3tilføjet af

lejebolig i padborg/kruså området.?

Vi har lige solgt vores nedlagte landbrug, i den eneside af landet. Og i den forbindelse søger vi en lejebolig hus/nedlagt landbrug til leje, omkring Padborg Kruså området.
Vi har 3 velopdragene hunde, som er vant til at sove i stald året rundt.
Vi har kigget flere steder efter sådan en bolig, men synes det er rigtig svært, da de fleste steder ikke tillader husdyr. Og vi vil hellere ikke flytte i en lejlighed, da hundene er vant til at være ude.
Er der nogen der kan give os lidt flere ideèr, vi har kigget på guloggratis, dba, boligportal, boligbasen .
På forhånd tak.. 🙂[f][s]
tilføjet af

jamen dog !

Kan du gøre mere, nej det tror jeg ikke, du må konstaterer at leje er mere besværligt end at eje, så ud og køb det du vil have, der er masser i netop det område du søger også til rimelige priser ! Så held og lykke til.
tilføjet af

ja......

Ja det er vi godt klar over, men vi har besluttet at vi ikke vil eje igen, før vores minus fra vores hus-salg er væk. Vi har desværre mistet 500000kr på at sælge vores gård, pga krisen. Så det har vi valgt, og det er den bedste løsning, synes vi selv.
tilføjet af

En villa måske ?

Lejemålene på disse er dog for det meste tidsbegrænsede, ydermere er der mange der hellere lader villaen stå tom indtil salg idet lejere kan være ret så besværlige, såsom ødelagt hus eller huslejerestancer.......ikke dermed sagt at I ville være det 😉
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.