11tilføjet af

Mor laver mad-far laver bil?

Hey, derude, er det virkelig SÅ galt fat med ligestilling?
Er kvinderne i kronisk dvale???
____________________________________________________
Mor laver mad, far reparerer bilen
En sammenligning viser, at de traditionelle kønsroller trives overalt i Europa. Kvinderne laver mad og gør rent, mens mændene reparerer bilen eller ordner haven.
EU's statistiske kontor, Eurostat, har samlet data fra ti europæiske lande for at kunne belyse, hvordan folk bruger døgnets 24 timer.
I samtlige lande bruger kvinder mere tid på madlavning, opvask, rengøring, tøjvask og børnepasning, mens mænd bruger mest tid på havearbejde, vedligeholdelse og reparationer.
Flere oplysninger om undersøgelsen findes på følgende link: http://europa.eu.int/comm/eurostat/Public/datashop/print-product/EN?catalogue=Eurostat&product=3-27072004-EN-AP-EN&mode=download.
tilføjet af

Morgen TV siger noget andet om kokke

Sjovt nok er der hver morgen i "Godmorgen Danmark" altid et indslag med noget kokkeri. Og lige så sjovt er det i 99% tilfælde altid en mand, der kokkererer og fortæller om samme. Er kvinder virkelig så køkkenfikseret, som du påstår, når det kommer til stykket?
tilføjet af

Og ?

Hvad er det du vil sige med det ?
tilføjet af

hvad vil sige på mere et .......

kan man lige få en forklaring (TAK)!.
-hvad vil du sige hvis nudansk fagsprog var opfundet!?.:)
tilføjet af

Ja, og?

Jeg vil da klart hellere tilberede et lækkert måltid mad, og hygge i mit hjem, end fise rundt og slå græs, eller rode med en gammel bil...
Hurra for den store forskel på kønnene.
Rødstrømperne gjorde deres sønner og døtre en bjørnetjeneste, da de skræppede op om ligestilling i hjemmene og fremprovokerede den "bløde" mand... Hvorfor mon mange mænd, og kvinder i dag går rundt og er bundfrustrede, og ikke kan finde deres roller...?
tilføjet af

Spredte talenter

He He. Jeg kan se at du spreder dine talenter. Det er dejligt. Jeg tror at vi lægger for meget vægt på at integrere kønsrollerne idag. Dem har vi trods alt haft siden stenalderen. Får jeg bank nu? 8-)
tilføjet af

Nogen har dem..

.. Andre ikke - Talenter, that is... ;o)
Og ja, kønsroller siden stenalderen - men nogen ved det ikke, eller osse har de glemt det...
Bank? Næ du... Fint at kunne udtrykke meninger og holdninger, uden at komme op at toppes.. Se bare på Irak.
tilføjet af

Kan kun ...

... give dig ret!!!
Jeg nægter at røre en hammer, hvis det ikke lige var fordi manden havde lagt den på de nystrøgne puder....
Nej, okay, Jeg vil gerne give dig medhold i forvirringen om hvilken rolle man skal have i parforholdet i dagens Danmark (Verden...) Hvordan kan manden andet end at føle det som en falliterklæring, når konen har malet stuen når han kommer hjem fra weekendseminar❓Hvad skal hun så bruge ham til, hvis hun kan det hele selv ?? I mit hjem er tingene meget skarpt opdelt og jeg ville ikke føle mig særlig feminin ved at skulle sætte den nye lampe op eller rydde op i kælderen.
Jeg tror det er der den hænger... Det er meningen at vi skal være feminine og jeg tror ikke at mændene kan se vi er det hvis vi også deltager i de jobs mænd siden tidernes morgen har haft i hjemmet.
Og helt ærligt.... Det rører mig ikke en tøddel når en veninde siger at hun så sandelig også vil være med til at male. Det rykker ikke engang i mig for at deltage. Jeg vil hellere smøre madder og underholde. Det er tit sket at min mand står og maler, mens jeg sidder på gulvet ved siden af og snakker med ham eller læser højt af en bog.
Jeg er stolt af min rolle i mit hjem!!
tilføjet af

TAK!

Rart at høre at man trods alt ikke står alene med sine holdninger. Dejligt! Hurra for os.
Jeg sætter lamper op, maler, og tjekker olie på bilen (øøj), fordi jeg er nødt til det... Men kors hvor ville jeg gerne slippe!
Og iøvrigt så er der en naturlig forskel både i muskelmasse og interesse - Og det er ting som bare ikke kan laves om...
Tanken om, hvis jeg havde en mand, at jeg skulle flække brænde og skifte oliefilter på bilen, mens han skrællede kartofler og lagde tøj sammen, ligger mig mere end fjernt. Ja, tanken er nærmest latterlig.
Feminine ja - Findes der noget bedre end at folkæle og nusse om sin mand? Gøre sig lækker, og skabe hygge og stemning omkring ham? Se det gør mig stolt at vide, at jeg er ekspert i! ;o)
tilføjet af

Nice

.......rolemodel you´v got there. Jeg bliver nød til udgå fra at det var ironisk ment. ;-)
tilføjet af

Vi må lave en...

... forening... Eller endnu bedre: Lad os lave et oprør, der tager røven på 70'ernes Rødstrømper!! De gode gamle kønsroller ind i det danske samfund igen !!
Jeg er heldigvis også selv mester i at være feminin og forkæler min dejlige mand. Vi skal bare blive ved. En dag går det op for andre kvinder at vi har set lyset... Og grunden til at vores forhold fungerer...
FREMAAAAAD !!!
tilføjet af

Hmmm...Dimse...

Den har jeg fanget!!!!
"Det rører mig ikke en tøddel når en veninde siger at hun så sandelig også vil være med til at male"
Den var til mig ....jeg kan altså godt lide at male!!!
Og Musse er mand nok til at klare det (lidt endnu ihverttilfald !)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.