5tilføjet af

Knibeøvelser?

Spørgsmål:
Hvordan udfører man knibeøvelser?
tilføjet af

Knibeøvelser

Du kan helt enkelt få en fornemmelse ved at prøve at stoppe din vandladning nogle gange. Det gør du nemlig ved at trække musklerne sammen i bækkenbunden og det er lige de muskler du skal have fat i. Altså prøv at gøre som om du skal holde dig.
Når du bliver god til det, ja så kan du begynde at prøve at kontrollere de enkelte muskler. Prøv evt. med en finger i skeden (Jeg går ud fra at du er K) når du kniber for at få en fornemmelse af hvad der sker. Tro mig det er en øvelse der er smaddergod at kunne, da du efter træning vil være i stand til at få næsten enhver mand til at føle at han bliver klemt fast inde i dig..og at du har "styr" på begivenhederne.
Samtidig øger du altså din egen følsomhed og kontakt til dit underliv - og ja så er vejen lagt til nogle gode gedigne orgasmer....
I øvrigt - i mandfolk der så gerne vil have god sex og stramme kvinder - ja i laver vel også knibeøvelser??...min kan det og bruger det
mums....det virker
E_F_K
tilføjet af

kniberi

Jeg kom just forbi og blev fanget af overskriften og har læst begge indlæg. Jeg er mand og har i mange år brugt knibeøvelser, også fordi man som ældre skal kunne holde på vandet. Mine knibeøvelser har faktisk gjort, at min hustru kan få en orgasme ved "bare" at jeg ligger helt stille og laver knibeøvelser, så i mænd der ser det her, KOM SÅ I GANG MED KNIBEØVELSERNE.
tilføjet af

Takker

Takker for svarene og går straks i træningslejr sammen med kæresten ;o)
tilføjet af

TID?

hvor mange gange om dagen og hvor lang tid ad gagen?
tilføjet af

Knibeøvelser?

Knibeøvelser er egentligt ikke særligt svære at udføre. Både kvinder og mænd kan forebygge urinvejsinfektioner, men også øge seksuel nydelse. Mest kendt er knibeøvelser for fødselsforberedelser, så kvinden lettere kan føde. Her er en meget god instruktion i knibeøvelser, som er let at gå til. Faktisk burde alle træne deres pc-muskel, som er den muskel, som trænes ved knibeøvelser.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.