3tilføjet af

Opfølgning af en tidligere tråd

af mig: http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=10&conference=353&posting=2180788
Jeg mødte op som jeg skulle, en køn ung kvinde præsenterede sig for mig og vi fik en god snak om min fremtid.
Fortalte, at jeg faktisk har brug for en uddannelse til et muligt kommende job (skulle til møde om det job samme aften), men jeg fik at vide, at hun ikke må bevilge mig en uddannelse fordi jeg kun har godt 3 måneder tilbage til jeg bliver pensionist og på grund af mit dårlige knæ skal jeg ikke stå til rådighed for arbejdsmarkedet.
Yderst fornuftig indstilling fra myndighedernes side, det er jo ret beset tåbeligt at sende mig i en uddannelse som jeg lige når at blive færdig med kort før jeg bliver pensionist.
Efter endt "jobsamtale" og samtale om mine fremtidsmuligheder, sagde hun pænt farvel til mig med besked om at jeg bliver indkaldt igen om 3 måneder til opfølgende samtale, jeg kunne se på hende, at hun morede sig over reglerne, for som hun selv udtrykte det, så er det max 14 dage før jeg går på pension, men ok, så får jeg hende at se igen, hun er en særdeles flot og attråværdig kvinde og helt seriøs, så er hun i den grad et dejligt menneske at snakke med.
Så slutresultatet er 3½ måneds statsfinansieret ekstra ferie op til min pension, samt en positiv oplevelse af jobcentret i Kolding. 😃
Med feriehilsen
Ernst
tilføjet af

Rart at se, nogle der bruger de "rigtige"

paragraffer. Det virker nogle gange som om de har to sæt. Et "sund fornuft" og et "lad os chikanere en borger" Jeg kender et lignende tilfælde, der resulterede i straksaktivering, for "ellers kunne han jo ikke nå det". Han fik også at vide, han naturligvis var velkommen til at klage over afgørelsen. Behandlingstid 7 måneder... LOL. Det var så Slagelses jobcenter.
tilføjet af

Vi er alle tossede

Ganske som i filmen af samme navn med Keld og Dirch, den med torskegildet
Hun må jo ikke skrive i Din journal at Du går på pension og derfor skal totalfredes 🙂
Det samme da jeg var til et økonomimøde, også hos en flot moden kvinde. Hun opdagede at jeg havde en latterlig lille pension et eller andet sted og udbad sig nærmere oplysninger, jeg sagde så at det jo ikke aktuelt.
Hun sagde så med et smil at hun altså fik de interne revisorer på nakken hvis hun negligerede noget.
tilføjet af

Der er ingen elefanter på Sjælland!

Nu har jeg sådan set ingen bemærkninger til denne tråd, da min egen sag var med andre problemstillinger, men jeg kender udmærket filmen og har den selv og lært af den, også lært af "Gøgereden" som jeg også har.
Her at alt kan manipuleres med forhastede konklusioner, og kan man ikke finde anden løsning, så kan man altid sende folk til en tossedoktor. Dette mer Erik i Krønniken, der valgte selvmord frem for indlæggelse på "Nordvang" er det samme i yderste konsékvens
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.