13tilføjet af

Kan man tilgive??

Hej alle
Er der nogen af jer som har prøvet at tilgive kærestens utroskab? Og kan man overhovedet tilgive det 100%? Vil der ikke altid være nogle sår der ikke kan heles?
tilføjet af

Kan man tilgive

Jeg kan ikke tilgive det 100%, men har accepteret at leve med det.
tilføjet af

til mette

hej mette jeg kan ikke lade være at spørge nyskærigt, hvordan undgår du at blive forelsket, eller har du oplevet det, og hvad gjorde du så i sådan et tilfælde??
hilsen den nyskærige.
tilføjet af

Ja, hvis viljen virkelig er der!

Jeg har tilgivet min kæreste 200 %, og er stadig venner med den pige han var sammen med! Det hele er glemt, vi talte ud med det samme dengang, og det hele er glemt. Jeg tænker virkelig kun på at min kæreste once upon a time var mig utro, når jeg direkte bliver mindet om det, med årstal og pigens navn. Hvis nogen spurte mig direkte om han havde været utro, ville jeg nok sige nej, men rent faktisk var han det én gang.
Alligevel er der mange som ikke har styrke og mod til at tilgive 100 %, og jeg ved da at jeg har mærket en anden kvinde engang, sårene er måske helet, men arrene vil altid være der. Det kræver psykisk styre og følelsesmæssigt overskud at tilgive, men hvis man virkelig vil, så kan det lade sig gøre, også 110 %. Men du skal ønske det fuldt og helt, ikke bare overfladisk, og du skal opgive dine nag og selvmedlidenhed, og det er sikkert en kamp for mange.
Min kæreste og jeg har det fantastisk i dag, skønt en hårdt start på vores forhold, men hvis du virkelig vil, er alt muligt, især hvis man arbejder sammen om det hele.
Held og lykke!
Knus Fie
tilføjet af

Nej, man kan aldrig tilgive.........

Hejsa!!!!!!!!!!
Nej, man kan og skal aldrig tilgive...
Ting tar tid, og det er hårdt sagt, men det er kun at se frem ad. Og komme videre i sit liv.
Det kan hjælpe, at se positivt på livet. Hele tiden tvinge dig selv til at være er positiv..
Det er nemmere sagt en gjort, men du overlever..
Det er godt for noget.. For når livet gør ondt, så lærer man sig selv at kende.. Og det gør ondt, skal gøre ondt før det blir godt igen..
Bevar troen, og sig til dig selv at du er meget mere værd.. Og gå aldrig tilbage til en fuser ok..
Jeg håber, at lykken igen snart vil skinne på dig..
Knus Ingacatinga
tilføjet af

Til Ingacatinga

Selvfølgelig gør det ondt, men mange ting i livet gør ondt, det behøves ikke være en ende, men tvært imod noget man kan lære af i resten af livet. Jeg mener ikke at man bør forlade en, men jeg mener heller ikke at det umiddelbart skal glemmes, jeg mener at det selvfølgelig skal snakkes igennem, men alligevel tror jeg fuldt og fast (og ved) at man kan komme videre sammen, der er ingen grund til at give op. Selvfølgelig skal man se frem ad, for der er ingen grund til at se tilbage, vi kan alligevel ikke lave fortiden om. Men alle fortjener en chance mere, og mange bruger den faktisk fornuftigt, nogle misbruger den, og dem bør man sikkert nok droppe. Jeg er egentligt til dels meget enig med dig, men de sætter mange i bur, det KAN lade sig gøre at tilgive fuldt ud, hvis begge parter virkelig ønsker det. Jeg tilgav som skrevet min kæreste for nogle år siden, og vores kærlighed blot vokser og vokser, der har intet været siden, og jeg kunne aldrig drømme om at spilde mit liv og min kærlighed på en unødvendig tvivl. Vi har det herligt sammen, hvem vil forspilde en sådan chance?
Knus Fie
tilføjet af

måske/måske ikke

som du kan læse er der delte meninger om hvorvidt man kan tilgive utroskab 100%. det er altså individuelt. det er op til dig om du kan leve med det der er sket, og vigtigst af alt du skal mærke efter indeni om du stoler på at han ikke gør det igen, du skal også gøre dig selv klart hvad du vil gøre hvis det sker igen.... det er slet ikke ting du behøver at fortælle ham om, men du skal være sikker på at du stadig føler dig 100% kvinde selvom det er sket og at det ikke er noget du vil være på nakken af ham med når han skal på kursus, ringer og siger han er forsinket, når han ikke tager sin mobiltlf el. lign. kan du leve med det for jeg tror ALDRIG at du vil glemme det, heller ikke glemme smerten som du sidder med lige nu, er du villig til at løbe risikoen for at opleve smerten igen? kik indad og mærk hvad der er riggtit for dig... og held og lykke fra en der har være samme vej...
tilføjet af

tilgive men aldrig glemme

Hej louise..
Min eks kæreste var mig utro med min så kaldte bedste veninde for 3 år siden. Jeg gik fra ham, men snakker med dem begge den dag i dag. Jeg tilgav dem, men man kan aldrig glemme hvad de gjorde mod mig, I dag har jeg fået ny kæreste som jeg har været sammen med i 1 år. Han kender til hele historien, for hvad de gjorde for 3 år siden sidder stafig i mig. Jeg er utrolig bange for at blive såret igen, og nærmer min gamle veninde sig min nye kæreste får jeg mega ondt i maven. Stoler på ham, men ikke hende. Jeg har mget svært ved at stole på folk den dag i dag, Jeg vil aldrig glemme hvad min veninde og min gamle kæreste gjorde.... og kommer nok aldrig helt over det.
Man kan tilgive, men nok aldrig glemme desværre.
Håber at du kan..
Mange knus fra Sille
tilføjet af

Tilgivelse

Hej...
Jeg har den mening at hvis du ikke kan glemme så har du heller ik tilgivet...
Lys og kærlighed
tilføjet af

Kan man tilgive ?? Nej, nej og atter nej !!

Hej Louise
Jeg har opdaget at min kone for snart 2 år siden har haft et forhold en anden mand i flere år, jeg havde haft det på fornemmelsen meget længe længe men så dum jeg var troede jeg på hende, men da jeg fik beviser på dette forhold som de havde blev jeg meget chokeret. Jeg har nu i næsten 2 år prøvet ast om jeg nu kunne stole på hende men jeg har ikke lært det endnu selvom om jeg/vi har gået til psykolog for at jeg kunne lære at leve med dette. Jeg har det stadig svært med dette. Og nu kan og vil jeg ikke mere, så mit råd drop den fyr og lad være med at tro at du kan leve med dette. nu har jeg/vi prøvet ALT. Jeg vil lige sige at vi kunne holdt sølvbryllup i september 2003, men p.g.a. valgte vi ikke at holde det. der var ingen blomster eller andet, det blev en helt almindelig dag. som alle andre dage.
Knus og held og lykke med dit nye liv. UTROSKAB er ikke noget der skal dyrkes det gør forbandet ondt på den forurette part.
Hr. Storm
tilføjet af

om af tilgive

man vil aldrig kunne tilgive helt der vil altid et sted i baghovdet ligge den tanke om hvor han er henne og hvem han er sammen med og hvad han laver og det er ikke til af leve med for det køre en ned psykisk.
hilsen ung mor.
tilføjet af

kloge ord fra en

Ja men virker det ikke efterhånden umuligt at finde en kæreste der ikke er utro.. sys næsten alle har prøvet at en kæreste var dem utro.. forfærdeligt at tænke på.. min kæreste har også været utro og ja vi er kommet videre, han har holdt sig på måtten lige siden og jeg tror da også på ham efterhånden men lige nu er han et stykke væk og besøge nogle venner og har ikke hørt fra ham hele dagen og natten så ja kan da ikke lade være med at sidde og frygte hvad han laver, ubehageligt og sådan vil det nok være så længe vi er sammen.. men jeg elsker ham og vi ikke gå fra ham medmindred han er utro anden gang.. man blir bare nødt til at stole på ham og hvis det så viser sig at det kan man ikke, så er det ud af klappen..
tilføjet af

Kære Louise.

Kære Louise..
Jeg har haft min kæreste i 2 år nu, og ja han har været mig utro et par gange..Man kommer aldrig til at stole på ham 100% igen..Og de sår man har glemmer man aldrig..Man bliver meget hurtigere jaloux og ved faktisk ikke hvad personen render rundt og laver bag ryggen på en..Man tror altid det allerværste, men kan han nu finde på det, ja det kan han jo...Hilsen Heidi.
tilføjet af

det gør ondt

Ja, jeg tilgav en gang min kæreste for utroskab. Vi havde været kærester i ni måneder og pludselig så jeg ham sammen med en anden. Jeg tilgav ham fordi jeg simpelthen ikke kunne klare tanken om at vælge ham fra. Jeg elskede ham jo. Forholdet fortsatte og det gik faktisk fint, men tre måneder efter slog vi op. Jeg kan ikke give dig en forklaring på hvorfor, vi kunne bare ikke mere.
Jeg kan heller ikke fortælle dig om du kan/skal tilgive, men i mit tilfælde var det bare det eneste rigtige at gøre.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.