8tilføjet af

Kæreste med tyrker

Hej
Hvordan kan det være at tyrkere er så svære at komme ind på livet af? Hvorfor må man ikke komme i deres hjem? Er det næsten sikkert, at de unge 2. generationsindvandrere blir tvunget til at gifte sig med en fra deres land fx. Tyrkiet.Er der nogen, der kender nogle veninder el. andre piger, der er kærester med tyrkere el. indvandrere?
Er der nogle positive historier om tyrkisk-danske forhold? Jeg vil gerne fortsat have "min tyrker" som kærste, men holder det i længden?
Skriv lidt om de dansk/tyrkiske forhold i kender til både gode og dårlige oplevelser er lige velkomne.Hej
tilføjet af

Ja det kan godt gå godt

Jeg kom i en årgang sammen med en tyrker. vi var sammen i lidt over et år. Og der var ikke noget problem, jeg var hjemme hos ham, sov der engang imellem også. Mødte hele hans familie, skide søde mennesker.. Jeg havde også hørt om alt det der du går igennem m din fyr, men m mig var anderledes. hans familie kunne godt acceptere at jeg var dansk. De måtte så ikk vide af vores sexliv, og at han røg. men det er små ting. knus. Håber du fik lidt af det du ville hører.
P.s det der med de gerne v bestemme, ikk alle.. Min fyr var under mine fødder.. Jeg var sgu næsten tyrker på det punkt.. hihi
tilføjet af

je´g r araber

hejsa.
jeg er selv en arabisk pige. når han ikke tager dig med hjem er det ikke fordi han ikke holder af dig. men stemningen derhjemme kommer til at blive helt anerledes. du ved, når man rejser fra sit hjemland ville man gerne holde på de traditioner, hvor man bla skal gifte sig med en fra hjemlandet. og når han så finder en dansk pige, eksempelvis dig, så er det jo "din" skyld at deres søn ikke gifter sig med en tyrkisk pige, fordi du holder på ham. sådan er det ikke alle steder. nogle ville gerne have deres svigerdøtre på besøg, men tit så er de bange for deres rygte.
Det er trist at det skal være på den måde, men nogle gange kan man være heldig og blive accepteret. eksempelvis hvis forældrene ser dig gå med kort nederdel eller drikke sprut, så er det straks ud. de ville gerne have en "ordenlig" pige.
så er det jo kun spørgsmål om du gider at leve efter de regler uden at føle dig tvunget???
men prøv at snakke ud med ham, om hvordan det egentlig præcis er i deres familie. for det er forskelligt fra familie til familie.
hvis du nu ikke bliver accepteret af familien, så lad endelig vær med at tro at det er fordi hans forældre ikke kan lide dig. det er fordi at så er hans forældre nød til at give skuldren til hele familien pågrund at deres søn skal komme sammen med en dansk pige. og hvis de giver deres familie skuldren, så kan de aldrig nogensinde rejse hjem igen til tyrkiet.
det er svært at forstå, men sådan er det bare.
håber at det jeg har skrevet kommer til at hjælpe dig igang
og held og lykke i fremtiden
tilføjet af

Brød forlovelse

Hej du må kunne fortælle mig noget mere om tyrkere. Jeg synes min er som en lukket bog nogle gange. Jeg har aldrig været i hans hjem og tør ikk spørge ham, om jeg må komme på besøg...når han ikke selv tilbyder det, tror jeg ikk, at han er interesseret i , at faderen skal møde mig. Han bor alene med sin far.
For et par måneder siden skulle han pludselig forloves med en tyrkisk pige...og han kunne ikk se mig mere...men den forlovelse brød han, da hun ikk var den rigtige for ham.han var så fri og ville gerne være sammen med mig igen. Tror du, at han føler noget for mig, når han bryder med sin forlovede og kontakter mig igen?? Han er kun 20 år.
Ville din gerne bestemme, hvornår i skulle ses osv?
Ved ikk om jeg går for tæt på, men hvad var grunden til, at i ikk kom sammen mere?? skulle han forloves? eller hvad. Hvis du gider svare igen er det helt fint.
tilføjet af

tusind tak

Hej
Du kan sikkert også gi mig svar på nogle flere spørgsmål vedr. tyrkere.
Jeg sir tak for det du fortalte om familien. Jeg havde ikk tænkt på, at hans familie i Tyrkiet ville svigte hans far, hvis han nu vælger mig. Jeg ved ikk om det generelt er sådan, men hvad angår sex..så har vi det kun ca. hver 14. dag. tror du, at en tyrkisk fyr kan nøjes med sex hver 14. dag?? HAn er meget vild i varmen, når vi er sammen, hvilket tyder på, at der går langt imellem. Den muslimske tro forbyder vel også onani?? og når han nu er omskåret er det vel også svært at onanere??
Jeg har læst et sted, at tyrkere har det med kærlighed som en kold kogeplade, der senere blir meget varm..dvs. starter et forhold med at synes om, for så til sidst at blive forelsket..tror du det er en skrøne?? tænker også på tvangsægteskaberne. Det kan da ikke passe, at alle fætre og kusine bryllupper er opstået pga forelkelse?
Tror du som araber, at jeg har en chance for at få ham mere ind på livet. Hvordan spilles mine kort rigtigt?? skal jeg væbne mig med tålmodighed? Vente på han elsker mig?
tilføjet af

erfaring med 2. generationsindvandrere

Er der slet ikke nogen, der har noget erfaring med danske piger og 2. generationsindvandrere? Jeg mener, om i kender til forhold bestående af en dansk pige og en 2.generationsindvandrer...hvilke konflikter der har været? om de lever lykkelig nu, parret, på trods af de svære familieforhold? Er der ikke nogen, der som tyrker el. araber har taget skridtet og lever med en dansk pige som en dansker, hvad det nu må indebære for ham og familien?
tilføjet af

Kolde facts.

Mange tyrkiske anden generations indvandrere lever i dobbelt roller. Altså forstået på den måde at de er splittet mellem forældrenes bibeholden af deres traditioner og det samfund de til daglig lever i. Jeg vil ikke komme med "gode råd" og ej kan jeg heller ikke generalisere. Jeg kan dog fortælle dig dette - jeg har en kurdisk ven som er et fantastisk menneske. Han er dog splittet gevaldigt mellem hans egne tanker og familiens. Da jeg rejser rimeligt tit har han til tider lånt min lejlighed for at være "sammen" med piger. Han kan/vil ikke flytte i egen lejlighed da han er yngste barn i familien og dette ikke ligger i deres traditioner. Han er 26 år. Han har nu i et år været kæreste med en dansk pige hvilket har været ok men ret turbulent. Deres syn på hvordan man bør leve er ret forskellig og dog. Han søger at leve efter hans forældres overbevisning (ikke helt sin egen) og hun efter sin. Alt i alt tror jeg du må påregne at, medmindre forældrene er åbentsindede, at efterleve en del af deres traditioner. Tilsidst, ja, forældrene ser helst han gifter sig med en tyrkisk pige men der har han dog haft n..... nok til at tage hans egen beslutning. Held og lykke...
tilføjet af

hej

ja hej jeg har været sammen med en tyrker
og det er ret kedeligt
nu er han inde til militæret så jeg har sagt stop
hvad dig angår så hold fast i din fyr hvis du elsker ham
det ville jeg have gjort men søg lie for at han ikke går ind til militæret okey hej
med venlig hilsen pia
tilføjet af

Bor sammen med min arabiske kæreste og er gravid

Det er bestemt ikke en dans på roser at éns svigerfamilie er arabisk. Nogle gange kunne det være rart at især arabiske mødre kunne have bare lidt mere dansk mentalitet.. og være lidt mindre egoistiske og give slip på deres børn
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.