6tilføjet af

Mine forældre kan ikke acceptere mit forhold

Hej alle
Jeg er 29 år og har en kæreste på 47. Vi elsker hinanden højt og ønsker at leve sammen resten af livet. Vi har været sammen, haft pauser osv osv, som mange har inden de finder ud af at de SKAL vi dem.
Desværre kan mine forældre SLET ikke acceptere mit forhold, og vil ikke være en del af det. De mener at jeg har ødelagt deres liv, ved at vælge ham jeg har valgt. De kan ikke forstå at jeg vil ha' en der er så meget ældre end mig. De kalder mig dum og naiv og er sikker på at han en dag vil forlade mig...
Kan det passe at forældre skal reagere sådan? Jeg kan godt forstå at de bekymrer sig, men de må da acceptere mit valg, og stole på at jeg ved hvad jeg gør.
Kommentarer ønskes!
tilføjet af

Nu er det

Jo ikke dine forældre som skal leve dit liv og leve sammen med ham, et ordsprog siger at Kærlighed har ingen grænser, hvis i har det godt sammen og elsker hinanden, ja så forsæt jeres forhold og så må du jo vælge mellem ham og dine forældre og da det er ham du skal leve med og ikke dine forældre, så vælg ham og bliv væk fra dine forældre.
En dag vil din mor eller far ringe til dig, for at høre hvorfor du aldrig ringer eller kommer og besøger dem, ja så kan du sige at så længe de ikke kan acceptere ham så længe kommer du ikke
tilføjet af

Anniehall

Kære lille blomst
Allerførst vil jeg sige kærligheden har ingen alder!! Det er lige meget om der er 18 år imellem jer eller mere, bare I har det godt sammen.
Nej jeg syntes ikke dine forældre kan være det bekendt!! De burde være glad på dine vegne, at du har det godt med den mand du har fundet. I krig og kærlighed gælder alle kneb.
Og du er jo 29 år og ikke en lille umyndig pige på 18 år, der har fundet en mand der er 18 år ældre end dig. Så Lille blomst du er værken dum eller naiv.
Forsat held og lykke i livet med din dejlige mand. Og rigtig dejlig efterår ønskes du af Dorthe.
tilføjet af

mærkeligt

Er det fordi du ingen børn har ??? er de bange for at de ikke bliver bedsteforældre...
ellers har jeg svært ved at følge deres nervøsitet.
Og hvis du evt ikke vil have børn er det jo dit valg.. det kan aldrig blive deres.
Gør hvad du syntes er rigtig.. Det er dig det handler om...
Du skal i dit valg af partner ikke gøre dine forældre tilpas (det hedder tvangsægteskab), kun dig selv... og ham..
Go vind til dig og din kærlighed.
tilføjet af

Til stjernerne....

....ville umådeligt gerne være lille blomst og modtage dit varme og omsorgsfulde svar.
Men øh...det er altså ikke mig der har skrevet det.
Bliv altid ved med at være så dejlig!
Solsmil.
tilføjet af

Puuuha

Den er godt nok ikke særlig rar og stå i den/din situation.
Grovest set stiller dine forældre dig et ultimatum: Det er enten os eller ham!
Samtidig kan jeg godt forstå både dine forældre OG dig.
De har svært ved at forstå dit valg, dels pga. hans alder kontra din egen alder, og dels det faktum, at i har haft et on/off forhold i starten, noget der ikke ligefrem giver andre troen på, at der er et solidt fundament til, at bygge resten af livet og forholdet på!
På den anden side, så er du 29 år, en voksen kvinde og dermed (formoder jeg) i stand til, at gøre dine egne valg og tage de konsekvenser der altid er af ens valg her i livet. Uanset om det er gode eller mindre gode konsekvenser.
Hvorom alting er, så synes jeg - sådan helt personligt - at dine forældre burde acceptere dit valg og så ellers holde deres mening for sig selv!
At de accepterer det er ikke nødvendigvis det samme, som at forstå dit valg, men det er heller ikke det afgørende. Det afgørende er/ville være, at de kunne accepterer dit valg OG din kæreste, uanset hvad de end måtte synes om ham!
Held og lykke :o)
tilføjet af

forældre skal ødelægge forholdene

hej søde, jeg kender det med aldren, mine forældre kan heller ikk accpter mit forhold med min k, eller ikke mere for ente med jeg ikk måtte se ham? men lad dem ikk ødelægge det jeg selv 14 snart 15 og min x 21 så, hvis mine forældre ikk havde blandet sig så havde jeg været så lykkelig, han virkeligt alt, men forældre siger så meget! føl dit hjerte, det mit beste råd selvom dine forældre er der!=) håber det fint nok, ellers snak med dine forældre om hvad du føler for ham! gjor jeg det hjalp lidt,! held og lykke, håber for dig<3
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.