7tilføjet af

Jeg vil på date med sjoveren

Om mig: Mand
Alder: 37
Højde: 188
Bygning: Alm.
Flere der er friske på en date med sjoveren??
tilføjet af

Jeg vil med

Mand : halvkaldet og uden humor.
Bruger strørrelse 48 i sko, har små blå øjne og skæv næse og måler 161.
Sjov og køn er jeg så langt fra, derfor passer godt sammen.
tilføjet af

Aftale.

Sjoveren` and. Til fire personer og en kat.
En stiv and indkøbes, fortrinsvis i Netto,,,, evt. i Aldi. Anden lægges i et fad og stilles i et lukket skur min. 5 grader C. (Husk at døren til skuret SKAL lukkes forsvarligt, da bortløbne ænder ikke kan bruges til denne ret) Anden i skuret observeres jævnligt. Intervaller imellem en time og lidt mere, der bør indtages rødvin under denne observation.
Når stivheden har fortaget sig, typisk efter 2-3 flasker middelgod rødvin og en middagslur, tages plastic hinden af anden, fadet eller skålen,,, i tilfælde af manglende fad, skylles og viderebringes til rengøring. Plastic hinden bortskaffes sammen med den ulækre pose anbragt inde i anden, anbragt af slagteren for at forøge vægten………æhhhhh…. Bortskaffes med den almindelige dagrenovation i dertil tilgængelige beholdere, typisk anbragt på et let tilgængeligt sted (Normalt under køkkenvasken) Men tjek det før start. ;-))
Det er nu tid til at udvælge en passende rødvin, start nederst i vin reolen og smag dig frem modsat læseretningen. Giv dig god tid til dette. Indimellem kan du skylle anden, det gøres bedst under vand, dog behøver du ikke tage i svømmehallen eller til Vesterhavet, et almindeligt brusebad kan gøre det,, dog ALDRIG i toilettet, da dette ofte efterlader en kedelig bismag, afhængig af vandkvaliteten….Husk endelig også at få skyllet på indersiden af anden. Samt undgå sæbe og andre hudplejemidler i denne proces.
Kalorius er nu ren og blød, så det er tid til at tænde op for ovnen, følg brugsanvisningen for din tilgængelige model, eller kontakt importøren. Tænd for ovnen, vælg en passende temperatur for årstiden og lad ovnen forvarme i de timer det nu er nødvendigt, før den røde lampe slukker… i den mellemliggende tid fortsættes med vinsmagningen……
Er du kvinde og kan multitaske, kan du allerede nu fortsætte. I fald du er mand, kan du tage en øl- pause med efterfølgende lur. Evt. se en fodbold kamp i tv. Alternativt KAN man, det vælger jeg som oftest… tage et glas rødvin, en smøg og noget på fødderne og derefter tage på havevandring. Er der overskydende tid, kan denne benyttes til at gøre et par nødvendige indkøb i nærmeste discount butik,,,, eller bare på tanken, køb mere rødvin, det er altid godt at have i nærheden.
Når ovnen nu endelig er klar, kastes dyret ind, det anbefales at det lander på risten ovenpå bradepanden…. Eller bare inde i ovnrummet… Ca. Der fyldes noget almindeligt postevand i bunden af bradepanden, har du ikke adgang til postevand i nærheden, KAN der anvendes rødvin eller hvidvin, men ikke i alt for store mængder og ikke blandet , blot en sjat hist og pist i hjørnerne. Brug ALDRIG! ALDRIG- øl, rengøringsmidler eller andre i køkkenet tilgængelige kemikalier.
Lad nu andetingen have lidt fred og ro i varmen i et stykke tid. Imens tager du tilbage til nærmeste indkøbs mulighed, køber en pose kartofler i passende mængde og størrelse, de store er lettest at holde på, bare lige et sjoverfif ;-)) samt et glas med rødkål i passende størrelse. Kontroller at der ER rødkål, jeg har oplevet de har puttet rødbeder i rødkålsglas, det er ikke passende og byttes ikke efter at det er åbnet. ;-)) Skynd dig hjem og fortsæt prøvesmagningen af rødvinen.
NB; Det kan med fordel bemærkes at det betaler sig på nuværende tidspunkt at åbne flere flasker rødvin af gangen, det gør det lettere senere i livet.
Tiden er ved at rende fra mig nu, så det sidste bliver meget forkortet, men sjusk nu ikke pga. det.
Kartoflerne skrælles på ydersiden lægges i en gryde med noget nyt rent vand og koges… ca., 5 min på hver side… eller indtil der ikke er mere vand tilbage i gryden. Så er brunkartoflerne klar. De udtages af gryden og en passende mængde rødkål sjaskes i samme gryde, det sparer meget på recurcerne, lad kålen simre på blusset eller kogepladen alt imens der fortsættes med vinsmagningen, om det nu er rødvin eller hvidvin er ligegyldigt,,,, bare smag los.
VIGTIGT: Husk at omrøre i rødkålen med jævne mellemrum.
På nuværende tidspunkt bør der dufte meget herligt i dit køkken, ja gerne i hele hjemmet, således at julehyggen kan holde sit indtog og pirre smagsløgene hos din, ,,,,senere på aftenen partner,,,, ;-))
Pipsen i ovnen skulle gerne på nuværende tidspunkt være sprød som en god dansk flæskesvær, samt have en farve som en god dansk sommersild, mangler lidt farve på den ene eller anden.. side, så sjask lidt kulør henover. Mærk efter om den er varm i røven.
Retten er nu klar til servering, få en eller anden til at bære skidtet ind på bordet, sluk for ovnen og drik det sidste af rødvinen i en slurk. Tag den gode spanske rødvin du dekanterede fra starten, men glemte, tjek at temperaturen er de 19 grader C. og skrid med stolt mine ind til gæsterne og bordets glæder, en himmelsk oplevelse er dig i vente.
Sovsen???? Næ, jeg bruger ikke sovs, det er så besværligt at få op af gryden og ingen gider spise den, så det har jeg helt droppet!
Velbekomme !
Indigriensen:
1 gryde
1 komfur
1 kniv
1 grydeske
vand eller vin
1 stiv and
7 kartofler
en skvat rødkål !
Måske du synes det lidt sent at komme med opskrift på sjoverens juleand, men det er det ikke, det bliver jul igen snart og hvem ved … måske var det godt den først kom nu!
;-)) SKÅL.
tilføjet af

Hov hov

Lille du!
Time, place og en mail!
Der er noget med størrelsen på mænds fødder
og så deres udrustning andets sted der tiltaler mig.
tilføjet af

Nå så

tilføjet af

Og atter BØVS *

Bøvs
tilføjet af

Tak for opskrift !

Denne opskrift kan jeg meget godt bruge! Tror jeg.... Jeg er glad for, du skriver, at "kartoflerne skrælles på ydersiden" for så forstår jeg bedre, hvorfor det gik galt sidst, hvor jeg skrællede kartoflerne på indersiden...
PS. Rødkål og rødbeder kommer i meget identitiske glas. Det er nok derfor, du kom til at forveksle rødkålen med rødbeder... Et godt råd er at læse teksten, der står udenpå glasset. :-)
tilføjet af

hej

hvem gider dog det?! Bliv dog en Mand! Din taber... og vis du ikke gider med din mor.. så prøv din søster
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.