9tilføjet af

"jeg elsker dig" betyder?

haii...
når man siger ordene "jeg elsker dig" betyder de så meget for jer? altså jeg mener, kan man godt sige det til en person som man ikke har kendt så lang tid? elsker man først en person virkelig indtents når man ikk kan fungere uden personen? har det også noget med tid og sted at gøre?
og hvis man skriver det i en sms besked betyder de så mindre og kan man tillade sig det?
krammer....
tilføjet af

....

Jeg mener de tre berømte ord er meget stærke og ikke skal bruges i flæng.
Hvis jeg siger den slags til en pige, så betyder det, at jeg kan se mig selv være sammen med hende i mange år frem, stifte familie og den slags. Det er ikke givet at det sker, men jeg føler stærkt nok for hende, til at det er en mulighed - hvis hun også føler stærkt nok for mig.
Ud fra den definition, mener jeg ikke man kan elske een, man ikke kender, og dermed mener jeg heller ikke at "kærlighed ved første blik" giver nogen mening.
Uanset hvordan beskeden bliver afleveret, skal den tages alvorligt. Hvis man mener at SMS-beskeder er mindre forpligtende, skal man ikke skrive "Jeg elsker dig".
Men dette er kun min mening. Eftersom der ikke findes en fast definition på betydningen af "jeg elsker dig", så tror jeg det er vigtigere at de to er enige om betydningen, så de ikke misforstår hinanden.
tilføjet af

Elsk!

Jeg mener at når man tænker det, skal man sige det. Hvem siger om det er rigtigt eller forkert, bare fordi man muligvis ikke har kendt personen i særlig lang tid?
Men lad for alles skyld være med at spilde tiden. Jeg mener, føler du det er rigtigt at sige det, så sig det. Også selvom du ikke er sikker på det er gengældt.
Og for at være lidt kliché her, så: "Lev mens du gør det, elsk mens du tør det"!!
tilføjet af

At elske og at være forelsket

Jeg kunne ikke være enig i ALT, hvad du skrev, og vil gerne komme med en tilføjelse omkring kærlighed ved første blik.
Jeg tror, det man fejlagtigt kalder kærlighed ved første blik egentligt er stærk forelskelse ved første blik.
1) Forelskelse er de stærke følelser, hvor man får kriller i maven bare ved tanken om dén person osv osv.
2) Kærlighed er dybere og kan også være stille og uden spænding i perioder (ikke at kriller i maven udelukkes). Kærlighed er - ud over det seksuelle - at være venner og hinandens allierede, også når ting går skævt. Gensidig kærlighed er en "os to mod verden"-agtig følelse, der giver en dyb tilfredsstillelse, som kan vare hele livet.
3) Dem der mener, de fandt kærligheden ved første blik er, efter min mening, dem der blev forelskede ved første blik og så uden tydelig overgang også begyndte at elske hinanden.
Men man skal forresten ikke undervurdere forelskelsens styrke, da følelser og en masse kropskemi raser rundt. Jeg afskyr specielt, når voksne nedladende udtaler sig om teenageres forelskelser. For teenagere føler med den rå styrke børn føler med. Teenagere har endnu ikke fået alle den voksnes filtre og erfaringer og føler derfor mere umiddelbart og sårbart.
Well, det er så min opfattelse. Den kom lidt ud over spørgsmålene i det oprindelige indlæg, men dem har du besvaret så godt, at jeg ikke ser grund til at gentage.
tilføjet af

mare - ritt

Jeg får MARE-RITT.
engang var der en ung kvinde der FORLANGTE at yngre kræfter fik magt i Danmark og så blev RITT HESTEHALE valgt ind af Anker J
Idag er hun selv en gammel meget slidt kone
der er total færdig men stadig MAGT-syg
Kære tidligere medarbejder Ritt Bjerregård
Du er hermed fyret og vi ønsker ikke du skal finde nyt arbejde.
DU ER PENSIONIST.
Du skal ikke optage pladsen for yngre dynamiske kræfter i vort land.
Gå hjem i din æblegård og spis dig mæt. Bliv endelig boende i udlandet eller andre steder i landet som du plejer.
Du skal ikke flytte postadresse til een af dine ejendomme i Danmark.
Vi ønsker dig ikke i København hverken som pensionist eller borger i det hele taget.
Vi er træt af dig.
Hvis socialdemokratiet skal miste alle sine medlemmer og stemmer i København så skal du da bare blive ved at føre dig frem som den magtsyge gamle pensionerede kone du er.
Farvel Ritt
FARVEL
Så fat det dog: FARVEL.
JEG vil intet ha med socialdemokratiet at gøre mere hvis mit parti går ind for afdankede gamle magtsyge koner der optager pladsen for friske yngre kræfter i vort samfund.
Du er fyret.
Venlig hilsen
Københavnerne som elsker Danmark
tilføjet af

Elsk men du kan

Hej Milla-pigen
De tre vidunderlige ord betyder rigtig meget for mig. Man kan sagtens sige det til en person man ikke har kendt i særlig lang tid. Jeg tror afgjort på kærlighed ved første blik, for det var sådan jeg faldt for min dejlige kæreste. Jeg var solgt på stedet. Jeg fortæller ham at jeg elsker ham, når jeg har lyst, om det er face to face eller over sms er lige meget for ham og mig. Det har lige stor betydning for os begge. Sig det til de mennesker du har lyst til at sige det til, en dag er det måske for sent.
Knuzer fra Snullermis
tilføjet af

Jeg elsker dig?

Jeg elsker dig . Ordene man hører om igen, fra kærester, ekskærester, veninder/venner, familie.. You name it!
jeg har det sådan med "jeg elsker dig" , at når man er lille og umoden siger man det bare.. sådan bare.
Men sådan bare, er ikke godt nok. For man føler det jo egentlig ikke. Der er stor forskel på når man er forelsket, hvor man er helt rundt på gulvet, end når man virkelig elsker en person højt.
Jeg har ikke oplevet den store kærlighed endnu, men jeg er også kun en ung teenager. Jeg har hele livet foran mig, men alligevel er jeg bange. Bange for at jeg ikke finder prinsen på den hvide hest. Nogen der har lyst?
ej, for sjov. Han kommer nok, ligesom han kommer til så mange andre. Og når han kommer, kan man sige ordene Jeg elsker dig. For der er det ægte kærlighed, men ægte kærlighed, kan man kun selv mærke.
-Line Patricia
tilføjet af

betyder ikke

en skid, det er bare tomme ord.
tilføjet af

betyder

i sig selv intet.
Når en siger "jeg elsker dig" skal du mere kigge på de gerninger vedkommende gør og har gjort for at finde ud af hvor meget der er i ordene. Ord er bare ord og vil altid bare være ord. Gerningerne er der hvor man virkelig kan se om der er hold i ordene, og en som virkelig elsker en anden behøver faktisk ikke at sige det. Det lyser simpelthen bare langt væk og ingen vil være i tvivl.
tilføjet af

Hej...

BITTER-SMØLF!!! Du er godt nok et surt opstød, hold dog din galde for dig selv!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.