116tilføjet af

Nummer to ??

Jeg vil gerne have jeres hjælp ...
Jeg er forelsket i denne her fantastiske fyr... han har en kæreste ... som han agter at blive sammen med ... men jeg har nu "muligheden" for ligesom at være nummer to, hvis man kan sige det ... Han vil gerne være sammen med mig, men vil blive sammen med hende...
Hvad gør jeg?? Tager jeg hvad jeg kan få, eller skal jeg bare skynde mig at trække mig tilbage... han er simpelthen min drømmefyr ...
tilføjet af

drømmefyr??

Hvordan kan en fyr der er villig til at være sin kæreste utro, være din drømmefyr? Han lyder absolut ikke som en drømmefyr..
tilføjet af

...

Jeg kan godt forstå din holdning ... og det lyder måske lidt mærkeligt, men han er simpelthen den sødeste ... -de har det man kan kalde et "åbent forhold" ...
tilføjet af

Hej 'Lisette

Skynd dig at glemme ham, han er ikke din og vil sandsynligvis aldrig blive det.
Ved at være sammen med ham, ødelægger du en masse ikke bare for hans kæreste og ham, men bestemt også for dig selv.
Forestil dig at vente dag ind og dag ud på at han lige har en time tilover til dig, vil sige at det er ikke det værd, der findes også en til dig derude et sted.
Så kom videre istedet for at vente på en der allerede har besluttet sig for kun at bruge dig.
tilføjet af

mille

som alle perkerne så kan danske mænd også godt li at ha to dåser
tilføjet af

Gør det

Tag dog hvad du kan få, du kan måske presse den anden ud ved at være rigtig fræk, og give ham hvad han rigtig kan lide.
tilføjet af

Men husk!!

Det kan ikke siges for tit.....husk altid at lave et godt måltid mad til ham og køb en stor dyr gave. Så har du måske en chance.
tilføjet af

sat på reservebænken

et kedeligt sated at blive placeret.ummie
Hvad vil du dog med en mand, der har 2 kærester samtidig?
Manden er sgu da dybt åndssvag.
og så er du en forfærdelig hykler overfor hans rigtige kæreste, som du åbenlyst snyder.
tilføjet af

Ville du selv kalde ham din drømmefyr?

Jeg kan godt se dit problem, men prøv at se det fra kærestens side... Ville du blive særlig begejstret for at din kæreste bollede udenom? Sådan noget med "sidespring" eller elskere kommer der aldrig noget godt ud af, så pas på med det. Hvor sød og dejlig og drømmefyrs agtig han så ellers er, så lad ham være. Det er kun fjolser der tilbyder andre kvinder sådan noget.
Jeg ville blive stik ragende tosset hvis jeg fandt ud af at min kæreste havde en nr. 2. Han ville ryge ud lige på stedet, lige gyldigt hvor "åbent" vores forhold var!
Jeg undrer mig over du overhovedet overvejer det!
Håber du tænker dig godt om før du beslutter dig for at gøre det.
tilføjet af

Øhhhh

Ja lige indtil deres "forhold" igen blev hverdag og man muligvis ikke havde lyst til sex 5 gange dagligt, så kunne han begynde at se sig om efter en 3.
tilføjet af

GLAM HAM!

Enig - GLEM HAM!
Han er ikke god nok til dig. Tænk hvis du var sammen med ham og han droppede hans nuværende kæreste pga. det, tror du så ikke han vil lave det samme nummer med dig også?
tilføjet af

GLAM HAM!

Enig - GLEM HAM!
Han er ikke god nok til dig. Tænk hvis du var sammen med ham og han droppede hans nuværende kæreste pga. det, tror du så ikke han vil lave det samme nummer med dig også?
tilføjet af

Tag hvad du kan få

Alle mænd har krav på en elskerinde.
Elskerinden får det bedste af manden, men må affinde sig med at sidde alene juleaften.
tilføjet af

NEJ!

hey! jeg ved hvordan du har det, jeg troede oz at jeg havde mødt min drømmefyr,men da han fandt en anden og ville være sammen med hende,men oz med mig! så var der noget som slog mig?? HVIS han havde ku li mig 120% så havde han nok valgt mig frem fra hende! så det bedste du kan gøre er at holde dig langt fra ham! held og lykke...
tilføjet af

Hmm kalder du det drømme fyren??

det er dejligt at være forelsket og mange fyre kan få os til helt at glemme alt andet og se bort fra alt de dårlige. Kærlighed gør blind. Ærligt synes jeg du skal droppe ham. han er villig til at være utro så er han ikke noget værd. hans følser for dig kan umuligt være noget særligt hvis han ikke vil give slip på sin kæreste. og hvad hvis han forlader hende for din skyld er du så villig til at dele ham med en anden næste gang han skal ha sig en elskerinde?
tilføjet af

Åbent forhold?

Jeg tror at du er lidt naiv, når du skriver at de har et åbent forhold. Er det noget han siger og har han i så fald fortalt sin kæreste at han har dig? Tror du at han ville acceptere at hans kæreste havde et forhold ved siden af med en anden? Og hvis han er sin nuværende kæreste utro - hvorfor skulle han så ikke være det overfor dig hvis det en bliver jer - hvilket der dog ikke er meget der tyder på. Og hvis du ikke kan regne med ham nu - hvornår tror du så at du kan?
Jeg tror at du skal beskytte dig selv og se at komme videre. I forelskelsens lys er det svært at have en sund dømmekraft, men jeg tror godt at du ved at det forhold ikke er sundt for dig.
Held & lykke
tilføjet af

Hmm drømmefyren... nope!

det er dejligt at være forelsket og mange fyre kan få os til helt at glemme alt andet og se bort fra alt de dårlige. Kærlighed gør blind. Ærligt synes jeg du skal droppe ham. han er villig til at være utro så er han ikke noget værd. hans følser for dig kan umuligt være noget særligt hvis han ikke vil give slip på sin kæreste. og hvad hvis han forlader hende for din skyld er du så villig til at dele ham med en anden næste gang han skal ha sig en elskerinde?
tilføjet af

Drømmefyr til deling??

Hej Lisette.
Hvis jeg var dig, ville jeg pakke mine sydfrugter og skynde mig at gå.
Det er muligt han er din drømmefyr, men har du drømt om at skulle dele ham?
Jeg er sikker på, du er mere værd end at skulle finde dig i at være nummer to. Og hvis han er sin kæreste utro med dig, hvordan kan du så være sikker på, at du faktisk er nummer 2?!
Jeg synes, du kan forlange han skal vælge, han kan heller ikke blæse og have mel i munden samtidigt, og jeg synes ikke, du skal give ham chancen.
Du er meget mere værd.
Held og lykke med det.
tilføjet af

Dit valg...

Hej... Kan du ikke høre hvor dumt det egentlig høres ud?
Skal du tilsidde sætte alle dine behov for at kunne dække hans store behov til sex? Han lyder godt nok som enhver mand, alt for sex...
Hvis det er kærlighed du søger så får du det ikke hos ham, og jeg tror du ved det godt... Men det er dit eget valg og gør det der føles rigtig, måske er det forkert, men det finder du ud af da du har truffet dit valg...
Håber du gør det rigtige... :)
tilføjet af

ja, hvor mange skal man være om at dele en drømmefyren.

ja jeg kan kun give ovenstående ret. og hvis han er "villig" til at dele med en, hvordan kan man så vide at der ikke er flere med i delingen.
drop ham og find en der kun er interesseret i dig, og kun dig. og ja det er selvfølgelig lettere sagt end gjort, når man nu er forelseket.
tilføjet af

hva syns du?

hey
jeg er selv en pige med et forhold til en fyr der har kæreste på i forvejen. jeg er altid i vildt godt humør når jeg er sammen med ham, men i modsætning til dig forventer jeg ikke noget af ham... jeg nyder det bare så længe det varer. tror aldrig jeg kunne finde på at få kan som kæreste hvis han du droppede hende derhjemme. once a cheater, always a cheater...
derfor syns jeg bare at du skal have det sjovt så lange det varer. de fleste ved jo godt at ny-forelskelse ikke varer evigt alligevel, og når den tid kommer kan du jo begynde at se dig om efter noget nyt. jeg ved ikke om du har dårlig samvittighed over det, men hvorfor ikke leve lidt på kanten engang imellem. verden er sgu ikke for smuk i forvejen, så hvorfor ikke være lidt egoistisk og få det bedste ud af det!?
tilføjet af

hvad drømmer du OM?

Tja, det kommer jo an på hvad du drømmer OM. Har han lækkert hår, god røv, smukke øjne? Nå! Så vær du bare nummer to, ud af en række der bliver længere og længere.Men hvis du drømmer om fed personlighed, ansvarlighed, gode nære oplevelser der bare er jeres og et langtidsholbart venskab, så er han nok ikke den rette. Så hvad drømmer du OM, Lisette?
tilføjet af

Nummer 2 taber altid

Drop den fyr, han er ikke værd at samle på. Hvis han vil have dig må han også være klar til at forlade sin nuværende.
Uanset hvad så kan man ikke starte noget nyt før man har afsluttet det gamle.
Vær åben, der findes en bedre mand til dig et sted derude.
Held og lykke
Hanne Keis
tilføjet af

Forventer??

Jeg forventer ikke noget af ham, jeg ved jo hvor han står, og som flere herinde har påpeget ved jeg jo ikke om jeg er nummer to eller syv.... jeg har ikke dårlig samvittighed overfor hverken hende eller ham...
tilføjet af

Ven

Det er lige nøjagtig hans personlighed og ikke hans udseende jeg er faldet for... vi er ret gode venner, og jeg er rigtig glad for ham... vi har så været sammen og det har bestemt ikke gjort noget værre... vi snakker bare endnu bedre sammen og har det endnu bedre sammen ...
tilføjet af

Et godt råd..

DROP DET !!!
Inden længet sidder du og venter, og venter og venter - går ingen steder af frygt for at han skal komme eller ringe mens du er væk. Dine andre venner bliver trætte af dig - du vil aldrig være sammen med dem , for tænk nu hvis "han" skulle få brug for dine seviceydelser mens du er sammen med dem.
Tro mig - du vil ikke kun være nr. 2 - du vil være den allersidste, så længe han har flere i sit harem.
Og han sidder og griner sin r.. i laser,for han har det fuldstændig som han vil have dig.
UD MED HAM
en der taler af erfaring!!
tilføjet af

ok så

Tja, så må du være klar til at acceptere, at han ikke just lider af forstørret trofastheds-gén. Det er en del af ham, og hvis du kan leve med det og kæreste nr. 1 også kan, så er der vel ingen ben i det. Men sig mig lige, hvorfor vil du have hjælp?
tilføjet af

malte

hvorfor så ikke have det sjovt så længe det vare!? jeg lægger stor vægt på livskvalitet, og for mig er det at være glad... dvs. jo flere ting der gør mig glad, jo højere livskvalitet.
så hvis det også gør dig glad, viser du verden din gode side, og det er måske det der skal til at dén rigtige få øje på dig, for som du selv siger så er din nuværende fyr ikke fremtiden
tilføjet af

Fordi...

Jeg ville gerne høres jeres mening om hvad jeg skulle gøre - det er noget med fornuft og følelser .. hvor jeg jo i øjeblikket mest ser på følelserne ...
tilføjet af

kun billige kvinder lader sig nøje

Ville du selv gerne være som har en utro kæreste? Ville du virkelig gerne behandles på den måde? At du kan få dig selv til bare at tænke tanken, at det er i orden at være den anden kvinde, giver mig kvalme. Jeg fatter virkelig ikke, kvinder som synes det er okay, at det er fedt at gå ind og ødelægge et forhold mere end det er i forvejen. Hvis han ikke vil forlade hans kæreste, er han så værd at samle på? Vil du gerne gå rundt med en dårlig smag i munden, for helt ærlig, tror du ikke at du sårer hans kærestes følelser, når hun engang finder ud af det?
Find dog en mand der vil ha' dig - og KUN dig! Hvad skal du med en som kun vil have din krop når det kommer til stykket. Lad være med at nøjes. Jeg er ked af at sige det, men kun billige kvinder lader sig nøje.
tilføjet af

Jo tak.

Du skal bare være nummer to, din kælling!!!!
Ha ha. Mænd længe leve.
tilføjet af

tilbage til virkeligheden

kun naive kvinder tror at mænd ikke er utro...
tilføjet af

HVOR ER DU

DOG ET UALMINDELIG UTILTALENDE SVIN!!
tilføjet af

Glem ham....

Tro mig:
Du er og bliver nr. 2 og det er ingen tjent med.
Det er de færreste mænd der går fra deres koner/kærester. Men mange mænd har gerne mere end hende der hjemme.
Lige nu er han drømmefyren.... men er han nu også det. Han er jo uærlig overfor hende derhjemme og er din drømmefyr en person der er uærlig? Nej vel.
Når man er forelsket er man i et stade af nærmest psykotisk tilstand - man kan ikke se fejlene (vil ikke se fejlene).
Glem ham nu.... ikke i morgen. Forude venter en ærlig og dejlig mand også til dig.
Om f.eks. 3 år fatter du ikke at du lod dig "rive med".
tilføjet af

held og lykke, hvad du end vælger

Hej Lisette
Smutter ud af debatten nu, skal på ferie.
Held og lykke, du får mange "gode råd", husk så at løsningen skal du finde inde i dig selv.
tilføjet af

Drømmefyren

Jeg ved nøjagtigt hvordan du har det, har selv været i samme båd.
Gør det - ved det ikke er pænt - men hvem er det der er den værste lige nu? drømmefyren.............
Måske kan det tænkes at det forhold han er i ikke er helt godt - for så ville han vil ikke gøre det.
Jeg kan kun sige tag hvad du kan få - at være nr. 2 er ikke altid dårligt - tværdigmod - måske er du heldig at få en masse god sex uden de store forpligtelser. Jeg har aldrig fortrudt og ville gøre det igen.
tilføjet af

vel du dele ham når du så endelig bliver nr. 1

hvis du nogen sinde bliver nr. 1 for så vel han da sikkert fortsætte som han gør nu.
men syndes du er for langt ude find dog en du kan stole på, og som du fortjener.
hilsen charlotte
tilføjet af

Samme båd.... Gå efter det

Hej Lisette.
Så lige dit indlæg du har skrevet og jeg må sige at det lige så godt kunne ha været mig der havde skrevet det, jeg står i samme situation og har gjort det efter hånden et par mdr. Jeg har ligesom dig mødt den her helt fantastiske fyr, som simpelthent bare er så super dejlig, han er ældre end jeg er, men ikke så forfærdeligt meget, men hovedsagen er at han også har en kæreste og heller ikke agter at gå fra hende, men også gerne vil være sammen med mig, men som han siger så, holder han jo også af hende og det har været hans liv gennem et længere stykke tid, så han kan ikke bare smide det væk. Det kan jeg udenmærket godt forstå. jeg har været meget i tvivl om, hvad jeg skulle gøre om jeg skulle stoppe mens legen er god eller hvad jeg skal, men jeg har valgt at lade det være som det er. Jeg har fortalt ham, hvad jeg føler for ham, så det er han klar over og så må det værre op til ham hvad der vidre skal ske.
Mange vil sikkert mene at det er forkert at være sammen med en andes mand og det er det da også, jeg har selv prøvet at ha en kæreste der var utro og det er ikke sjovt, så egentlig så har jeg det heller ikke særlig godt med at være med til utroskab, men nu er det en gang sådan at jeg elsker denne mand og at jeg ville dele resten af mit liv med ham, hvis det skulle komme til det. Jeg trøster mig lidt med at man ikke selv er herre over sine egnge følser, jeg har ikke selv valgt at forelske mig i ham , men nu blev det engang sådan og så er der nok en meníng med det. Og desuden var det også ham der startede det hele, det var ham der startede med at gramse på mig og kysse mig en dag, så som jeg ser det så har jeg ikke nogen grund til skyldfølse.
Så til dig Lisette vil jeg bare sige: Gå efter det, hvis du mener han er manden i det liv, så vær ligeglad med hvad andre siger og tænker om det. Og hvis han også gerne vil have dig, i er jo bare to ganske almindelige mennesker som er forelsket det er det ingen skam i. Så gå efter det. Intet holder evigt, så jeg tror på at en dag vil han blive din, han vil indse hvor dejlig du er og vil være med dig.
Jer der læser dette lige nu vil nok tænke hvordan kan hun, men det er egentlig ikke så svært, når man elsker nogen højt nok.
tilføjet af

Tja

Hvis du kan lade være med at forelske dig (det har du vist allerede gjort) og kan se det som en du har mens du venter på ham den HELT rigtige, så tag hvad du kan få. Du lyder ret ung, så du har muligheder nok og år nok. Lad være med at gå og vente på at han liiige ringer, liiige har 5 minutter til dig, liiige skal gøre noget sammen med kæresten først, liiiige skal til familiefest osv osv - inden han har tid til dig. Tro mig, han bruger dig kun fordi det er spændende og som en anden skrev, hvis han er sin kæreste utro, hvad ville han så ikke også være overfor dig hvis han var "din". Jeg kunne forstå hvis han havde en meget syg kone, overhovedet virkelig ikke fik noget elskov, men det er sikkert ikke tilfældet- han vil bare overbevise sig selv om at man både kan blæse og have mel i munden og at det går godt. Du er for meget værd til sådan en fyr. Ihvertfald til at du går og venter på ham, for du får ham aldrig helt!! Så kan han være aldrig så sød, bare vent til du begynder at klage over at i har for lidt tid sammen! Held og lykke - brug din fornuft inden du kommer for dybt ind i det. Venlig hilsen en som selv har prøvet det.
tilføjet af

ALDRIG....

Nu ligger landet bare sådan at jeg er forelsket i ham og der er ikke noget med at han lige ringer og siger jeg har 5 min nu, skal vi ses. vi bruger meget tid sammen, både i hverdage og i weekender. Jeg kender hans kæreste og vi snakker egentlig godt sammen. Men hvad hun ikke ved har hun heller ikke ondt af. Jeg har været sammen med så mange forskellige tyber fyre og jeg har ALDRIG følt for nogen, sådan som jeg føler for ham og ja jeg er da godt klar over at hvis han er sin kæreste utro nu, hvorfor skulle han så ikke også være det over for mig, hvis det en dag skulle komme så langt, hvilket jeg håber at det gør. jeg har ikke lyst til gå ud af dette endnu, som du selv siger jeg har hele livet foran mig, så hvorfor ikke opleve noget mens man kan. og så vil jeg bare lige sige at jeg har på ingen måder været i seng med manden,så der må jo værre andre ting der trækker, for han ved godt at jeg hverken kan eller vil gå i seng med ham.
tilføjet af

har du ingen samvittighed

Fordi det lyder ikke som om du har...
Og desuden bliver du aldrig lykkelig som nummer 2...
tilføjet af

nyd det

Nyd det så længe det varer og tænk på, at dig er han sammen med fordi han har lyst og kun derfor, ikke fordi det er det nemmeste for ham. tværtimod.
På et tidspunkt gider du det sikkert ikke mere fordi det er for hårdt (har selv prøvet det to gange og det er sgu hårdt), men når du så siger stop kan det være at han er blevet så glad og sikker på dig, at han for alvor vil ha det skal være jer. det kan selvfølgelig også være at han blir hos kæresten, men prøv at se hvad der sker. hvis man ikke prøver, så vinder man heller ikke.
hilsen stine
P.s. husk at være glad og lade være med at brokke dig, så vinder du meget...
tilføjet af

Lige mine ord.

Hej...
Det er lige det jeg mener, hvis man ikke tager nogen chancer her i livet så kommer, man ingen vejne..
Jeg tror ikke at jeg bliber træt af ham sådan lige med det samme, det hele er så nyt endnu.
Jeg kunne heller aldrig nogen sinde komme i tanke om stille et valg op over for ham der hedder mig eller hende, ikke fordi jeg er bange for at han ikke vælger mig, men fordi at hun er trods alt en stor del af hans liv og han skal da også have tid til at finde ud af hvad det er han gerne vil. og så må jeg indrømme at jeg godt kan lide den spænding der er i det, går det eller går det ikke, blive vi opdaget eller bliver vi det ikke... Det er lidt lige som at lege med ilden.
tilføjet af

sandheden er

skvaddernosse i padborg
tilføjet af

Hvorfor???

Hvorfor skulle dette gøre hende til en luder???
Hun er forelsket, men nu er det tilfældigvis sådan at ham hun er forelsket i har en anden, men det gør hende vel ikke til en luder??? Det
I tilfælde af at det skulle være sandt, jamen så er jeg også en luder, så er der mange der er en luder, vi har vel alle prøvet at have et godt øje til en man ved har kæreste om ikke andet så for spæningens skyld, kan jeg eller kan jeg ikke...
Så nej, du tager fejl hun er ikk en luder.
tilføjet af

hvorfor

Hvorfor synes du det er ok at være nr to? hvorfor synes du ikke at du er så dejlig at han burde vælge dig fremfor hende?
hvorfor synes du det er ok at han er sin kæreste utro? ville du have ham som kæreste når du ved at han har den indstilling?
Glem ham, han lyder ikke til at være værd at samle på...
mille
tilføjet af

Hvad i himlens

navn er det dog for et lalleglad, logrende vrikkelam du vil gøre os piger til med sådan en tåbelig slut bemærkning.
Vor herre bevares! Hav dog lidt selvkritik og lad være med at udstille din stupiditet på denne måde.
tilføjet af

lige meget????

kan det ikke være lige meget hvor mange mere der er med i dette, hvis hun har det godt med ham og føler sig tryg.
tilføjet af

Prøv det

det er nok svært at forstå hva???
Prøv det og du vil vide hvad jeg mener!!!!
tilføjet af

Nu hvor jeg har

forstået hvad dit erhverv må være, giver det meget mere mening!!!!!!!! Hvor meget får han tilbage på en 5´er?
tilføjet af

Problemer , problemer.

Sådan et forhold kan kun give problemer. Find dig dog en anden fyr , der er enormt mange der søger.www.love.dk
tilføjet af

hallooo...

syns du ikk selv at det er lidt naivt at tror at de fleste mænd bliver siddende derhjemme, for at stirre dig dybt i øjnene og fortælle dig hvor meget han elsker dig. man skal trods alt være to for at være utro, og måske en utro mand også siger lidt om konen (<--- lidt kedelig måske)!
tilføjet af

Er det mit indlæg

du her svarer på??
tilføjet af

En rigtig mand vælger

Jeg har heller aldrig udtalt mig om, hvorvidt mænd er utro eller ej. Mange mænd er det, om man vil det eller ej. Men at tro, at det er okay, at være den, som han er utro med, er da ganske forkert. Hvis han vil hende noget udover hendes krop, går jeg udfra at han er så meget mand, at han kan vælge.
tilføjet af

Har du overvejet....

- at du måske føler det for ham du gør, fordi han er uopnåelig???
Jeg har været lidt i samme båd som dig engang. Bortset fra at man mand havde været gift i 23 år på det tidspunkt og havde 3 børn. Jeg vidste, at han aldrig ville gå fra konen, og jeg troede i starten, at det ville være fint nok for mig, fordi jeg ikke på det tidspunkt havde tid til en fast kæreste.
Men jeg måtte på et tidspunkt erkende, at han havde sat en hel del følelser igang i mig, hvorfor jeg også sluttede det på et tidspunkt.
Set i bakspejlet blev følelserne egentlig sat i gang fordi han netop var uopnåelig. Nu her efterfølgende (vi ses stadig af og til rent venskabeligt sammen med mange andre folk) kan jeg ikke forstå hvad jeg så i ham. Forelsket var jeg ikke. Men tanken om, at jeg ikke kunne få ham, hvis jeg ville, var alligevel nok til at sætte nogle følelser igang, som jeg misforstod og opfattede som forelskelse.
Din fyr går aldrig fra kæresten - i hvert fald ikke så længe han ved hvor han har dig. Han får jo lige hvad han peger på.
Hvis du virkeligt vil finde ud af hvor du står, så gør du det bedst ved at droppe ham i stedet for bare at følge hans mindste vink. Hvis han virkeligt føler noget for dig, så vil han også tage initiativ til noget hvis du dropper ham.
Held og lykke fremover.
tilføjet af

Mig

Jeg kendte faktisk engang et par der levede i et åbent forhold, de fortalte hinanden hvad de lavede, og accepterede det. personligt ville jeg ikke selv kunne leve i et åbent forhold, men folk er jo forskellige.
tilføjet af

Løsning: Holder nallerne væk

Det er meget enkelt.
Så længe han ikke kan nosse sig sammen til at gøre det forbi med sin kone så holder du nallerne væk.
Du ville jo heller ikke bryde dig om at du havde en mand som gik og bollede uden om vel.
Desuden er du SIKKER på at han elsker dig eller er det bare sex for ham. Ja, han giver dig blomster og siger at han elsker dig og alt det der. Det kunne jeg også finde ud af hvis jeg havde behovet og iøvrigt havde en lidt dårlig moral (og det har en utro mand vel pr. definition).
Mvh Jacob
tilføjet af

nr . to

kære...
Du og alle andre er værdig til at være nr. et. Jeg ved, at mange spindes ind i bedrag om åbne forhold, inspiration til forholdet og hvad man ellers kalder utroskab, men det er blændværk.
Du har brug for at vælge hvad du vil uden at gå på kompromi, og selvfølgelig skal du ikke sige ja til en mand som vil blæse og have mel i munden samtidig.
Et parforhold er også hårdt arbejde som lønner sig, men når det er sværest, er det altafgørende, at man har hinandens trofasthed for at bevare tilliden og troværdigheden.
Din drømmefyr findes derude, men ham du nævner er det næppe.
held & lykke
tilføjet af

Hvilken kujon!!

Hej lisette. Glem ham, og gør det nu-han er ikke på nogen måde umagen eller følelserne værd! Og folk om kritisere Lisette-ta jer dog sammen!!!Det er sq da ik hende der er nogen utro, og hun har ikke nogen grund til at ha dårlig samvittighed eller føle sig som en luder...Typisk mandschauvenisme!!
Men han er ikke en drømmefyr, når han ikke vil forlade sin kæreste-så længe han ikke er gift og har børn, er der jo ikke nogen grund til at blive hos hende hvis han er forelsket i dig...Vel?Så inderst inde er han sq nok ik så vild med dig...
tilføjet af

Træk dig tilbage...

og det skal være meget hurtigt... Er der noget som jeg virklelig ikke kan fordrage er dem som ikke kan nøjes med en.. Og det er begge parter som det gælder!
Der skal nok være en anden "drømmefyr" til dig. Vent heller på ham...
Pøj pøj
tilføjet af

så dindrømmefyr er en optaget fyr?!

helt ærligt.
Er det det du drømmer om?
En mand der laver sidespring, og gerne vil have to ad gangen?
- velbekomme...
PS - du ku lige tænke over den fortræd du gør hans kone ved at indleder noget med ham...
tilføjet af

Stop det!!!

Forlad ham med det samme! For det første er en fyr der ikke kan bestemme sig, ikke værd at vente på. Og for det andet ødelægger du livet for ham og kæresten! Har selv en forælder der har haft en anden, og det har ødelagt HELE min familie! Så stop det lige med det samme! Har simpelthen ikke andet at sige!!
tilføjet af

Stop det!!!

Forlad ham med det samme! For det første er en fyr der ikke kan bestemme sig, ikke værd at vente på. Og for det andet ødelægger du livet for ham og kæresten! Har selv en forælder der har haft en anden, og det har ødelagt HELE min familie! Så stop det lige med det samme! Har simpelthen ikke andet at sige!!
tilføjet af

Nej!!!

hej Lisette.
Det er åbentbart DIN drømme fyr, men DU er desværre nok ikke HANS drømme pige eftersom han ikke vil opgive ALT for dig. Ved godt det lyder barsk, men tro mig jeg har prøvet det. Måske hvis du siger at du ikke vil mere og så bare går, så efter et par uger kommer han tilbage eller måske finder du en ny fyr som virkelig vil ofre ALT for dig!!
Det er da forsøget værd! håber du kan bruge mine råd.
Kram Tania
tilføjet af

elskerinden

hejjjj jeg synes at du skal vente lidt med tage ham end til han ik gider og være sammen mere med ham og kan du tage ham for det har jeg prøvet med en fyr somjeg godt kunne lide
tilføjet af

Selvværd

Forelsker man sig for spændingens skyld. Undskyld jeg spørger, er det ikke andet end en tur på karrusellen du er ude efter. Ja så fortjener du også en mand der tager hvad tilbyder sig. Husk at når han engang forlader den anden, hvis du er heldig bliver han hos hende, så vil der komme en anden kvinde der kun er ude på lidt spænding, og så hopper han på karrusellen igen. Der er det jo så så heldig, at du syntes at det er noget så spændende, at din kæreste falder for andre kvinder.
Vågn dog op lille du og få gjort noget ved dit selvværd, så du ikke længere vil nøjes, med spænding men tør gribe efter den ægte vare. Den skal man gøre sig fortjent til.
Hilsen clementina
tilføjet af

Spring dog på ham

Tag det som en oplevelse, og vær sammen med ham til du ikke gider ham mere. Sådan har han det jo nok også med dig, siden han ikke gider opgive sin kæreste.....
tilføjet af

Kunne du leve med at din kæreste havde en anden?

Jeg syntes at du skulle tag og komme ned på jorden! Hvordan ville du have det hvis du havde en kæreste og han pludselig fandt sig en anden? Har du tænkt på andet end dig selv i denne sag? Eller rettere, har du tænkt nok på dig selv i denne sag. Er det moralsk forsvarligt, kunne du selv leve med at din kæreste har en anden kvinde? Er du ikke bare lidt for opmærksomheds søgende til at være helt sund og rask? Har du talt med hans kærest, hvordan syntes hun om det? Man har hørt om jalousi-drab før. Man går ikke bare og træder på andres følelser! Det kan være ret farligt! Har du ikke mistet jordforbindelsen i denne sag? Har dine "venner" hidset dig op til dette på en eller anden måde, eller er der et punkt du ikke giver dig selv nok opmærksomhed på, siden du søger opmærksomhed på denne måde!? Jeg foreslår dig at tale med ham og hans nuværende kæreste, hvis du tør, så i tre i samme rum kan få afklaret hvor i står. Ellers syntes jeg det er noget lumpent noget hvis i skal gå og bolle hinanden bag den 3. s' ryg!
Venlige hilsener
jfkp
tilføjet af

kedelig

De eneste mænd der har kedelige koner er kedelige mænd. Det var dog den mest lammesyge undskyldning jeg længe har hørt som alibi for utroskab.
Hvem fanden har ansvaret for at du finder din ægtefælle interessant. Ja nemlig dig. Hvad gor du for at få liv i ægteskabet? Garanteret ingenting, hvis du ikke ser det som et samlet ansvar at der er liv og energi tilstede i ægtesengen. Det kan jo være fordi du er ham der gir 3 ryk og en aflevering. Ja så må du jo ud i byen og bevise at du kan noget mere, for så kan jeg godt forstå at hun hellere vil sove. Så frem med romantikken på din kone, så vil du få samme resultat som hos hende der har så lavt et selvværd at hun tager en mand der lige skal ud og bekræftes.
clementina
tilføjet af

SOLGRYN

SOLGRYN SMAGER DÅRLIGT
tilføjet af

du har ret

Nu du selv siger det
tilføjet af

NEJ, HOLD FINGRENE VÆK!!!

Man holder fingrene væk fra en mand, som allerede har en kæreste, forlovede eller kone!!!! Det kan der slet ikke sættes spørgsmålstegn ved!!!! Så hold dig væk, dame!!!!
Han skulle virkelig også skamme sig!!!!!
tilføjet af

Du HAR SELV svaret

Når du skriver her, så er du dybt inde i dig selv nok også klar over hvad du _skal_ gøre...nemlig det eneste rigtige for DIG...slå den fyr ud af tankerne.
Du har IKKE mødt drømmefyren, men en fyr som åbentbart syntes det er ok at være sin kæreste og DIG utro, og hvem siger du er/blir den eneste måske der osse findes en nr 3.
Den "mand" er ikke værd at ofre noget som helst på og da slet ikke kærlighed, noget han åbentbart heller ikke indeholder.
Du burde være mere værd end at blive nr.2..og TRO mig jeg HAR prøvet det, det er IKKE værd at gå igennem, uanset hvad fyren så bilder dig ind.
Brug dit hoved og fornuft, sæt dig i kærestens sted og flygt langt væk fra ham.
held og lykke på din vej, drømmefyren findes derude du har bare ikk mødt ham endnu!
tilføjet af

Det kan blive dig.....

..der bliver den forsmåede part næste gang..hvis det bliver jer altså.
Når han er sin kæreste utro med dig, kan han også blive dig utro en dag..hold dig væk fra ham, det er da for luset af jer begge to.
Du lyder både til at være dum, naiv og meget enfoldig.
Det siger mindst ligeså meget om dig selv, som det gør om ham..måske fortjener i hinanden.
tilføjet af

LEV NU !!!!!!!

Hej nr2
Jeh har samme problem som dig og ved hvor svært det er, men jeg syndtes at du skal gøre det samme som mig. LEV I NU!!!!! Og nyd ham så længe du kan, man har jo lov til at håbe på set bedste, det gør jeg
tilføjet af

Stop hykleriet

Nu må i fame holde op. Livet handler om reproduktion og det øregas med den eneste ene, er simpelthen noget fis. Dusk ham og nyd det så længe det varer. Der er alligevel ingen i det her land som kan få et forhold til at fungere hele livet igennem og dem som bliver er hinanden utro. Vi er dyr, som skal sprede vores gener og mister derfor interesse for partneren efter noget tid, hvorefter vi så kommer med alle mulige civiliserede undskyldninger hvorfor det gik som det gik...og det er til at kaste op af at høre på. Carpe diem og drop hykleriet !!
tilføjet af

Kvinde, hvad er der galt med dig?

Hvad er der galt med dig?
Du overskrider to af de værste spilleregler, dels at du indgår aftaler med en optaget mand, og dels, at du overvejer at indgå et type forhold af den slags?
Der må være noget galt med din selvtillid, siden du kan overveje den slags løsning?
Rene linjer
Hold dig fra andres mænd
Værdsæt dig selv, så du ved, du er det hele værd
(men handl osse efter det)
tilføjet af

Man holder sig væk - er han utro med hende, bliver han sikkert også dig utro.

...så kort kan det siges: man holder sig væk - er han utro med hende, bliver han sikkert også dig utro.
tilføjet af

Pas på dig selv

Hej...
Først vil jeg sige at jeg har stået i din situation, jeg kender til følelserne og frustrationerne. Jeg var også vildt forelsket, jeg ville endda giftes med ham. Men efterhånden gik det ned ad bakke. Det ødelagde mig fuldstændig. Ingen kan holde til at være nr 2 i længden. Det ødelagde min selvtillid hele tiden at blive mindet om at der var en der var vigtigere end mig, at han tog fra mit hjem til hendes hjem.. Og jeg havde det også helt vildt dårligt med at såre hende (da hun fandt ud af det). Det korte af det lange er, at jeg sagde stop. Jeg fandt ud af at jeg var for god til det liv.
Jeg synes du skal kigge på dig selv og finde ud af om du vil finde dig i det. Er han virkelig så dejlig?? Er det sådan et forhold du vil have? Eller er det et forhold for kun to mennesker? Et forhold hvor din kæreste kan give dig ubetinget kærlighed. Den slags kærlighed synes jeg ikke man kan/skal dele med en anden kvinde.
Held og lykke.
tilføjet af

Hmm..

LAtså.. Efter mening.. Sååå.. Er han total lam!! En kvinde burde sgu være nok!! Sys sgu ikk han er det værd!! Og sys du må være skør hvis du tar ham!! Ka godt være man kun lever en gang!! Men.. Fy for den da!! Duu ka da fååå sååå meget bedre.. En som har dig til at være hans nr.1!! Og vil man ikk helst være nummer 1, hos manden man elsker?!?! Vill jeg altså!!!
tilføjet af

These are the basic facts of life...

En mand kan snildt have brug for flere kvinder.
En kvinde kan snildt have brug for flere mænd.
Der er folks egen sag om de vil have med sådan noget at gøre eller ikke, så længe de er ærlige overfor hinanden.
Attraction is human nature. If you can control it, good for you, if you can't, then you just can't...
tilføjet af

Alle er for gode til at være nr. 2

Du er helt sikkert bedre værd end at være nr. 2. Og hvis det skulle lykkedes dig at være nr. 1 en dag, hvad får dig så til at tro, at nissen ikke flytter med? Det smager lidt af en mand, som ikke kan finde ud af at få det hele i ét forhold.
tilføjet af

Elskerinde til en M i forhold

Glem ham - han er enten en - hæmningsløs tyr - der skal bekræftes over alt - og bliver ved hende der intet ved - eller er bange for at blive forladt !
Eller en Service medarbejder - som hvis han turde - godt ville have en dejlig kvinde som kæreste !
du skal blot - lære at kende dine egne behov - og se efter hvad du IRL vil !
tilføjet af

Nyd det mens....

Jeg vil bare sige nyd det mens det vare,for jeg vil ik sidde og spille klog,og sige at det er forkert det du gør,man kan ik styre sine egen følelser,og hvem har ik prøve at blive forelskede i en som er taget,jeg har ihvert fald prøve det nogen gange,og selv om jeg ik går ind for utroskab,så er det svært at sige nej tak.
Men jeg tror ik at du skal tro på at du får ham en dag,det jeg tror at han bliver i sit forhold og bare nyder/bruger dig,når tid og lyst er.
Hygge herfra!
tilføjet af

Drop ham..

- for han lyder som en der kun tænker på sig selv. Og det gør du også! Jeg har selv prøvet at have en kæreste der var mig utro. Nu har jeg en dejlig kæreste, men jeg er altid bange for at han også er mig utro... Så tænk også på hans kæreste!!!
tilføjet af

Skal, skal ikke.?

hej dig med det store problem.
vil først lige sige, du er ikke den eneste der har det sådan, jeg har selv prøvet det for 2 år siden. alt dette har du sikkert hørt 1000 gange før, og hva kan det hjælpe dig tænker du nok. vil dog alligevel prøve at sige lidt ud fra mine egne erfaringer. du er forelsket i denne fyr, han vil også have dig men vil ikke droppe sin kæreste.vil du lade dig nøje med en andenplads i hans hjerte? nej vel, hvis han virkelig var forelsket i dig, ville han droppe sin kæreste med det samme, men eftersom han ikke gør det må han jo stadig føle noget for hende, så for din egen skyld, så træk dig ud af det for du får det ikke godt med at være nummer 2, og du gør det samtidig lettere for ham hvis du siger: hende eller mig? for så har han noget at forholde sig til og da må han så finde ud af hva han vil.. træk dig tilbage ved det er svært, men i sidste ende også for din egen skyld, for ingen kan nøjes "med at være nr 2" hilsen en dreng på 16 år, som har oplevet præcis det samme før!!
tilføjet af

the recepie

Have fun. Is soon christmas. Have a Christmas fuck. Anyone else could stick their finger up in their ...!
tilføjet af

du vælger en gift mand

og brokker dig over at være nr 2?
det er for langt ude. Selvfølgelig er du nr 2. Manden er jo gift. Og find dig så en ikke optaget. Han er i øvrigt en gris at lave sidespring med dig overfor sin kone
tilføjet af

det kan være en holdning

Det kan være en holdning, jeg er ganske uenig
Hvis ikke forholdet, eller rettere partneren kan tilgodese ens ønsker, kan det være mere realistisk at se sig om efter en mand, (partner) der rummer og opfylder de ønsker, den enkelte nu må have.
De basale spilleregler er der, uanset om man argumenter dem eller ej
tilføjet af

øh...

det kan du have ret i... men nu er det sådan at jeg ikke er mand, men elskerinde...
tilføjet af

Hold dig fra ham

Lad være med at lade ham udnytte dig. Det vil være et forhold som ikke er tilgavn for dig i længden. Han må vælge dig eller hende, han kan ikke få begge dele. Du bliver også straks mere interessant, når han finder ud af at du ikke bare er der for ham, så skal han nok vælge.
Hilsen fra en som selv har prøvet at være 3. hjul
tilføjet af

hmmm

hvad ville du sige til du fandt ud af din kæreste havde en anden?????? hvor fedt er det over for hans nuværende at du er sammen med ham find dog din egen ...... drømme fyr eller ej.!!!!! FIND DIN EGEN!!!! eller vent til han blir single, hvis han nogensinde blir det....
tilføjet af

Glem ham

Glem ham og få et selvværd
tilføjet af

GÆLDER DET OGSÅ MIG?

jeg har næsten det samme problem... jeg er død forelsket i en af mine venner, men han har desværre en kæreste🙁han var vild med mig før han fandt sin kæreste, men først nu er jeg blevet vild med ham... vi flirter meget og jeg har fortalt ham hvad jeg føler. han blev smigret og sagde at hvis han ikke havde sin kæreste, ville det være os to... jeg ved ikke helt hvad jeg skal tro på og gøre... nogen der har et godt råd?
tilføjet af

HØR dog hvad manden siger

- hvis IKKE han havde sin kæreste.
Han HAR sin kæreste.
Og har helt tydeligt sagt til dig, at det er hende han har.
Så hvad er det lige du ikke ved hvad du skal tro om?
Tror mere du skal ville HØRE hvad han helt reelt har sagt til dig. Det er IKKE dig. Han HAR sin kæreste.
End of story.
Find nye græsgange.
Du kom for sent, sådan er det bare.
Find en anden. Han skal nok SELV komme hvis han en dag hellere vil dig end sin kæreste. Men det er ikke nu, og det har han sagt til dig.
tilføjet af

smut mens du kan

Hej dig
Jeg ved at det gør ondt men lad ham gå, det bliver kun dig hvis hans kæreste smider ham ud og så kan du bruges.
Hvis du er indstillet på at dele din drømmefyr med en anden så bliv bare ved ham.
Jeg ville ikke dele min drømme fyr med nogle andre pige for så måtte han vælge hvem han ville være sammen med.
Spørg dig selv hvordan du ville have det hvis du så ham med hans kæreste et sted hvor de gik hånd i hånd og kyssede og havde det sjovt sammen.
Det er noget det knuser ens hjerte og man ville ønske at det var en selv han gik med.
Find en der kun er din kæreste som du ikke skal dele med andre piger.
Held og lykke.
tilføjet af

der skal to til tango

Man er to om det.
Han er sku da ikke bedre og det er ikke hendes problem at hans kæreste ikke kan holde på ham.
Bare fordi det er pige så er det i orden at kalde hende en luder, du kender hende jo ikke så det ved du ikke en skid om hun er.
Måske skulle man fortælle ham hvor stor en nar han er, for det er jo ham der ikke har nok i en. så må det jo være ham der er en luder.
tilføjet af

falden...på vej op

har været sammen med en gift i nu næsten et år... prøvet at slutte det flere gange... og bliver ved... har holdt stand i et par mdr nu... men kæft, hvor er det svært... det er jo opstået af kærlighed, og den slags styrer man ikke bare lige, men desværre er den slags forhold ikke gensidig kærlighed, for så var det ikke et problem... så ville den utro vælge... mit råd: Hop af pinden, inden du involverer dig for meget, det burde jeg have gjort, og mange andre.... ingen er jo interesseret i at have en utro kæreste..
tilføjet af

smukke

jeg ville trække mig da jeg har prøvet at være den der sad til bage i det forhold og det gør ondt i meget længe så henne skal du også tænke på mener jeg!
tilføjet af

Tænk dig godt om..!!

Hej..
Tag det fra en som selv har været der.
Jeg var engang forelsket i en mand, som også havde kæreste på. Jeg ville bare have ham og det fik jeg også. Jeg var nrummer to i 2 år, og jo mere jeg var sammen med ham, jo mere forelsket blev jeg i ham..
Men jeg var jo KUN en han kom til når han hvade tid, og når han endelig kom var det kun nolge timer, og skulle han hjem til Kæresten igen ..
Det er hårdt og det er svært at komme ud af igen ..
Så mit råd til dig er at trække dig tilbage nu før der sker noget mellem jer. Du vil fortryde det og du vil have det utroligt dårligt med dig selv hvis der sker noget mellem jer.
HUSK HAN HAR EN KÆRESTE OG HAN FORLADER HENDE IKKE!!! Held og lykke.
tilføjet af

Det er da lidt for klamt?!

Drop det med det samme, det vil ikke holde på længere sigt! og det er også hammer klamt at gå med til utroskab. Utroskab er noget af det dummeste man kan være med til, om det er dig der er utro eller om det er din "elsker". Kæft det er klamt mand! Det ender altid dårligt, og kender i det der prinsip: En gang utro altid utro. TRO MIG, jeg har faktisk erfaring (Jeg har ikke selv været utro skal det lige siges).
Hvorfor kan man ikke bare holde sig til en? Jeg fatter det ikke.!! DROP DEM DER IKKE KUN HAR DIG!!! Han er jo nok også utro mod dig, når han har et andet forhold, og vil man finde sig i det? NEJ. Jeg ville føle mig totalt undertrykt, som om man var i en af de der jalla lande med flere koneri.
-Det er bare min mening...
Mette
tilføjet af

Eller hvad med nej!!

Du er da vidst en af de der "jeg har ingen ting mellem ørerne andet end sex" mænd. Ved du hvor mange kvinder der har lyst til at leve sammen med dig? 0 Ja nemlig 000000000,0000000...
Hvis du en dag finder en der finder sig i dit fis, er hun sikkert tudegrim, og hammer kedelig.
tilføjet af

Kender det alt for godt!!!!

Hej Lisette. Vi kender godt det med at være tiltrukket af fyre der har kæreste, det sjovt nok altid dem der er mest tiltrækkende;)
Vi har og er måske stadig vild med to fyre, som begge har kæreste på!! den ene har sjovt nok kommet sammen med en af vores fælles veninder, så det er virkeligt et problem!!! vi er højest sandsynligt ikke de bedste til at give råd!! de lover altid det ene og det andet, men det ender altså med at det er dig der bliver såret, vi ved det for vi har selv prøvet det!! så prøv og glem ham, og lad være med at finde en ny for hurtigt, for det tager tid at komme sig over at komme sig over en fyr, du åbenlyst er så forelsket i!!! håber du finder ud af det!!! de kærligste hilsener dine to medsøstre;)
tilføjet af

Nummer 2?

Hej..jeg står i samme situation..jeg har også fundet min drømmefyr som er gift! Han siger at han forlader hende på et tidspunkt og at det bliver os to. Da jeg aldrig har haft sådan nogle stærke følelser for en mand før prøver jeg at vente og se hvad der sker. Jeg er en moden kvinde på de 40 og har prøvet en masse..men såden én som ham her har jeg aldrig mødt før. Jeg har det sådan lige nu..lidt af det rigtig er bedre end for meget af det dårlig eller slet ikke noget. Jeg vælger at tro på min drømmefyr..men det er virkelig svært at være nummer 2 og være den som sidder alene om aftnen! Kærlighed gør blind. Jeg ved ikke om jeg gør det rigtig.
tilføjet af

Ud af det i en fart

Jeg syntes simpelthen du skal komme ud af det så hurtigt som muligt. Jeg har selv prøvet at leve i sådan et "forhold" hvor jeg var nr. 2. Og jeg vil råde dig til at droppe ham inden du får alt for mange følelser. Du vil altid være nr 2 i det forhold, og hvad vil du gøre i fremtiden, hvis det virkelig er ham du vil tilbringe dit liv med. Han vil måske beholde sin faste kæreste og du vil fortsat være nr. 2. Sådan kan ingen holde ud at leve. Håber mit råd kan hjælpe lidt. Venlig hilsen Misse
tilføjet af

Vær realistisk

Hej Lisette.
Han siger han gerne vil have dig som elskerinde.. men vil du i virkeligheden "nøjes" med det? Hvordan tror du at du selv vil ha det med at være nr. 2? Du siger han er din drømmefyr, men du er åbentlyst ikke hans drømmepige, for så ville han jo helt klart droppe den anden pige.
Prøv også at vende den lidt rundt; hvad hvis det var den anden vej? Du stod med den dejligste fyr, og så viste det sig at han havde en pige mere ved siden af.. hvordan ville det føles??
\\Rikke
tilføjet af

SPØRG HANS KÆRESTE HVAD HUN MENER !!!!

Ja, - det mest naturlige vil selvfølgelig være at spørge kæresten til din drømmefyr hvad HUN mener.
Specielt hvis din fantastiske drømmefyr ikke selv skulle have mandsmod eller hjerneceller nok til at kunne gøre det.
Gad vide hvordan du ville have det hvis DIN fyr var dig utro ?????????
tilføjet af

Hej Lisette

Hej Lisette!
Er du nu helt sikker på at du ikke er nr. 3 eller mere??????????
Man ved aldrig............... tænk over det, men ellers synes jsg du skal følge dit eget hjerte
mvh okt
tilføjet af

Skynd dig væk

Stakkels du, selv om han er din drømmefyr, så skynd dig så langt væk fra ham som muligt, inden du bliver totalt ødelagt. Det bliver ALDRIG til noget godt i dit liv, Ingen kan i det lange løb nøjes med at være nummer to. Der er andre drømmefyre til dig - glem ham så hurtigt som muligt. Han er ikke værd at samle på. En mand der allerede har en kæreste og er villig til at have et forhold til dig også er dig ikke værdig. Ud med ham - jo før, jo bedre. Held og lykke.
tilføjet af

Pas på dit hjerte...

Hold da op hvor kommer der meget galde fra folk her hva !... Nå men jeg ville egentlig bare sige at du skal nyde ham så længe du har lyst og det ikke knuser dit hjerte, for jeg tror ikke du skal satse på han endag bliver din alene og gør han det vl du altid gå med tanken om hvem du selv skal dele ham med.. Taler af erfaring, jeg gik nemlig selv fra at være nr. 2 til at være hende han deler morgenavis med. Held og lykke med det...
Knus
Snuske
tilføjet af

stor gris

Det var en kanon god ide sig det til hans kæreste, sig at du har haft et forholdt til ham mens han også var sammen med hende, ja han vil helt sikkert smide dig så langt væk at du aldrig lærer at stave til det, men hun vil helt sikkert gøre det samme ved ham, så hvis han ikke har mod til at gå fra hende han har pt, så er han altså ikke værd at samle på ligemeget hva folk kommer med af argumenter.
håber du finder ud af det snart så du ikke skal pines.
MvH
tilføjet af

han forlader hende ikke

Hvis han ville forlade hende, han er gift med, engang, hvorfor har han så ikke gjort det endnu, han har jo også mødt "drømmepigen", efter hvad du siger....... Nææ, han siger det bare, for at få dig også.
Mange i den situtation tror desværre blindt på "den eneste ene", men de er ikke værd at stole på.....
"Jeg vælger at tro på min drømmefyr.." - Når du siger sådan, taler det næsten for sig selv. Du har "valgt"at stole på... Man vælger ikke at stole på nogen, enten stoler man på dem, ellers gør man det ikke...
Hvor længe har det stået på? - En måned, ½ år eller måske længere.
Jeg vil sige, det er i orden hvis det ikke er mere end en måned, for der skal jo lige være tid til at se, om det nu også er rigtigt, men så må han altså gøre noget. (Få lige en dato på, hvornår han vil forlade hende... eller hvor længe vil du vente???)
Han kan jo ikke elske konen, når han også vil have dig, men måske tør han ikke forlade hende, da han ved, hvad han har og føler sig tryg der. Og hvis han trækker tiden ud, inden han gør noget, elsker han nok heller ikke dig...
mvh en kvinde der også er/har været der
(Tænk)
tilføjet af

en leg???

...."og så må jeg indrømme at jeg godt kan lide den spænding der er i det, går det eller går det ikke, blive vi opdaget eller bliver vi det ikke... Det er lidt lige som at lege med ilden." - skriver du.
Selvfølgelig skal man tage chancer i livet, men....
Hvornår er kærlighed blevet en leg??? Den måde du skriver på, viser tydeligt at du IKKE elsker ham, men leger med hans ægteskab, hvis du bare holder lidt af ham, så stop nu, mens legen er god. Vil DU virkelig være skyld i et brudt ægteskab, hvor det er DIG, der er synderen, ikke ham... Når du så bevidst leger med ilden, er det tydeligt, at DU lokkede ham derud. Tænk, hvis han ville forlade konen, ville DU så være parat til at bo sammen med ham?? Du gør det jo for spændningens skyld, og den spænding forsvinder den dag, I bor sammen. Hvem skal det så gå ud over næste gang?? Ham OG et andet stakkels ægteskab??
Vil bare sige........ SKAM DIG, DU ER FANME IKKE VÆRD AT SAMLE PÅ..
Håber han er klogere....
tilføjet af

Drop det....

Hej. Selvom det er hårdt, når du er forelsket i ham, så er der for mig at se ikke nogen anden mulighed for dig end simpelthen at glemme alt om ham! Respekter, at han elsker en anden - og brug så din energi på at finde én som du kan have for dig selv, 100%! At være "nummer to" vil kun skabe en masse problemer for jer alle tre!
tilføjet af

Tag og luk

Jeg kan så lige sige så meget at du kan ikke udtale dig om så meget du ikke har forstand på du ved ikke hvad der er gået forud og hvad vi indbyrdes har snakket om. Og nej, jeg gør det ikke kun for spændingen, men fordi jeg elsker ham... Så jeg syntes egentlig ikke du skulle sige så meget om noget du ikke ved en skid om... Så tag og luk
tilføjet af

Morsom???

Når der er nok nogen der prøver at være morsom.... Men gæt hvad, det er du ikk, så luk skuffen... Bare fordi der ikke er nogen der vil noget med dig!!!!!!!!!
tilføjet af

Styr på tingene???

Til din orintering vil jeg bare lige sig at jeg er et hunkøn og ikke et hankøn og det ikke er mig der er nogen utro, men er med til at, den jeg er sammen med er det.... Så kom igen når du har styr på tingene....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.