4tilføjet af

Opskrift på butterdej

Uanset hvor jeg leder under "butterdej" får jeg en ret, hvortil der er brugt butterdej og anvisningen er "en pakke butterdej" - er det da helt umuligt at lave det selv?
Jeg vil have hjemmelavet mad, ikke halvfabrikata, så har du en opskrift, hjælp mig da venligst.
På forhånd tak.
tilføjet af

opskrift

her er ihvertfald en opskrift på butterdej, håber den kan bruges:
http://www.webopskrifter.dk/madopskrifter/2920/
tilføjet af

Selvfølgelig kan den det - tak tak

lige det jeg manglede.
tilføjet af

Som gl. bagersvend

Må jeg sige at den opskrift ikke er helt skør.
Men hos bageren kan du købe noget rigtigt rullemagarine, og hos hjam kan du også få at vide hvor meget du skal bruge, for det kommer an' på hvor meget din gej vejer, jeg tror det ligger på omkring 40%, men er ikke sikker.
Den magarine skal ikke være hård og ikke blød, så derfor arbejd den igennem, så den er ensartet, læg den derefter oven på dejen og pak så magarinen ind,derefter skal den måske lige hvile lidt så den er til at arbjde med, så rulles den ud, 1 cm i tykkelse er måske for tyndt, vælg hellere 2 cm.
Når du så har rullet den ud, så læg den sammen venstre kant ind til midten, så højre kant ind til midten, og derefter venstre kant ovenpå højre kant, det er den eneste måde jeg lige kunne finde på at forklare dig hvordan den lægges sammen, for det skal nemlig gøres 3 gange dvs. dejen skal rulles 3 + 4.
Lad dejen undervejs hvile, så du ikke skal udøve vold imod den, for så ødelægger du fine lag du er igang med at opbygge, lag af dej,magarine,dej,magarine.
Hej
tilføjet af

Opskrift på butterdej

På denne hjemmside finder du en opskrift
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=24113
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.