45tilføjet af

Kongelige skal bruge chauffører

Som situationen har udviklet sig, bør medlemmer af kongehuset ikke længere selv køre bil.
Først og fremmest af sikkerhedsmæssige grunde.
Der er ingen tvivl om at den forfølgelse, som de efterhånden udsættes for er umenneskelig.
Og lad os så få en lov der effektivt sætter en stopper for alle paparazzier, så de ryger ind at spjælde hvis de fortsætter på samme måde som nu.
the old baker
tilføjet af

Som jeg tidligere skrev......

tilføjet af

næ næ

der skal død til før der gøres noget.
tilføjet af

Måske var det ...

... også en idé hvis pressen, sammen med befolkningen, begyndte at tage afstand fra kongehusets medlemmer .... på den måde kunne man måske vise dem, at vi er mange som har svært ved at acceptere at de er hævet over loven, uagtet hvad de gør ??
tilføjet af

ophæv kongedømmet

løsningen.
tilføjet af

ville i da la vær hvis de gjorde det?!

For så syns jeg da det er en udmærket ide!!!
tilføjet af

jokke kører derudaf

jeg synes at ham jokke nok skulle tage sig sammen og vise sig som et mandfolk og respektere landets love, og hvis han ikke kan finde ud af det må vores dronning inddrage hans kørekort og få sig en privat chauffør som kan køre ham rundt.
hvor længe skal der gå før der sker en ulykke med den opførsel
tilføjet af

drop det

drop da det fis.
er alle i dette land så hellige at de ikke køre 140 km/t på motorvej.
og når manden ovenikøbet bliver forfulgt.
politikerne mener han skal straffes, men de bliver også gang på gang taget i at køre for stærkt af ekstra bladet m.fl.
der var en gang et ordsprog der sagde noget med, sten og drivhuse...
tilføjet af

Royal ingenting

Enig med meget af det der bliver debateret. Men jeg er også en af dem der ikke kan forstå hvorfor alle i Danmark ikke er lige, hvor ikke alle behøver at overholde lov og regler. Man har i Danmark bestemt at kategorisere folk, man aligevel bilder man folk ind at det er et frit land man lever i, og vi alle har lige ret m.m.- Nææ, jeg tror simpelthen at regeingen ikke tør udskrive en folkeafstemning om hvis vi vil beholde kongehuset eller ikke. De ved nemlig hvad resultatet bliver.
tilføjet af

hvad med...

jeg synes heller ikke det er i orden at prinsen kører for stærkt. men det undrer mig at ingen tænker på paparazzi fotografen altså har kørt ligeså stærkt. ellers kunne han jo ikke have forfulgt joakim!
han har indirekte indrømmet det, burde han så ikke få en bøde, miste kørekortet eller hvad der nu sker...
det undrer mig lidt at folk helt glemmer ham
tilføjet af

Ind i kareterne med dem

..jeg mener, at de fra nu af kun bør køre i kareter. Kongehuset har mange flotte heste og kareter, som bare står og samler støv i mellem de officielle begivenheder. Det var en bedre ide, om de udelukkende lod sig transportere på den måde. Det er økologisk, et godt eksempel i en trafikeret by som København og andre steder, det går ret langsomt og så ville det være godt for turismen. På den måde ville folk i provinsen også få mere ud af kongehuset, når de f.eks. skal lidt længere væk som Århus. De har jo åbenbart trukket deres kørekort i den nærmeste automat alle sammen..
tilføjet af

prinsen

Jeg er af den mening, at prinsen har kørt for stærkt, men ikke taget af politiet, han må betragtes som alm. menneske, fotografen har jo også kørt for stærkt, han har måske presset prinsen, lad dog de kongelige være i fred, de er mennesker som vi andre, jeg spørger hvem har ikke prøvet at køre for stærkt?Skal prinsen straffes, så skal fotografen også. Er det ikke politiet der håndhæver loven !!!!
tilføjet af

Enig

Jeg mener også, at de kongelige bør have chauffører. Dels slipper man for bøvlet med, hvem der kører for stærkt eller for dårligt, dels er chaufførerne bedre uddannet til at tackle situationer med forfølgelse, mulig kidnapning etc. Medlemmerne af kongehuset har efterhånden bevist, at de godt kan køre hurtigt men alligevel mener jeg at enhver, der kommer i en presset situation uvægerligt vil blive en dårligere bilist end de plejer at være. De kongelige er jo ikke overmennesker og kan blive presset til at gøre ting, som set i bakspejlet er tåbelige.
tilføjet af

Vel talt

Anonym, du har ikke alene ret, men du har i den grad ret.
Lad os få guldkareterne og de kongelige heste trukket af stalden - eller endnu bedre: Lad os få den til enhver til vagthavende kongelige til at gå forrest, når vagtparaden trækker op, iført hermelinskåbe, krone, guldæble og spekter.
Lad de kongelige leve op til den postkort-idyl, som vi betaler dem for. De har jo til fulde bevist, at heller ikke de evner at leve op det kontante moral-kodeks, som gælder i 2004. De er ikke et hak bedre end du og jeg og ikke i den moderne version egnede som rollemodeller for dansk medmenneskelighed og omsorg.
Så tilbage i postkort-idyllen med de kongelige. Der kan de gøre nytte for deres millionlønninger. Og de nyeste skud på den kongelige stamme - gift, skilt, eller ej - er da særdeles fotogene.
tilføjet af

Synes man sparker til en der ligger ned

Selvfølgelig skal Joakim lige som os andre adlyde loven og ikke udsætte andre for fare og ulykker.
Og hvem har ikke kørt for hurtigt på motorvejen, eller andre steder❓
Men lige for tiden synes jeg at man kaster sig over ham og finder alt muligt dårligt frem - jeg siger ikke at han er en uskyldig lille dreng - men blot fordi han er blevet separeret fra sin kone behøver man da ikke at blive så sure på ham - manden har det vel skidt. Er vi virkelig så bundet af glansbilledet, at vi bliver tossede når det krakelerer ?
tilføjet af

STOP SÅ!!!

det eneste folk kan finde ud a, er fandeme og blande sig i kongelivet.. om mary så piller næse så står det i en avis! jeg er træt af det.. prinsen kørte for stærkt. men gjorde fotografen ikke også det? jeg syntes ikke at prinsen skal straffes hvilket han heller ikke kan blive, men han skal ha en form for bøde hvis det sker igen..
og SÅ PRØV AT GIVE DE KONGELIGE EN LILLE PAUSE FRA JERES NÆSER DER BLANDER SIG I ALT! overvej hvis det var jer selv!
tilføjet af

Hallo...

...ingen grund til at tale med store bogstaver her.
De kongelige er ikke alminelige mennesker. De får faktisk en temmelig høj løn for ikke at være almindelige mennesker. Og derfor er det vel et naturligt krav at de skal opføre sig bedre end almindelige mennesker.
Og der er ingen grund til at have ondt af dem. De er født ind i rolle, javel, men kan træde ud af den når de - eller skatteyderne - vil. Her er ingen tvang. Kun et krav om ænstændig opførsel som honorering af den høje løn vi betaler dem.
tilføjet af

Hasarderet

Selvom jeg deler samme mening mht. forfølgelse af de kongelige " sucks " så mener jeg stadig at de skal kunne dømmes en bøde økonomisk for at overtræde loven, som feks. at køre for stærkt, og derved bringe andres liv i fare, har vi ikke set nok dødskørsler ??
Personligt burde folk der ikke kan overholde færdselsLoven ikke ha lov til at færdes som chaufør blandt andre mennesker !!
Kongelig eller ej ...
tilføjet af

Retfærdighed i DK!!

jeg synes at de kongelige skal stadig selv kunne køre, men de SKAL kunne få en bøde ligesom alle andre mennesker...!! de har da for helv*** penge til det...!
tilføjet af

Avislæsning !

Hvis du er så træt af hvad der står om de kongelige i aviserne, så er der vel ingen som forbyder dig IKKE at læse det ?
Bortset fra det - det kan godt være at man er kongelig, men man får så sandelig også løn for det ... desuden er der ingen tvang,- man kan faktisk som kongelig godt vælge titlen fra .... men det gir´ selvfølgelig ikke så mange kroner i kassen !!
Kongelig eller ej - færdselsloven skal respekteres af os alle !!!!
tilføjet af

hvorfor skal der være foreskel....

Hvorfor skal der være forskel på de kongelige og almindelige bogere. De er mennesker ligesom os andre og burde også have bøder som os andre, det burde være lige for alle, uanset om det er politikere, eller kongelige.
tilføjet af

Jamen jamen

Det rager da mig en skid hvad de kongelige foretager sig........ For helvede hvor må folks verden være lille når de gider spilde tid på at være foragede over sådan noget pis..... Brug dog jeres energi der hvor det betyder noget (og der mener jeg altså IKKE religion)
Det er sgu' ikke noget under at verden ser ud som den gør, med alle de mennesker der bruger hjernen som losseplads og prøver at få andre til det samme.. "fordi så er vi jo mange dumme og så er det legalt"
Ha' en go' dag og betyd noget.......
tilføjet af

dansk mentalitet fra værste side...

Prinsens kørsel.... Hvor er det dog typisk dansk mentalitet og kommentere en sådan hændelse med dumme kommentarer omkring privatchauffører, retssag m.v... - Skylden omkring trafikuheld falder altid på de berømte "fart-djævle"... Og hvem er det så mon der evigt kommenterer disse unge "vilde mennesker" der kører så uforsvarligt❓- Er det familiefaren med den nye peugeot 2,0 som lige skal give den nye "limousine" fuld gas ved krydset fordi han føler sig som Formula 1 driver i den nye bil - og forøvrigt lige skal vise at knægten i golf GTI ved siden af ikke er noget ( men bliver han overhalet så er den unge GTI chauffør så er han bare en ung fartbølle )❓- Er det den ultra nervøse unge pige der på ingen måde kan parkere uden at bruge 25 minutter , og er så nervøs at hun aldrig har prøvet at kigge i sine spejle fordi hun koncentrerer sig om at blive på vejen❓- Er det den 70 årige mand der kører 85 i yderste spor på motorvejen uden af have den fjerneste ide om at der ligger 150 biler bagved der gerne vil forbi❓- Er det den 45 årige førtidspensionerede buschauffør der helt overlagt lægger sig i yderbanen af roskildevej og spærrer vejen pga. han i dagens anledning er selvudnævnt politimand der nu har bestemt at her skal ikke køres hurtigere og det skal han nok se til at det sker... MIN pointe er at enhver lallende idiot kan få et kørekort på trods af at de ikke har det fjerneste talent for at køre bil .. Det er ikke en hindring at man ikke kan se, høre , har gangstativ , eller bare ikke kan parkere eller skifte gear... Og sjovt nok er det gerne disse mennesker der "klager" over hvor forfærdeligt der bliver kørt - JA I ER DELVIS GRUNDEN AT MANGE AT DISSE ULYKKER SKER ! - Det hele er så typisk dansk... sløj mentalitet..
MHT. fotografen der filmede prinsen , så kan jeg anbefale at I ser dokumentarprogrammet om lige netop denne person ( sendt for ca. 6 måneder siden " 48 timer" ) - om hvordan han ræser uhæmmet rundt i kbh , over for rødt mv. for at få nyheder i kassen.. - Og så kommer idioten og fortæller hvor hensynsløs prinsen er ... Imponerende. Nej prinsen er bare træt af idioter som denne fotograf der er totalt uden hæmninger..
tilføjet af

godt gået

Hvor er det rigtigt det du skriver ANPE, mon der er nogen blandt alle disse dobbeltmoralske mennesker, der er klar over, at den fotograf, der filmede prinsen var den samme, der helt tilfældigt var til stede da gummigeden væltede fængselsmuren ved Vridsløse? samme mand der var tilstede, da den lille havfrue igen mistede hovedet? samme mand, der også helt tilfældigt filmede Fogh, da han fik et æg i nakken og fik det tørret af af en tidligere straffet????
tilføjet af

det gør ikke noget

...at prinsen kører for stærkt, det siger politiet selv....de sgu så flinke hos kbh. politi...
Loven gælder ikke for prinser og prinsesse, så blve vi så kloge.
tilføjet af

Helt enig

Selvfølgelig bør kongehuset går frem og vise et godt eksempel, men det syntes jeg også de gør til dagligt.
Når de så ikke lige helt gør det, skyldes det jo blot at de også blot er mennesker som desværre nok bliver udsat for mere en vi alm. kan forestille os.
Danmark er ved at udvikle sig til et paparazzi land, hvor journalister er højre hævet end loven. Vi skulle nødig få skabt en Diana-scene, blot for at skaffe endnu et billed af de royale.
Jeg holder også på at journalister skal straffes hårdt for brud på både regler og privatliv.
tilføjet af

enig !

Enig ! Men det forholder sig desvæære sådan i Danmark, som en klog person engang sagde, at når man dækker brylluppet dækker man også skilsmissen...ikke at jeg er enig i dette postulat, men det er jo sådan det er. -Både i overført betydning samt i ordets bogstaveligste forstand.
Jeg synes generelt danskerne skulle stoppe hykleriet for de vil jo gerne læse om det i Se & Hør. Hvis de tog sådan afstand fra ømme emner og der kun blev publiceret rosenrøde historier ville interessen jo falde....
tilføjet af

ja sikkert

Ja, resultatet vil som det er bevist ved særlige lejligheder blive at der er stor positivitet for kongehuset. Det behøver der vist ikke være tvivl om. Se bare den opbakning der var til kronprinsbrylluppet den 14. maj 2004.
Så kan minoriteterne af royal-haderne jo synes hvad de vil.
Elsk dog det der er dansk og dejligt ! Og du ser sikkert også Hendes Majestæts Dronningens nytårstale hvert år....ikk´?
tilføjet af

hvorfor

"hvorfor skal der være foreskel?"
- Fordi der er FORSKEL
tilføjet af

lige mine ord

tak, lige mine ord !!
tilføjet af

Dømt på forhånd!

Jeg synes mest skræmmende ved den her historie er, at han bliver dømt på forhånd i pressen, og ude i hr. og fru Jensens stuen. Hvad skete der lige med at man er uskyldig indtil andet er bevist? Skal han ikke lige dømmes ved lov, før at vi kan kalde ham en skurk? For hvad vi ved, har vi kun fotografens ord for at han kørte for stærkt, samt hans amatør video, som er lige til at lukke op og skide. Sagt med andre ord, den er ikke syv potter pis værd. Ikke engang politiet/anklageren kan bruge den til en bevisførelse imod prinsen, da man ud fra videoen ikke kan dømme om han kører for stærkt eller ej. For at kunne konkludere om at han kørte for stærkt eller ej, kræves det at man har to pejlingspunkter, a og b. Hvor man måler tiden bilen er om at komme fra punkt a til b. Herefter kan man udlede et regnestykke der hedder (lidt fysik folkens):
hastigheden (v) = strækningen (delta s) / tiden (delta t)
Så hvis vi sagde at han kørte fra a til b, en strækning på 100 m på 5 sekunder. Ville regnestykke se sådan her ud:
v = 100 m / 2,5 sek. =>
v = 40 meter i sekundet (m/s) eller 144 km/t
Det jeg synes er mest mærkeligt ved denne episode, er at fotografen ikke vil udlevere hele båndet til politiet/anklageren. Så det må jo tolkes som om at han har gjort et eller andet på båndet, som ikke tåler dagens lys da måske skader hans agenda. Eller at resten af båndet er lige så dårligt eller dårligere, end det materiale der er frigivet på dette tidspunkt.
Så hvad kan vi lære af denne sag? At folk er for hurtige på aftrækkeren til at dømme en person, uden at have et ordentligt grundlag for det. Yder mere kender folk heller ikke til det ord, der hedder kilde kritik! Næh nej, når sladder pressen skriver det må det jo være sandt, ikke?
Nu kunne han være blevet anklaget for værre ting, men kan i ikke godt se problemet? At en mand bliver dømt før at alle sagens akter er blevet belyst. Tænk hvis en mand blev anklaget for pædofili og hængt ud i sladder pressen før han var blevet dømt, og han bagefter blev frikendt i retten. Tror i at sladder pressen ville ofre en forside bagefter til at fortælle at manden var uskyldig? Den mand ville jo ikke have en jordisk chance for at få et normalt liv, samt arbejdsliv bagefter. Tænk lige over det før i smider jeres penge efter den næste udgave af Se og Hør, B.T., Ekstra Bladet eller Her og Nu. I støtter et uærlig foretagende, og der over 1 million af jer der gør det. Desværre.
tilføjet af

Skrot det !!

Hvorfor ikke bare skrotte hele kongehuset, så vi skatteydere kan spare alle de nytteløste/spilte millioner kongehuset bruger. At klippe et rød bånd over til et nyt motorvej, kan enhver anden da finde ud af, og kongefamilien... Ja de kan leve et normalt liv som os andre, så de selv kan se hvordan vi andre har det.
tilføjet af

Små sko

Hvor er det sørgeligt at man straks kaster sig over en person fordi pressen stiller op og kaster sig over en " fartbølle ". Hvis man lige resonere lidt og overvejer hvad er det egenligt at pressen gør. De foretager jo samme strafbare forhold, men det er jo sikkert lovligt, da de jo skal skaffe stof til folkelig slader. Kære venner tænk lige over at den samme person som vil dømme andre, lige har foretaget en betydelig støre lovovertrædelse idet han efter eget udsagn i TV2 Mandag morgen sad og oplyste at han først lod Prinsen køre. For at ca. et kvater senere at optage forfølgelse da han efetr eget udsagn blev kontaktet af personer på motorvejen, der oplyste at de var blevet overhalet af samme Prins på motorvejen ved Vedbæk. Først herefter starter Pressen forfølgelsen og indhenter samme ca. ved Lyngby. Det svare til at denne upålidelige person som vil dømme andre, må have kørt langt over 200 km/t. Hvem kan have tiltro til pressen efter en sådan løgnagtig person. Tænk jer dog om før i deltager i en debat, og set på helheden og ikke det snart typisk danske snæversyn.
tilføjet af

Latterligt

..hvis han kørte for stærkt - gi' ham en bøde.
hvis ikke, så lad være. den er ikke længere
tilføjet af

- og godt set!!

ANPE's indlæg er som talt ud af min mund - han/hun fik det bare formuleret!
De selvsamme sensations aviser, som havde Joachim på forsiden, kan idag fortælle at fotografen har andet og mere på samvittigheden end det at være tilstede ved en væltet fængselsmur og en hovedløs havfrue.
Alligevel kan han sidde smågrinende på tv og fortælle om, hvor hurtigt han har kørt i sin forfølgelse af Joachim.
Det er rystende - og burde få konsekvenser!
Kongehus eller ej - det er ikke relevant - lad dog bare de arme mennesker få fred og det uanset om det er Joachim, Alexandra og deres drenge - eller om det er Frederik og hans kone. Ingen fortjener at blive jagtet som de gør.
tilføjet af

Fysikkens love...

...gælder ikke for kongehuset. Ej heller færdselsloven og straffeloven, måske end ikke tyngdeloven.
Til gengæld gælder ikke nedskrevne moralske love. Vi, folkes domstol, er anklager, forsvarer og jury. Dronningen er den endelige dommer.
Jeg synes - med henvisning til mit tidligere indlæg i tråden under overskriften "Vel talt" - at dronningen skal idømme kornprins Joachim pligt til at danne frontfigur - iført hermelinskåbe og rød næse - hver eneste dag vagtparaden trækker op i julemåneden.
tilføjet af

Nej bestemt ikke

Det ændre ikke på tingene ... jeg er blevet overhalet 2 gange at en kronebil ud af motorvejen ca ved hvidovre og indrømmer at jeg kørte for stærkt og blev overhalet med vild hast 1 gang min bedømmelse udfra hvad jeg kørte og hvad jeg blev overhalet med var at kronebilen kørte 150 til 160 km/t
den anden kom bag i mig med så stor hast at jeg måtte lave et hop mellem 2 biler for at undgå den .. og den kørte bestemt ikke langsomt efter som den ikke var i bakspejlet 1 gang jeg kikkede og da jeg kikkede op igen var den lige i røven af mig med blinkende lygter ...
SÅÅÅ NEJ det hjælper ikke en S... at der er chaffør på ... men sat fartskriver i deres bil det hjælper ..
tilføjet af

Til grin...

Hvis man læser Politiken fra igår, tirsdag, ser man at langt hovedparten af de gange hvor Kongehusets biler har kørt for stærkt har været med en chauffør. Så det vil da være genialt at forbyde Kongehuset medlemmer selv at føre bilerne. Så det er bestemt ikke en løsning!
Man kunne jo så i stedet for udstyre samtlige medlemmer med en cykel, det ville jo virkelig være noget der tog kegler. Så kunne Prins Joachim og hvad de ellers hedder ankomme til royale middage på en mountain bike - unægteligt et smukt syn, men det er nok heller ikke vejen frem.
Og helt ærligt - fordi Kongehuset til tider kører for stærkt, og det kan på ingen måde forsvares(!!!), så skal de ikke uden videre smides for porten. For hvor mange af jer kører 50 når i kører gennem bymæssig bebyggelse - jeg gør i hvert fald ikke! Hvor mange af jer kører 110 på motorvejen? Jeg gør i hvert fald heller ikke!
Næh, hvis man vil undgå de store ulykker så er det nok ikke ligefrem Kongehuset man skal jagte. Brug derimod penge på at uddanne lastbilchauffører endnu mere (nok de farligste overhovedet og flere af dem kører som en brækket arm!) og tag bilerne fra de der fjolser med omvendt kasket, store anlæg og minus forståelse for andre mennesker!
Nej, jeg er ikke en eller anden mavesur stodder på 50, der er vred over at ungdommen er ustyrlig. Var det da bare så vel. Sagen er at jeg selv kun lige er fyldt 20, men at jeg stadig mener at unge, inklusive mig selv, er klart de mest farlige i trafikken. Nogle mere farlige end andre!
Så lad kongehuset være og koncentrer vores vrede mod mere seriøse og bredere emner end en familie på alt i alt 10 medlemmer!!!
tilføjet af

Godt så

Betyder det så, at fordi man er i personlig krise må man køre som man vil, udsætte andre for fare og får hvad som helst undskyldt. Enig i, at folk generelt giver Joachim skylden for den øjeblikkelige situation (og sikker uretfærdigt), men det giver ham ikke ret til at blæse på lov og orden.
tilføjet af

Motorbøller

Selvfølgelig skal de kongelige have lov til selv at føre bil og båd. Men når man færdes på offentlige vej og hav bør det være samme betingelser som hos den almindelige befolkning, grever og indvandrer. Man må kunne sætte kongehusets personer i retten. Det nytter åbenbart ikke at dronningen taler hårdt til hoffets øvrige folk.
Men det er et problem at politiet fravælger anklagen med den begrundelse at man intet kunne se, hvis det var en almindelige færdselssynder kunne man sikkert godt se hvad der var i vejen. Og så synes jeg man skal lade journalisten gå fri såfremt han overlader resten af sit bånd til en myndighed (ikke politiet). Der åbenbart ikke er voksen nok til at påtage sig sagen.
herollen
tilføjet af

Nej, netop ..

Det var netop det jeg skrev, at alle, også prins Joachim, skal adlyde loven - og selvfølgelig skal han, eller andre, ikke udsætte andre mennesker for fare eller ulykker - jeg synes blot at gribbene er blevet alt for kåde.
tilføjet af

Hvorfor har paparazzier lov til det?

Jeg synes at det er utrolig at vi giver os lov til at paparazzier skal have så stor inflydelse som dette!! Det kan være at paparazzi fotografen tænker at nu kan det sataneme være nok med Joachim. Han kører altid fra mig, nu skal jeg bare hænge ham ud i fjernsynet, så at han ikke kører så hurtig væk fra mig næste gang..... !!
Skam dig paparazzifotograf, du er meget værre end Joachim. Snylter der lever af andres ulykke, der lever af andres fejltrin, der lever af at rode i andres bortkast og skrald. Hvad så om han kørte 160? Det er da mere end almindeligt at man gør det! Hvem gør ikke det? Helt ærligt, Hvis det ikke var for en paparazzi, var det aldrig nået i fjernsynet. Medierne har også ansvar for hvor moralgrænsen er, paparazzi har ikke, de er næsten uden moral. Nogle har ingen, kun tanke for hvad kan indbringe et par tusind kroner, de skal jo også have mad på bordet, skam at det skal afhænge af andres ulykke og dårligdomme. Større ulykken og skammen er, mere mad får de på bordet. I moderne bødler er hvad I er, ja nogen skal jo gøre jobbet....jeg paparazzi kan lige så godt gøre det. Siger jeg det ofte nok, bliver det min sandhed...Og andres hvis de hopper på det!
Alle find jeres gode moral frem, og drop det her så at paparazzien ikke får ret!! Hvorfor grave sådan i det?
tilføjet af

Lad landeds borgere være i fred.

Alt for mange i dette lille kartoffelland har alt for travlt med at bestemme over andre. Vi indfører love og regler så de kommer ud af knaphullerne. Helst nogle der ikke har nogen konsekvens for os selv, men hvorved vi manipulerer med andre for at få dem til at være som vi synes de skal være.
- Tag og tag fat på de rigtige problemer som f.eks jordens overbefolkning, Danmarks muhanedanisering, drikkevandets ødelæggelse, klimaforandring, ødelæggelse af den danske natur etc. Gør noget ved ovennævnte.
- Lad prinsen være. Hans uheld var at en usmagelig nævenyttig paparatzi så ham køre hurtigt, og fotograferede ham.
tilføjet af

ubetydelige borgere pudser glorien....

tag jer sammen tænk større end en lille trafik forselse. hvem har aldrig kørt for stærkt..
og lad være med at hakke sådan på de kongelige de er almindelige mennesker...
der er mange lande der misunder os vores kongehus, bedere pr får vi ikke udadtil.
tilføjet af

Sikkert sikkerhedskørsel

Sikkerhedfolkene har faktisk lov til at overskride fartgrænserne, hvis de mener, at de herved minimerer risikoen for den person de kører for.
m.v.h.
the old baker
tilføjet af

profesionel racer køre

dav nu ved jeg ikke om dette har noget som helst med dette at gøre men jeg prøver
jeg er en mand på 34 som søger et arbejde som privat chaufør
jeg elsker at køre bil jeg køre så godt jeg kunne blive profesionel racer køre men kan også køre stille og precentabelt med andre mensker i bilen da jeg har kørt med handicapet
menesker før i tiden
men mit drømme job er som privat chaufør
og da jeg ikke er bundet af familie eller andet kan jeg være på 24 timer i døgnet året rundt
så hvis dette er en mulighed på noget plan
kan jeg kontaktes på denne e-amil lucifer.ma@jubii.dk . og dette telefon nr 21 44 17 87 mit navn er morten lynard
og er i besidelse af køre-kort b-c-d- stort adr og truck-kort
på forhånd tak med venligts hilsen
M.lynard.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.