4tilføjet af

Jeg venter!

"Jeg siger farvel nu" Forsat..
Du vil ikke give slip. Først 3 dage, så 24 timer, men lægen tog fejl.. Dit hjerte slår stadig... Mens jeg venter, tænker jeg mig tilbage i dine stuer. Jeg kan næsten mærke dine dufte, Jeg ser billeder. Jeg husker, jeg mindes. Mit største højtepunkt da jeg var barn, var sommerferie hos dig Mormor. Jeg kan huske at jeg ofte sad på dit skød, og mens du flettede mit lange lyse hår, lærte du mig børnerim, fra din barndom. Du kunne så mange sjove rim... "Den skal jeg rime, når jeg kommer hjem." Men de var så svære at huske. Hvor har du dog givet meget, for din kærlighed blev der aldrig sparet på. Åhh Mormor, hvor kommer jeg til at savne dig. Du skal give slip nu. Det er tid til at sove. det er tid, til farvel. Du skal hjem til morfar.
tilføjet af

så smukke tanker

hvor skriver du dejligt og ømt om din mormor.
Så smukke tanker.
tilføjet af

Hvorfor??

Kan hun ikke give slip?
tilføjet af

Måske fordi..

Somme tider ser man faktisk døende, der ikke giver slip før de får lov af deres pårørende. Har du sagt det til hende, som du skriver? At det er OK, at hun tager afsted, at du nok skal klare dig, selom du vil savne hende - og at morfar venter?
Hørelsen er det sidste, der forsvinder - og det kan jo være, at hun vil være helt sikker på, at du og hendes øvrige pårørende nu også kan klare sig når hun er væk.
Jeg er bestemt ikke ekspert, men jeg har hørt om det før.
tilføjet af

alt er sagt

Jeg har sagt farvel. jeg har sagt. det er tid nu Mormor. Hils morfar... Måske føler jeg bare magtesløshed. Det er umennesklig, ikke bare for os som pårørene. Men også for bedstemor. som ligger der og kæmper sig til livet. Hun som altid har været så stolt.. Det er ikke i hendes ånd.. Jeg forstår ikke??? Lige nu - Er jeg bare dybt ulykkelig.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.