3tilføjet af

Karriere i bankverdenen

Hej
Jeg er en ung mand, der arbejder som revisor og er færdig med min HD-1.del til sommer med et okay resultat(8 i gennemsnit) og jeg påtænker at starte på HD-2.del i finansiering, da jeg simpelthen synes at fagene er fantastisk spændende og at matematik formentligt er min stærke side.
Mit spørgsmål er: Kan jeg på nuværende tidspunkt komme ind i bankverdenen og få et job, som nogenlunde kan betale sig? Jeg tænker at det vil give mig erfaringer, som sammen med studiet vil støtte min karriere i den finansielle sektor. Hvilken type job kan jeg få og hvilke opgaver kan det tænkes at en elev uden erfaring i bank-branchen kan komme til at lave?
Med venlig hilsen
Mig
tilføjet af

elev uden erfaring

Du kan blive bankrådgiver med det samme 😃😃
tilføjet af

Det kan lade sig gøre

Eksempel: Efter cand. merc. studiet fik en ung mand arbejde som trainee i en bank. Han gennemførte bankskole og var ansat i forskellige afdelinger, blev hurtigt filialchef, filialdirektør i større og større afdelinger, skiftede så til en anden bank og endte som adm. direktør for den danske afdeling af et udenlandsk forsikringsselskab. 1. april i år tiltrådte han som direktør i en stor dansk bank i en alder af 45 år. Godt gået. Du kan gøre det samme, hvis Du kan finde et sted at begynde.
tilføjet af

Med den baggrund du allerede har

kan du blive trainee hos Controllerne. Spørg nogle af sparekasserne. Danske Bank er vist et koldt spor lige p.t. men måske Sydbank kunne være interessant for dig.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.