4tilføjet af

Kopivarer i Føtex.

Calvin Klein undeertøj solgt i Føtes,altså kopivarer.
Ja hvorfor ikke.Nede i syden(Tyrkiet)vrimler det med kopivarer,bare så underligt,at det ikke bliver stoppet dernede.Jeg købte masser af kopivarer,nike,calvin klien,puma,og en flot nu kuffert,for alt det tøj skulle jo med hjem.
Jeg forstår bare ikke at disse firmaer der sælger mærkevarer,vil gå med til det,at deres navne bliver misbrugt.
tilføjet af

Ingen bekymring

Jeg er overbevist om at disse firmaer der producerer mærkevarer, som dem Du nævner, nok skal klare sig. Derfor ingen grund til bekymring.
tilføjet af

DERFOR:::::::

Ja, nu er Danmark medlem af EU, og har derudover et nært samarbejde med de fleste andre lande, og derfor er det nemmere at retsforfølge firmaer i Danmark. Derudover er de fleste af de handlende, i bla. Tyrkiet, Thailand og Kina, små butikker og derfor svære at få fat på. Føtex er et firma der handler med mange store mærker, og hvis de ikke gør hvad der bliver sagt modtager de til sidst ikke flere varer, da mange mærkevarer idag hører under samme hus. De har selvfølgelig en interesse i at køre en ren linie, de vil jo heller ikke have deres brand kopieret. Den lille forretning i Tyrkiet har man svært ved at få fat på, og desuden er en retssag dyr, og derfor går man efter de store fisk, hvor der sælges flest produkter og der evt. er en kompentation at hente. DERFOR:::::
tilføjet af

Er vi så blåøjede ???

Nu skal vi vel heller ikke, gøre os selv mere blåøjede end vi er.
De store mærkevarehuse, omsætter for nogle så enorme summer penge, at de på mange måder kan ”styre” regeringerne, rundt om i den vestlige verden. Dette er et faktum vi ser bevist igen og igen.
Disse mærkevarehuse, kunne, hvis de selv ville, med lethed få den store handel med kopivarer, om ikke fjernet, så i hvert fald gevaldigt reduceret. Hvorfor gør de det så ikke?
Simpelt.
De mennesker der virkelig vil have mærkevarer, køber også mærkevarer, og betaler den høje pris for dem. De vil ikke nøjes med en kopivare.
Dem der køber kopivaren, er dem, der vil føle sig lidt ”dyre”, men ikke vil betale de penge for det som det koster.
Dette ved de store mærkevarehuse godt. Således ved de også, at deres omsætning næppe ville stige mærkbart, selv om de fik fjernet alle disse kopivarer.
Men noget der er vigtigt for et stort mærkevarehus, er netop reklame og omtale, for uden den, så ville deres status som stort mærkevarehus snart fordufte. Således ved de også, at denne handel med disse kopivarer, er med til at holde deres navn oppe, og dermed også deres status som mærkevarehus. Derfor også denne mangel på interesse for at få den stoppet.
Fra tid til anden, sker det dog, at de vælger at ”slå til” mod en af disse pirater. Når dette sker, foregår det aldrig i tavshed, men med mediernes fulde bevågenhed. Dette da de ved, at de står med en sag, hvor de dels får en erstatning fra den dømte pirat, ligesom de får uanede mængder af gratis reklame i samtlige verdens medier. Noget der af en ren milliard forretning, lige i lommen på mærkevarehusene.
Mvh.
Lars
tilføjet af

Gamle varer...

Det er ikke sikkert at de er kopi varer...
Varerhusene må gerne købe de gamle vare som ikke er på mode mere... De udgåede varer...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.