, som alle andre kvinder.
tilføjet af

ja, du sagde undskyld og græd

Det ved jeg ikke, hvis du var bare røv eller ej.
Jeg har hverken talt om din datter eller om dine genitaler.
Jeg huskede dig at din datter er en kvinde.
Om dine genitaler, jeg aner det ikke, hvad kunne jeg har sagt, men det var sikkert ikke ment "dig", muligvis "mænd", fordi du er aldeles utiltrækkende. Og det må have været noget relateret med dine dejlige og søde "jokes" om kvinderne, som du er skide stolt af. Og de er bare dumme.
Jeg er ikke dum.
JA, jeg unskylder dig igen din røv, fordi det er med det du tænker.
Non problem!
Farvel!!
tilføjet af

Du har sagt

at jeg er klam!
tilføjet af

Velformulerende-Provo.

Dit indlæg er utroligt velformuleret. Hvad har du af uddannelse. Du har da behov for nogen, at skrive med. Det er jo også godt nok. Hvad med nogen at snakke med som har det lige som dig. Var der ikke en der sang en sang der lød sådan. Jo--hmmm-jo.. Du er ikke alene... Det sku mange år siden.
Siddet i fængsel for hustruvold. Er det rigtig?
Da slog hustruen eller hvad det var. Var det så flere gange?
Der er en tanke der lige strejfer mig. Nå du slog hustruen var det så hende du slog? Eller var det en følelse der ligesom drev værket. En følelse så intens ubehagelig, at man bliver sindsyg ved tanken. Blot en tanke. Måske det man kunne kalde en indre dæmon.?
Der findes en øget udbredt fundamentalisme i verden. En opfattelse af at verden skal frelses af mig og ligesindede. Feminisme er en af disse, der for nylig er blevet sat focus på. Bl.a med hensyn til drenges trivsel og udvikling i skolevæsenet og videregående uddannelser.
Der er også mange andre fundamentalistiske holdninger der har set dagens lys. Men det er en anden snak.
Det er godt du bringer debaten frem. Dog som en provo. Det er netop også provoer der har skabt den største del af Europas historie. Først var der en så to o.s.v. Til sidst en bevægelse. Og slutresultatet en holdningsændring. Det kalder man samfundskulturhistorisk udvikling.
Du har jo på bunden et kærligt og omsorgsfuldt hjertet. Du er også kun et menneske som os andre.
tilføjet af

Tak det vælger jeg at tage som en kompliment ;o)

Jeg kan så kun konkludere at du har det så skidt at du er totalt uden for rækkevidde. Du er blevet et barn man ikke kan nå desværre
Kærlig hilsen
Carmen der hermed ikke reflekterer på flere af dine indlæg - håber bare en dag at du får øjnene op og indser at du må starte med dig selv før du skyder med skarpt mod andre ;o)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.