10tilføjet af

Kan politikerne tillade sig det?

DR, TV og andre medier fortæller nu, at de er klar til at boycotte Helle Thorning og Lars Løkke, såfremt de kun stiller op til interviews, hvis de er fri for bestemte spørgsmål. Helle Thorning ville ikke svare på spørgsmål om Henrik Sass og Lars Løkke ville kun tale miljø.
Medierne er demokratiets talerør. Når politikerne stiller krav til hvad de spørges om, giver de ikke befolkningen mulighed for at komme til orde gennem journalisters kritiske spørgsmål!! Godt tænkt, men det er en ommer 😃
Jeg siger ikke, at alle journalister er lige gode. Men hvis politikerne ikke stiller op, så begynder de også at frasige sig deres ansvar overfor befolkningen og skaber en afstand mellem manden på gulvet og pamperne i toppen.
Politikerne kan ikke tillade sig at kræver at bestemte spørgsmål stilles. Det næste bliver vel, at de diktere hvilke spørgsmål der stilles. Jeg synes derimod, at det er i orden, hvis de for åben skærm siger, at det vil de gerne undersøge før de udtaler sig om, eller at de ikke har nogen kommentarer til det spørgsmål. Det er trods alt mere ærligt, end at holde os for nar.
😕
tilføjet af

Vrøvl

Medierne er ikke demokratiets talerør. Det er folketinget. Desværre er der kun 179 paphoveder, som taler på vegne af mere end 5 millioner individer. Altså ikke en skid med demokrati at gøre! Blot en udemokratisk og middelalderlig forsamling i stil med enevælden. Eller de arabiske stater vi ynder at kritisere.
Vil iøvrigt skide Helle og Lars en lang march. Det samme gælder DR, TV2 og de latterlige kryds og tværs aviser :-)
Er du utilfreds med politikerne kan du jo undlade at stemme på dem. Eller stemme på en folkebevægelse, der ønsker direkte demokrati. ;-)
tilføjet af

Enig Ariel, og danskerne aner flest ikke ....

Enig Ariel, det er mange år siden, at noget dansk medie var borgernes talerør. Om det er groveste bevidste ulovligheder, eller ekstrem umenneskelig behandling, som enkelte borgere udsættes for, er det tæt på totalt umuligt at få medierne til at fortælle om sagen, især hvis det er magthavere, eller magtfulde personer, som er røvhullerne.
Har en borger en historie, som alvorligt belaster de bestående politiske magthavere, eller går imod deres interesser, er det nærmest skørt overhovedet at bruge tid på at henvende sig til et medie, for at få historien ud i offentlighed.
Desværre er alt for få danske bevidste om, hvor tæt på totalt - at politikerne styrer medierne. Ufatteligt mange ved end ikke at DR, TV2, og de lokale TV2-stationer har politikere, eller politisk valgte, i bestyrelsen.
Jeg tror ikke, at der er andet end ganske få udlændinge, som har ide om, hvor råddent og sammenspist - de danske politikere ofte handler. Det kan sikkert tælles på 1 hånd, hvor mange udlændinge som ved, hvor ussel, eller jævnligt ikke eksisterende, den danske retssikkerhed ofte er for borgerne.
Kh
Johnny
f/ Partiet for Borgerstyre
Hjemmeside: http://www.partietforborgerstyre.dk (siden er delvist saboteret)
Hjemmeside: http://magtkampen.dk
tilføjet af

Det er censur

Diktatur og censur ligger lige om hjørnet.
Hvad er det for svage mennesker vi har valgt ind i folketinget.
tilføjet af

Pia Kjærsgaard har længe udvalgt

hvad hun vil svare på.
tilføjet af

En finke af panden ?

Mon ikke det var en "smutter" fra Helle Thorning-Schmidts side 😮
Måske fordi hun ikke har nået at afklare med baglandet, hvad partiets mening om Henrik Sass-Larsen er.
Når hendes nerver engang falder til ro, finder hun nok ud af, at den slags forhåndsbetingelser er som at skyde sig selv i foden. Hun vil i fremtiden naturligvis stille op til ethvert interview uden forhåndsbetingelser og så smyge sig uden om "uheldige" spørgsmål på traditionel vis:
"Der er intet at komme efter"
"Det har jeg ingen kommentarer til lige nu"
"Jamen det vigtige i det spørgsmål er jo, at Danmarks økonomi er under pres, og regeringen må spille klart ud med en plan"
"Jamen det grundlæggende er jo den socialdemokratiske værdipolitik"
og alle de andre "ikke-svar" der nu findes og er blevet brugt mellem lår og bag 😃
[l][s][s][l]
tilføjet af

Venner og fjender

"Jamen det vigtige i det spørgsmål er jo, at Danmarks økonomi er under pres, og regeringen må spille klart ud med en plan"
Høhø. Den var god!
Sjovt som politikerne og medierne både er fjende og venner. De har jo brug for hinanden! 🙂
tilføjet af

Jeg diskuterer politik, ikke konspirationer

Det var da noget af en paranoia I kan stable på benene. Men hvis medierne ikke er talerør for politikere og befolkning - altså en mellemstation i to-vejs massekommunikationen - hvem fanden er så?
Du ved jo ikke hvad politikerne laver, bare fordi du er ven med Anders Fogh på Facebook, følger med i Lars Løkkes Twitter. Det er de færreste der følger med i folketingets debatter på egen hånd. Medierne har en relevant rolle i forbindelse med at sprede information og viden og politik og samfund.
Jøsses [s]
tilføjet af

Primitivt

Sjovt nok kommer kritikken af Sass-Larsen efter hans udtalelse omkring købesex forleden. Det har fået PMS banden på banen. Hans argumenter kan de ikke modsige, så i stedet for at gå efter bolden, går de efter manden.
tilføjet af

Lykketoft PMS ?

En af kritikerne er Mogens Lykketoft. Vil du mene, han har fået et anfald af PMS, eller er han bare holdt op med at ryge❓[:*(]
Mon ikke kritikken stikker dybere end som så ?
Den eneste "prominente" forsvarer er Henrik Dam Kristensen - i hvert fald som jeg har set.
Det virker som om der er en udbredt utilfredshed, som bare ikke har været diskuteret på topplan endnu.
[l][s][s][l]
tilføjet af

Måske

Jeg er ikke socialdemokrat, men jeg har stor respekt for at de trods alt har nogle folk der bevarer fatningen når de er ude på dybt vand. Lykketoft er en dygtig talmand, men på alle mulige andre områder er han en nikkedukke overfor de mange politisk korrekte og virkelighedsfornægtende kvindelige og enkelte mandlige konsensusryttere. Hvad Dam-Kristensen og Sass-Larsen personligt mener om købesex ved jeg ikke, men de har modigt stået fast på at ideen om at forbyde det er tåbelig, set ud fra en praktisk, juridisk og økonomisk synsvinkel. Om man så er for eller imod prostition er en helt anden og mere personlig sag som politikere ikke burde spilde deres tid på. Det er vel også en form for prostition at man sælger sin krop og sjæl til en arbejdsgiver gennem et helt liv selv om man dybest set hader det. Hvad er forskellen? Skal man så også forbyde købearbejde!?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.