11tilføjet af

kvinder=mænd

jeg er TRÆT TRÆT TRÆT af at man snart ikke kan se en naturlig kvinde nogle steder uden at de har mere eller mindre, tatoveringer alle steder, samt div. metal sat i her og der?
lad dog det feminine leve
tilføjet af

Smag og Behag

Man kan altså godt se feminin ud selv om man har en tatovering. Det skal bare ikke overdrives. Det kan nemt komme til at se grotesk ud. Det gælder både mænd og kvinder. I det hele, altså smag og behag.
tilføjet af

110%

Enig

Rigtige mænd vil have piger, som ligner piger.
Vi vil ikke gider ikke havnearbejdere.
tilføjet af

Visste ikke

......at der udelukkende arbejdede tatoverede damer på havnen.
tilføjet af

*GGGG*

ligestilling på arbejdsmarket.
tilføjet af

Feminin

Jeg har piercing i tungen, navlen og ørene. Jeg har en tatovering mellem mine skulderblade og planlægger en ved lysken, som min kæreste i øvrigt betaler for.
Jeg er feminin, jeg har udsmykket mig selv, men kan gemme dem væk, hvis jeg befinder mig i et konservativt miljø. Jeg klæder mig pænt og feminint, jeg er opdraget til atlid at være høflig og venlig. Derudover har jeg en uddannelse som hotelreceptionist som handler om at være smilende og serviceminded. Jeg er uddannet på et fire stjernet, konservativt hotel og har aldrig fået én eneste klage over mit udseende.
Selvfølgelig kan det overdrives, og det synes jeg heller ikke er pænt, men som det blev sagt tidligere er det en smags sag, og der er rent faktisk nogle mænd der tænder på de over piercet, og over tatoverede kvinder, om det er feminint eller ej, kan jo så diskuteres.
Jeg er så træt af at alle bliver skåret over en kam herinde på debatten. Lad den der er uden skyld kaste den første sten!
tilføjet af

ahhh,

......var det det han mente. 8-D
tilføjet af

Nej da!

.....så får du da først buler i hovedet. Har du ikke lagt mærke til at mange herinde ligenøjagtig mener at de er uden skyld i noget som helst. Er iøvrigt helt enig med dig. Det kan ikke siges bedre.
tilføjet af

Det er ulækkert med piercinger og tatto's

Så jeg går også langt uden om den type kvinder.
Bimmer
tilføjet af

Gad vide...

........om resten af kvinderne går langt uden om dig?
tilføjet af

Fair nok

.. at du mener du er smuk i gennemhullet og bemalet tilstand, og at du ikke vil sættes i bås derfor.
Verden er nu engang sådan indrettet, at hvis man stiller ting til skue for de undrende omgivelser, så bliver man bedømt på det - det er vel også idéen med udsmykningen.
Jeg vil også påberåbe mig min ret til at bedømme andre mennesker på de attributter som de stiller til rådighed (synlige eller i kraft af deres opførsel eller udtalelser) for bedømmelsen, og jeg betragter piercing og tatovering for dårlig smag. Jeg har dog ingen forventning om at andre har samme smag som mig - og heldigvis for det.
tilføjet af

svar

Nu er det slet ikke sikkert at du læser mit svar, men jeg har netop valgt tatovering og piercing på steder der ikke lige umiddelbart er til skue, medmindre jeg selv mener at jeg er i humør til det. Størstedelen af tiden er de skjult for jeg gider nemlig ikke sættes i bås ;O)
Men tak for at du ikke dømmer os, selvom du ikke bryder dig om det.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.